134

Анонимен

преди 3 месеца

До 138 Каква Москва бе що сме в НАТО като Москва има интереси тук егати безмозъчните лупмпенни

133

Тенгри кан

преди 3 месеца

Това е защото дневшните учебници се пишат под давлението на "Америка за България", прилежащите й НПО-та и научни кадри. Отворете един учебник и ще видите за какво иде реч. Историята е наука, която се разказва смислово-фактологично. Затова е памет. Идеята за паметта, обаче пречи на идеята за развитието заложена в англосаксонският модел. Историята споре дмен, трябва да е науката за матури заедно с българският и то българската история, не европейската. Математиката, може да е отпишем.

132

Анонимен

преди 3 месеца

До Саката НАТО има само един вариант да се изгонят слугите на посолството и посолствата и България да си бъде държава нормална,а не да е командвана от разни посолства

131

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 134 Това са алтернативните факти избълвани от Москва и повтаряни 146 години от предателите на България русофилите.

130

Анонимен

преди 3 месеца

До Сата НАТО В България ще има ликвидиране на русофилството по подобие на ликвидилането на Русия от Украйна. Други варианти няма.

129

Анонимен

преди 3 месеца

До.140.Празнуват българите уркофилче

128

Анонимен

преди 3 месеца

До 135: Кравороби и урките-ци е разбраха,че тук не е Урколандия и евтини лозунги не вървят

127

До 133

преди 3 месеца

С какво си готов да застанеш зад мнението си?

126

Сата НАТО

преди 3 месеца

или ликвидиране на всички, които си мислят тук да си правят нова Урколандия -----////----- Няма голям избор. Или български вариант на Урколандия с обезвреждане на руската пета колона или ново пребоядисване на същите актьори и поредни десетилетия срам и лиготии. Козируване през Меркел и палячовщини, за да се крадат еврофондове и да забогатяват само верните на Партията. Същите екскомунисти, които сега срамят България с двойната си игра, ще си продължат свинщината.

125

Анонимен

преди 3 месеца

До 131 Е да де ,ама това почна да се случва по времето на демокрацията щото някой си мислят ,че свобода и свободия са едно и също нещо

124

Анонимен

преди 3 месеца

До.Саката НАТО естествено,че украинската просия ще падне и никой не е длъжен да я търпи

123

Сата НАТО

преди 3 месеца

А това, че Просията ще падне и най-малкото ще се отдръпне на Изток и влиянието и ще отслабне, е вън от всякакво съмнение.

122

Бунгар

преди 3 месеца

Народ който няма Настояще,му се внушава непрекъснато от политици и пишман учени ,професори,академици,че истината е в Историята му.За това се залага много на промиването на мозъците на децата още от първи клас с добре съчинена история,основно внушаваща,че сме велики и сме център на вселената.Няма нужда да лъжем себе си.Честит празник!

121

Анонимен

преди 3 месеца

До.Саката НАТО или ликвидиране на всички, които си мислят тук да си правят нова Урколандия

120

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 113 Колкото и пяна да изкараш от устата си фактите си саа факти. На 3 март не се ражда България а на мястото на турската зависимост се ражда руска зависимост.

119

Сата НАТО

преди 3 месеца

Освобождаването и уреждането на България минава през Майдан и ликвидиране на сичката русофилска и ексмунистическа чума, в лицето на Президона, продажните генерали и клиентелистките партии-сглобкаджии.Ако нямате сила да го направите, ще ви изиграят театъра от 10 ноември 1989 г и ще ви яздят пак същите. Невъзможно е простия Президон на националния празник да обяви половината българи за правилни и предначертани от руския император, а другите за "посегателстващи" над т. нар. национална светиня 3.03

118

Анонимен

преди 3 месеца

Кирил Петков получава огромни средства от САЩ, за да отродява децата ни!

117

Анонимен

преди 3 месеца

Всички уважавани държави имат за национален празник деня на независимостта, само България празнува деня на замяната на турската зависимост с руска зависимост.

116

Анонимен

преди 3 месеца

До 132 Е как да не го подпише или трябва да се бие срещу така наречените велики сили.После през 1884г руския цар е убит при атентат и на трона застава синът му, които има съвсем различна политика от баща си и година по късно България обявява Съединението на Княжество България с източна Румелия на което руския цар се противопоставя така също и Сърбия щото Берлинския договор я устройства най-много

115

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците са сбирщина от монголци до украинци и блатни хора от север