84

България в ЕС и 21в

преди 2 месеца

едни Паавета НЕ може да НаРеди и то в Центъра на Столицата си, нали се Сещата, ако Ви Построят, ако Изобщо Ви Построят Нов АЕЦ, че ще е Отвъд ЧерноБил - то БКП и СССР бяха разбрали къде е Истина - в Квалифицираният Работник, а не в НПО НищоПравеца, НищоУчил в Харвард!!

83

Анонимен

преди 2 месеца

Асфалтирайте. Не се мъчете. Не е за вас тая работа.

82

Алекс

преди 2 месеца

Решението е бул."Цар Освободител" да се направи пешеходна зона.Трафикът по "Дондуков".Тези павета са предвидени за файтони и каруци, а не за тежки автомобили.

81

Анонимен

преди 2 месеца

С толко джипове, тежки като танкове, върху тях всеки Божи ден, месеци наред - е така.........

80

Анонимен

преди 2 месеца

Е да де,селяните не помнят,но центъра беше затворен за коли едно време,освен за изключителни случаи! Нямаше и паркинги по времето на бай Тошо!

79

Показателно е това

преди 2 месеца

пропадане. Ако на Украйна им се разкъса флага в Киев преди държавата им съвсем да иде по дяволите, то при нас пропадат жълтите павета. В основата на всичко стои корупцията.

78

Анонимен

преди 2 месеца

Всички партии са виновни,защото тази разруха е от години,не от вчера! Центъра трябва да се затвори и толкова,за да стане София пак с красив център! Никакви коли в пространството от НС до Дондуков 2!

77

Крундел

преди 2 месеца

по времето на др. т.живков правеха учения за парада с танкове върху тези същите павета и не поддаваха, сега не могат повече от 3-4 месеца да изкарат, въпреки "новите технологии"...това е невъзможно, както казах, или са менталноограничени, или си правят майтап или става въпрос за кражба колко може... павета са това, не са космически кораби все пак.

76

Анонимен

преди 2 месеца

Тя цялата държава стана ремонт на ремонта...

75

Анонимен

преди 2 месеца

Това,което се прави с тия павета е кощунство! Трябва да се извадят и да се павират пешеходни зони с тях! Погледнете какво чудо от коли е пред хотел София,пред бившия Мавзолей,зад бившия Партиен дом!

74

Анонимен

преди 2 месеца

ОПГ ГЕП и обръчите им не трябва да пипат паветата повече, защото ще ги доунищожат. Колко още ремонта мислите, че могат да издържат тези павета? Ми че те вече на нищо не приличат. То бива крадливост, бива и малоумщина, но това, на което сме свидетели, отдавна е преминало всички световни рекорди и е просто някакво смъртоносно ниво на простотия, от която би трябвало да ни се смразява кръвта на всички.

73

Анонимен

преди 2 месеца

Тия павета ако са толкова ценни и емблематични,трябва да се забрани денонощния трафик по тях! Те са правени за конски файтони,а не за 2-3тонни коли! Покрийте улици където са само за пешеходци,нещо като визитна картичка на София и толкова по въпроса!

72

Крундел

преди 2 месеца

а помните ли началото на есента, като ви казвах, че тия "винкели" "профили" и други подобни + "подредбата" на паважа ще изкарат до нова година ако има студ и лед или ако е меко времето най-много до пролетта...Трудно ми е да преценя - подиграват ли се с нас, менталноограничени ли са, някой си е заплюл паважа и ще прави неумности докато го подмени с асфалт или е комбинация от всичките тия + кражба в големи размери...

71

Нормално!

преди 2 месеца

34 години демокрация и банани,едни павета не можаха да наредят като хората... Но пък рушат,чупят и събарят,щото тъй било евроатлантическо (каквото и да значи това)!

70

Анонимен

преди 2 месеца

За пореден път ви казвам, че ще сърбаме попарата на гербавите още дълги години. Най-крадливата партия узурпирала държавата до мозъка на костите.

69

ъ

преди 2 месеца

Ами да хванат онези, дето ги изкъртиха на "протестите" преди 4 години. Да ги домъкнат на място, да им раздадат инструменти и докато не ги наредят, да няма мърдане. Тъкмо Бабикян, Минеков и Хаджигенов ще свършат нещо полезно.

68

ЧОВЕК

преди 2 месеца

ИДЕТЕ В НИДЕРЛАНДИЯ ДА СЕ НАУЧИТЕ КАК СЕ ПОСТАВЯТ ПАВЕТА - ОСНОВАТА Е БЕТОН И ТОГАВА ЗАСИПКА.

67

Тодор Ж.

преди 2 месеца

Това, което ние построихме, вие не можете и да го боядисате. Хе-хе-хе-хе ...

66

Ivanov

преди 2 месеца

По-добре изобщо да не бяха ги изваждали паветата. Преди 100 г. тази настилка е правена от специалисти, а не като сега от пишман "майстори", които нямат представа как се редят павета. Изводът е, че когато правиш нещо от което не разбираш, резултатът е този - ремонт на ремонта.....

65

Анонимен

преди 2 месеца

Фирмите на властта могат всеки ден нов ремонт да правят.