112

Анонимен

преди 2 месеца

Пълна забрана за всички да стъпват на териториите на ЕС и затваряне ва всички посолства!

111

Володимир

преди 2 месеца

Аз съм от малкото останали живи при битката на Шипка.Около мен имаше само украинци които се биеха с нас срещу турските орди.

110

Анонимен

преди 2 месеца

Путин е най-крадливото джудже за всички времена. Хитлер също крадеше и разполагаше с държавното имущество като със свое, но малкия от Кремлин си е ебалпуткатамайна от кражби.

109

Съвети от неграмотни

преди 2 месеца

До 74. Анонимен. Значение на руский мир- да разрушиш Украински градове и села, да избиваш наред и Руснаци- те са над 8 000 000 и Украинци, да рушиш и след себе си да оставяш пустуш. . . . . . . . не се взимат! Пише се пустош с О и си оправи пунктуацията! Не знам какво те квалифицира да даваш съвети? Имаме достатъчно неграмотни в парламента! Учи български, за да те разбираме!

108

Маша Куролюбова

преди 2 месеца

Обичам кокошки, гълъби и патки. Съседа Куроедов пък много обича да яде салами, но скоро няма възможност заради специалната ваенна обосрация. Живота е особен тука из руско.

107

Анонимен

преди 2 месеца

Като са потайни как разбрахте колко са богати? Не семейството на Путин е това, което демонстрира охолен живот. Напишете някоя статия за Олена Зеленская и ивъобще за семейството на Зе-то. Не се срамувайте, няма теми табу. Поне за журналистите не би трябвало да има, ако са истински журналисти. Но къде ти!

106

Магелан

преди 2 месеца

Шок и ужас.Масовия убиец Путин и неговия мафиотски семеен клан са най богатите в света Краденото богатство и състояние се изчислява на 400 милиарда долара. Мъск може само да мечтае за такова състояние.Русия има огромна територия и може да се краде почети от всичко!

105

Съдран Путинофил

преди 2 месеца

Започнах от рано да дращя. Мотивира ме да чувам "звън-звън" как пада копейка след копейка в джобчето ми.

104

Дъмбела

преди 2 месеца

Само Путин ви е в устата.От сутрин до вечер всеки ден.Укрите да обречени то е ясно.Асен Агов, Полковник Миленски , Шаламанов и много други се покриха.Американската хранилка пресъхва.Нещата не отиват на добре за хората които станаха русофоби заради постове,власт и богатства.

103

путинофили

преди 2 месеца

Дай Дидо Пеевски ще ви намести чакрите.

102

Анонимен

преди 2 месеца

Щом русофила KBичи на умpeло - добро е!

101

Още има опашка

преди 2 месеца

Видяхте ли колко много хора ходят на поклонението на Навални - още има опашка. Явно има доооооста руснаци, които искат Промяна.

100

Анонимен

преди 2 месеца

Все едно не сте живели в ссср, че не знаете за каква бедна, корумпирана, назадничава и нечестна система е това. Е освен за богопомазаните комунисти като Путин и тия дето ни управляват до ден днешен. Другите сте същите *** и преди и сега, без пари и простти.

99

О, ШИПКА

преди 2 месеца

Чухте ли вчера Росен Желязков специално обърна внимание, че за Освобождението е имало и УКРАИНСКИ ВОЙНИЦИ, загинали за Свободата на България. То е близко до акъла, че когато Александър Втори е мобилизирал войници, ги е пратил от най-близките до България територии, а това са именно Украйна, Крим и Молдова. А не от Москва. Така че "руснаците", които са ни освободили са украинци. Дайте сега колкото искате минуси, но това е ФАКТ.

98

Анонимен

преди 2 месеца

Според путинофилите, тавариш Путин е беден като църковна мишка и все още е щастливо женен за детската си любов Людмила.Друга жена не е поглеждал и от Русия коепейка не е откраднал! Веравайте си!

97

Анонимен

преди 2 месеца

До Гошо Гробаря И защо българите НЕ отиват в Русия да учат и работят,а в ЕС и САЩ???

96

Бидон с деменция

преди 2 месеца

Боката с мис Бикини, Кире с Лена, гей приключенията на Асен, не вълнуват ли специалистите от Дойче веле. А да, за тях американците не плащат.

95

ПОЗОР!

преди 2 месеца

На Шипка се бяха събрали ***, които крещяха "Оставка" и какви ли не други партийни лозунги. Не мога да повярвам, че жалките кoпейки обърнаха националният ни празник в партийно мероприятие... дъно.... дъъъънооо....

94

Гошо Гробаря

преди 2 месеца

Путин е Велик, това го признават и Американските Господари.

93

Анонимен

преди 2 месеца

До 109Евроатицие са озлобени,нямаше ги техните украински знамена на 3ти март.Само български и руски.////НИЕ ЕВРОАНТЛАТИЦИТЕ УВАЖАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ ПРАЗНИК И ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС, НЕ РАЗВЯВАМЕ ЧУЖДИ ЗНАМЕНА НА НАЦ. ПРАЗНИК.