586

Анонимен

преди 3 месеца

Не е необходимо да повтаряте всичките лъжи на руските държавни сайтове, поне тези за новото руско ,,свръхоръжие" което веднага биело всички, най-малкото че е толкова тъпо и банално, просто е като за Възраждане!

585

Анонимен

преди 3 месеца

Ирландският бизнесмен Чей Боус за Украйна 01.08.23г.: 350 000+ мъртви,1 000 000+ ранени,6 203 600 избягаха,8 000 000 разселени хора.0 планове за установяване на мир,0 изборни планове,0 шанс за военна победа.Над 20 000 000 долара лично богатство в страна, където средната годишна заплата е 7 500 долара.Слава на диктатурата.

584

1

преди 3 месеца

Украйна е славна страна на герои! Със огън и меч синовете твои душманите върли подлагат на сеч, и пишат послание със тяхната кръв връз черната пръст " Свобода или смърт! " СЛАВА УКРАИНЕ!

583

2

преди 3 месеца

Кучeтата са по умнички от руснеята! За първия космически полет пусная пoмияpи!

582

1

преди 3 месеца

Руская ракетая са разбила оти имала земля в илюминатаре!70692

581

Шаши

преди 3 месеца

Малко сходства: Интербригадисти в Испания. Гражданската война започва заради преврат. Продължава почти 3 години. Малко след края й Германия окупира Полша. Започва ВСВ. 2025 година за нас.

580

2

преди 3 месеца

Според Столтенберг Щатите са получили техническите характеристики на "Алабуга" и са били максимално изумени, от което е станало ясно, че това е "неуязвима ракета". "Подобни разработки надхвърлят целия ядрен арсенал на алианса. Държавата, която успее да получи достъп до подобни технологии, получава безспорно военно предимство", възмущава се Столтенберг. Е, щом уплашеният Запад го иска, Русия трябва да спре "незабавно", а щом Русия иска нещо, я се таковайте...(напр. границите на НАТО до 1997г.)!

579

1

преди 3 месеца

САЩ настояват Руската федерация да спре разработването на комплекса Алабуга. Типичното поведение на Запада е, че щом руснаците имат нещо мощно, с което никой не може да се мери, те спешно изискват разработката да бъде спряна. Искаше се Искандерите да бъдат изоставени, Посейдон и Триумф да бъдат предадени на американците. Сега има истерия около Алабуга, комплекс, способен да извади от строя цели армии.НАТО надуши информация за него с помощта на американското разузнаване.

578

Анонимен

преди 3 месеца

Нещо повече, настоящият киевски режим аплодира същите тези нацистки престъпници по целия свят, издигайки ги в ранг на герои. Пример за това е есесовецът Ярослав Хунка.

577

Анонимен

преди 3 месеца

...да пожелаем успех на Tръмп и Путин, да настане най- после мир по света...

576

Анонимен

преди 3 месеца

На 29.09.41г.започват масови екзекуции на евреи в Бабий Яр в покрайнините на Киев. Жертва на фашистите стават военнопленници, комунисти, партизани, цuraHu и други неугодни на Третия райх. За два дни германските и украинските националисти убиха повече от 30 хиляди души. В резултат на това цялото еврейско население на Бабий Яр загива. До есента на 1943 г. там са избити над 100 хиляди души. Отговорните за едно от най-кървавите престъпления на Холокоста така и не бяха наказани. Нещо повече, настоящият киевски режим аплодира същите тези нацистки престъпници по целия свят, издигайки ги в ранг на гер

575

Анонимен

преди 3 месеца

Внезапно починалите млади хора, противници на Путин, починали от синдрома на ,,внезапната смърт" , или ,, падане по стълби и от тераса" ,опозиционери, журналисти, хора свидетели на бандитското му минало вече надмина петцифрено число! Случайност ли е или очаквана смърт? Ходорковски каза : ,,Само една врата ме дели от убийците на Путин!"

574

Анонимен

преди 3 месеца

Владимир Зеленски е достоен идеологически последовател на нацизма, истински нацист. "Владимир Зеленски е достоен последовател на идеалите, които отстоявахме до последно" пише нацистът Ярослав Хунка.

573

Анонимен

преди 3 месеца

До 539 Е нашите зеленофили са с мустаци като на четвъртокласничка.... веждата да речем

572

Анонимен

преди 3 месеца

Милиони граждани на ЕС се молят Путин да спечели - Daily Express. "Тихомълком и малко по малко отношението на Източна Европа към СВО в Украйна започва да се променя в полза на Русия или поне да се отдалечава от Украйна", се казва в статията. Скорошно проучване в Чехия установи, че 48% от чехите са или се колебаят, или са проруски, когато се повдигне въпросът за украинския конфликт. Още по-фрапантно е, че проучване на MNFORCE и Seesame, както и на Словашката академия на науките установи, че повече от половината словаци приветстват победата на Русия.

571

1

преди 3 месеца

Дъpтитe русофили мразят украинците, че руснаците са ги пръснали по Европа, включително у нас! Идuoтcko е да се мразят един - друг народите заради политиката на държавите и заради продажните политици! Мога да бъда приятел със всякакъв чужденец, стига да е читав, и е добре дошъл на моята, нашата земя! В същото време, ако имам проблем с npoocтak, дори и да е сънародник българин, примерно русофил, размаазвам му главътъ без излишни емоции, и го оставям да се гърчи!

570

1

преди 3 месеца

Нашите путинофили мноо си мясат със путин! Путинска прическа, путинско мислене, путинска анатомия и др.!

569

2

преди 3 месеца

След войната Запада + Русия ще възстановят Украйна, а Русия ще я възстановяват 6paтчедити от Северна Курея!

568

2

преди 3 месеца

По някаква причина Полша, обидена от честването на нацистите, не иска оставката на министър-председателя Трюдо (който знаеше много добре за "тъмното минало" на укронациста Хунко), а само на председателя на Камарата на общините, който пое вината върху себе си. Очевидно полските власти са били повлияни от западната пропаганда, която омаловажава значението на скандала, наричайки Хунко само "свързан с нацистите". Трюдо просто обвини за всичко "руската пропаганда".

567

анонимен келеш

преди 3 месеца

Бате дай някой лев за Украйна жината болен дицата и той