110

Анонимен

преди 2 месеца

А ти сигурен ли си, че щом освободят поробените от Русия страни, някой ще ги остави сами да си ползват ресурсите? На теб не ти ли пука, че точат нашите ресурси та си се загрижил за чуждите? Какво ни плащат за златото ни от Челопеч?

109

пияница мистик

преди 2 месеца

САЩ защо изобщо му обръщат внимание? Куче дето лае не хапе. Като тукашните путинoпомияри, които от десетилетие пишат едно и също 24 часа/7 дни в седмицата :))) И понеже нямат и грам мозък в празните си тиkви само чакат Вожда им да се изходи по някой въпрос, за да започнат да го повтарят до припадък - "еврогейове", "джeндъpи", Третополови", СССР на 7 морета и 5 океана, ЕС се разпада и т.н. простотии. Само алкохолика Медведунка може да бие Путаранката по малoyмни изказвания :)))

108

Анонимен

преди 2 месеца

Ами да ги пускат вече тия ядрени бомби, иначе няма как да се оправим пък ще видим какво ще се случи, знаем от историята за Херушима и Нагазаки - нищо особенно капка в морето , само ни създават психически тормоз с някакви си бомби.

107

Анонимен

преди 2 месеца

До 140.Е вече нито Русия е СССР на украинеца Брежнев нито Зеленски е голям актьор тоя цирк не върви

106

Анонимен

преди 2 месеца

Преди малко по теревизията Ллойд Остин каза, че ако Украйна падне, САЩ ще нападнат Русия. Това, сигурно, е отговорна риторика.

105

Анонимен

преди 2 месеца

Русия е последната колониална империя, завладяла е 85 държави и им точи ресурсите. Един актьор - Рейгън разпадна СССР, друг актьор - Зеленски ще разпадне РФ. и много народи ще станат свободни

104

А

преди 2 месеца

Това какво е - "Лойд Остин: Сигурен съм, че ако Украйна загуби, НАТО ще започне война срещу Русия. Поражението на Украйна може да доведе до пряк военен сблъсък между Русия и НАТО. Такава оценка направи министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин по време на изслушване в Комисията по въоръжените сили на Камарата на представителите на САЩ за изясняване на обстоятелствата около хоспитализирането му в началото на януари." - Значи Путин е прав като им казва, че може да заиграе атома.

103

стига бе

преди 2 месеца

Била безотговорна риториката на Путин, а действията на краварите навсякъде по света отговорни ли са? Навсякъде палят войни и точат нефт. Какво правят в Сирия в района най-богат на нефт? Как така се настаняваш в една държава и започваш да и грабиш нефта? Доста отговорно нали? Не е ли безотговорно да направиш 12 секретни бази на ЦРУ в Украйна до границата с Русия? Но после Русия била виновна. Много нагли тези наглосакси бе.

102

Shark

преди 2 месеца

А риториката на Макарона много ли е отговорна!!!!!!

101

Анонимен

преди 2 месеца

До Зозо.Смешен си ти не украинска копейко без мозък щото в България рубли и копейки никой не е виждал ,е освен Иво Минжев, Тагаренко и тия дето са учили в Москва,ама те сега са евролунатици

100

Анонимен

преди 2 месеца

Ще хвърля друг път, видя се че Калибри, Кинжали, Искандери, Циркони и други *** Патриота ги сваля като капачки на стрелбище. Пересвети, Буревестници, Посейдони и Сармати има само във фантазията на Путин

99

Анонимен

преди 2 месеца

ДОРИ ПУТИН МНОГО ЗАКЪСНЯ ДОСЕГА ТРЯБВАШЕ ДА ЕБАШИ ПО ВАШИНГТОН ЛОНДОН ПАРИЖ И БЕРЛИН ! НЯМА КАКВО ДА ЧАКА ГНУСНИТЕ ЧАКАЛИ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖАТ ДА НАПАД РУСИЯ

98

Анонимен

преди 2 месеца

А РАЗПАЛВАНИТЕ ВОЙНИ ОТ ТЯХ МОЖЕ БИ СА ОТГОВОРНИ ? КЪДЕТО НАПРАВИХА ВОЙНА ТРЕВА ВЕЧЕ НЕНИКНЕ ИРАК АФГАНИСТАН ЛИБИЯ СИРИЯ УКРАЙНА ! СЛЕД САЩ САМО СМЪРТ РАЗРУХА И БЕЖАНЦИ. НАЛИ ТЕ НАПРАВИХА МАЙДАНА ? А ПОСЛЕ НАСЪСКАХА РУСНАЦИ ДА СЕ БИЯТ С РУСНАЦИ ! ВСЕ ЕДНО У НАС ВОЙНА МЕЖДУ ДОБРУДЖА И ТРАКИЯ Е ТОВА НАПРАВИХА КРАВАРИТЕ

97

Анонимен

преди 2 месеца

Хвърляй смело атома, Владимире! Със западните нео-колониални куучета се разговаря само с езика на ядрените гъби. Голям го вадят, че ще изпращат натофски войски в Укристан. А са посмяли - мятай им обогатен уран. Да дойде войната на тяхна територия. Ядрените слънца да изгреят над Париж, Лондон, Вашингтон. Че все говорят за стратегическо поражение на Русия. Ще имат войната в пълния й блясък.

96

Клинт Билтън

преди 2 месеца

Мони ела да посвириш на саксофоня

95

Зозо

преди 2 месеца

Хахаааа, скъснякът в Мордор плаши с ракети, както и другият скъсняк в Пхенян :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Смешна работа другари копейки.

94

Анонимен

преди 2 месеца

Путин вчера си начеса крaстата говорейки 2 часа за сармати, оникси, буревестници и посейдони. Според неговите изкривени представи много е уплашил Пентагона НАТО и Запада с руските чудоговнооръжия. Затова днес е много доволен от себе си и заедно с Медведев ще се занимаят с любимите си упражнения в спалнята.

93

Колумб

преди 2 месеца

Станах пишман

92

А

преди 2 месеца

президент на една от големите сили, да нарече друг такъв ,,кyчи син" е много отговорна риторика. Това че е с напреднала старческа деменция не го оправдава!

91

Анонимен

преди 2 месеца

До 120.Е те вече отдавна са там под формата на наемници