15

До 16

преди 2 месеца

По-добре руска, отколкото турска или американска.

14

Край

преди 2 месеца

Създаването на българска държава от Русия има само още един аналог в историята - Създаването на Израел от САЩ. Евреите са лоялни към САЩ. Ние към Русия не бяхме. За това обединение на "сите българи заедно" нямаше и няма и да има.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Хора има и даже ги има в момента в управлението! Но не им дават шанс и подкрепа да изведат страната от робската й русоробска комунистическа обвързаност . Народът не се оказва на нужната висота, както поляци или чехи например... Трябва едно поколение комунисти да си отиде, за да дръпне страната напред. Но май няма да доживеем.

12

Анонимен

преди 2 месеца

България е бивша турска територия, заграбена от руснаци и в момента населена с цигггани!

11

До10

преди 2 месеца

Не 20 години по малко има ходил ли си в провинцията все едно си в Индия почти няма българи само бразилци като измрът старците по селата и ще, са, техни само няколко по големи града ще са с българи

10

Анонимен

преди 2 месеца

Капитан Петко Войвода е бил истински демократ, за разлика от нищожния диктатор и слуга Стамболов. Петко Войвода се е бил и за Гърция и за Италия. Тук е бил репресиран, защото е изразявал различни от Стамболовите възгледи. След освобождението и бил адвокат, защитаващ бедните хора и тези подложени на репресии.

9

Край

преди 2 месеца

Ние българите утре имаме Национален празник. Ние се радваме че Русия е победила Османскта империя и и нейните ментори и донори - англия франция и австо-унгария и е на НАПРАВИЛА държава на българите. От пощата през полицията и армията та до конституцията и администрацията - всичко е направено от Русия. На голата поляна - след 500 г. турско робство ние не сме имали и идея от държава. Честит празник братя българи. Благодарим Русия.

8

До Веселин

преди 2 месеца

OPk пий си хапчета, психопад болен мозък

7

Прост народ

преди 2 месеца

Ориенталски, всеки е тарикати и иска да измамник и престик, какво място? Държавата има още 20 години до изчезването и

6

Анонимен

преди 2 месеца

Един в Стара Загора пиян му казал войводо войводо, хайдути много войводи няма

5

Анонимен

преди 2 месеца

Защото това не е България а Турция! Русия окупира турски територии, няма какво да празнувате утре!

4

Ямболски цървуль

преди 2 месеца

Василе,ние не ставаме.За мен ти си Велик!

3

В

преди 2 месеца

Капитан Петко Войвода" има един впечатляващ епизод. След като капитана е пуснат от варненските зандани, след репресии от прехволения от днешните "демократи" Стамболов, капитана - Васил Михайлов се качва нй покрива на къщата си и развава българското знаме. Ат долу се събира множество да гледа сеир. Един млад полицай стреля с пушката си. Намира се една негова близка, която крещи пред пасивното общество и порицая "По кого стреляш бе гооовееедооо, това е български апостол на свободата". Така и сега.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Как бе баце, територията си е намерила мат'ряла!

1

Анонимен

преди 2 месеца

затуй управата ги сменя че тукашните хем мързели, хем не гласуват, хем реват