63

Цвилещ русофоб

преди 3 месеца

Най ми харесва да слушам рева и цвиленето на русофобите. Това е музика за ушите ми хахахахаха

62

Слава на Русия

преди 3 месеца

Видяхте ли какво стана със "свръх модерната" американска и натовска техника? Тотално изтребление. На 100 кв. м. 1 леопард, 3 бтр брадли и 1 трал машина. Супер модерната натовка техника е направена на пух и прах от рсзо, което е произведено през 60 те години и гаубици от 50 те години на миналия век. От тука можем да заключим, че Русия е поне 60 години напред във военно отношение в сравнение с пропадналия запад. Нали нямаха акъл, много пиеха и ядяха само картофи?

61

Краваророб

преди 3 месеца

ЕС стана музей пълен с неработещи емигранти, в които няма нито една бензиностанция и нито една ракета. Рецесията стремително завладява некъпещите се вонящи западни хлебаркоеди.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Не искаме евро, не искаме запад, шенгеняк и джендерсво!не искаме укронацисти да почиват тук за наша сметка! не искаме украйна, ес, нато и кравария да съществуват!искаме БГ русофобите да напуснат, да отидат в джендер-канада и да ни оставят на мира. Искаме русофобите да не ни замърсяват околната среда

59

Анонимен

преди 3 месеца

Частни американски фирми купуват руски нефт и газ и после го продават на геiропа с надценка. Някой знае ли къде са американските залежи на нефт, освен нищожни залежи в Тексас. Всичко се купува от Близкия изток и Русия (като трябва да отчетем, че арабелите намалиха добивите си). Кравария създаде санкции за да точи пари от геiропата. Ти русофобе караш чупения си катраник с Руско гориво!!!

58

Анонимен

преди 3 месеца

"Германия е вече втора година в рецесия. Швеция я последва. Цели производства затварят. Еврото се превръща в т0алетна хартия. Геiропа бавно и стремително потъва в септичната яма." - И кво правиш в Европа тогава? Ходи си в Чебуряшкино! Нали там е рай! Какво се пенявиш по европейските сайтове???

57

Русофоб друсалка

преди 3 месеца

Видяхте ли наpкосите по улиците в америка на фентанил, който властите там са легализирали и с които се тровят маса народ в меката на демонкрацията. Поради липса на пари, освен фентанила хората употребяват и конска упойка, която нямало как да се забрани. Тотално зомбирани дpусалки и в комплект плюс още 60 милиона бездомни клошари по улиците. Да живее капитала и демокрацията!!!

56

Краварски к0пт0р

преди 3 месеца

Гледате ли какво се случва с православните храмове в украйна? Изгониха свещенниците и започнаха да правят в тях сатаниски сборища. Освен това десетки храмове бяха подпалени. Какво се случва в Киево-Печорската лавра? Защо нито дума не се казва за това а? Да не би това да се нарича "информационно затъмнение"?

55

Анонимен

преди 3 месеца

В освободените от укронацисткия режим области и републики кипи бурно строителство. Строят се жилища, пътища, водопроводи и всякаква инфраструктура. Жизненият стандарт на населението се е повишил 5 пъти в сравние с живота им в покрайна.Тези хора там са изключително щастливи и доволни. Там няма екотерористи и зелени НПО, които да блокират строителните и индустриалните дейности. Развиват се хората и не деградират като нас тук.Тук като видите градските разбити панелки все едно сте в Бахмут.

54

Анонимен

преди 3 месеца

"Преди изнасяхме ток за целия Балкански полуостров" - Момче, видно е по всичко, че ти си просто един желан, но неуспешен aборт! Помисли първо... Затова ли имаше режим на тока? ;)

53

Русия е сила

преди 3 месеца

Германия е вече втора година в рецесия. Швеция я последва. Цели производства затварят. Еврото се превръща в т0алетна хартия. Геiропа бавно и стремително потъва в септичната яма. Междувременно Русия от 2020 до 2023 г. е увеличила 2 пъти запасите си от злато. С това злато и безграничните залежи на нефт, газ и диаманти подпира яко рублата. Дори в положение на война вече втора година, въпреки 12 пакета санкции, руската икономика бележи ръст с над 3%.

52

Сапунчето Денко каза

преди 3 месеца

Cтигa глупocти и кажeтe нe на укро-натовската пpoпaгaнда!!! Следете телеграм каналите: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Също така гледайте предаването "60 минут" и "Вести" в smotrim.ru различни канали в smotret.tv

51

Анонимен

преди 3 месеца

Десетки хиляди си минават границата, както им кефне. Демократите им раздават гражданство и им казват, да гласват за тях ...

50

Анонимен

преди 3 месеца

Краварите и геiропейците реват на умряло и аз съм много доволен ))))

49

Анонимен

преди 3 месеца

Тук има хора, които бачкат за краварското сополство и пропагандират краварска пропаганда. Получавате ли краварски копейки или го правите на слава?

48

Анонимен

преди 3 месеца

Украинците напредват към бандера във вид на мръвки и ламарини! Слава!

47

Слава Урине

преди 3 месеца

Някой виждал ли е така наречената държава Израел на карта от преди 1948 г. ? А някой виждал ли е така наречената държава Украйна на карта от преди 1991 г.?

46

Анонимен

преди 3 месеца

Европейския капиталистически модел на развитие рухна още 80те години. Европа оцеля само благодарение на разпада на СССР и разграбването на Русия. Европа вече няма друг избор, освен война с Русия за ресурси защото Европа е бедна като мишка, няма нищо, без ресурси не може да съществува. За разлика от САЩ които са самодостатъчни и винаги могат да бъдат богата и силна държава, дори и да не са световен хегемон.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Те и в Калифорния левите дургари заговориха за отцепване, че Тетмп щял пак да стане президент. Изпбщо там силно прекаляват с опиятите. :-)

44

Анонимен

преди 3 месеца

Аляска поиска ли помощ от Русия?