74

Краси Петрофф

преди 2 месеца

по нищожен премиер не сме имали. Той трябвало да е външен министър, защото обичал да пътува - толко жалко падение на политик и политици в Бъгария не е имало никога. Било е всичко, ама такова продажно алабалистично мафиотско-антимафиотско сглобено правителство НЕ Е ИМАЛО! Вън *** долни!

73

Анонимен

преди 2 месеца

Денков , събаряйте Шипка , все още има време

72

Изклатен демократ

преди 2 месеца

КАКВА СЪДЕБНА РЕФОРМА БИ, АЛАБАЛИСТИ - ВИДЯХМЕ ВИ СЪДЕБНАТА РЕФОРМА, ВИДЯХМЕ И МРАВОЯДА НА КОЛЕНЦЕ НА ПЕЕФСКИ. НИЩОЖНИ И НЕКАДЪРНИ СТЕ. СМЕНИХТЕ ГЕШО СЪС САРАФА И ТОЛКОВА. БЛЕД ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН ОПИТ ЗА ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА И НИЩО ПОВЕЧЕ! ЖАЛКИ СТЕ ОТ ДБ И ОТ ПП, ЖАЛКИ!

71

Лъжци

преди 2 месеца

В документа на Баварското правителство пише ДЕПОРТИРАНЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ в България. Тези вече явно ни смята за страна не от 3, а от н-тия свят. Никой за нищо не ни брои, нито на запад, нито на изток. Предателите не ги обичат никъде

70

Анонимен

преди 2 месеца

Забелязвате ли , че само политиците на високите нива говорят за корупция и се борят с нея от поне 30 години , голяма борба пада .

69

Анонимен

преди 2 месеца

Г-н Премиер , благодаря на Вас и на финасовия министър , че вдигнахте всички цени и обрахте всичко от българите , само така могат да са еврпопейци . Благодаря , че след като ни взехте всичко ни оставихте МАТРЕНИЦИТЕ ,Честита Баба Марта ! Много благодаря , че не премахвате все още националния празник 3 ти Март , може би не ви останало време да го махнете , но тази година поне ни го оставихте , благодаря ви от сърце !

68

Shark

преди 2 месеца

Вие така или иначе няма да я довършите. Затова най-добре да си ходите, докато не сте направили още поразии на страната.

67

Зозо

преди 2 месеца

До оставката... Браво бре! Знаеш как се изчислява период от - до :))))))))))

66

оставката

преди 2 месеца

трябва да бъде депозирана на 05.03.24, а не на 06.03. На 06.03 той встъпва в следвнащия месец

65

Анонимен

преди 2 месеца

ЗАБЛУДЕНИ МУЛЕТАТА "НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ"!!!...

64

Божееее!

преди 2 месеца

Кабинета бил работил за понижаване на корупцията... та вие самите сте на тия постове, благодарения на корупцията! Ако ще се борите с корупцията фърляйте оставката най-напред. Той отишъл там като марионетка корумпирана, предателска, смачкана, а се борил корупцията моля ти се!? А защо тая борба по нищо не личи, се питам аз?

63

Факт

преди 2 месеца

Ами вие не сте започвали съдебна реформа а само правите шоу.

62

Зозо

преди 2 месеца

Хахаааа, Габриев я боли yтkaтa за съдебната реформа. Юни месец се връща в Европарламента :))))))))))))))))))))))))))))))) Денков ще ходи да вари сaпyни.

61

СЪДЕБНАТА СИСТЕМА

преди 2 месеца

....Е ПЪЛНА С РУСКИ ИБРИЦИ И ДОНОСНИЦИ НА КГБ/ ДС/ БКП------ВЪН!!!!!

60

Анонимен

преди 2 месеца

Тогава си опичайте акъла и приемете волята на изборите е казано коя партия колко министри требе да има... Нахалници ПП ДБ...

59

Реалист

преди 2 месеца

По-добре и да не я правите вие. Щото всичката ви работа е един голям провал.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Ъ, ко, риформата!? Ква риформа?

57

Никола Стефанов

преди 2 месеца

Нямало да довършат съдебната платформа! А някой замисля ли се дали тази съдебна реформа е необходима на "непартньора" в "некоалицията" - ГЕРБ?

56

СМЕХ....

преди 2 месеца

Ако Путин плаща на войниците си с тапети- рубли, запада ще плаща с долари и Евро на воюващите в Украйна!

55

ник

преди 2 месеца

На който ме пука за правителството и съдебната реформа , не се натиска да е външен министър като няма капацитет и разбирателство за това и не пише менмурандум...