11

Перниканец

преди 3 месеца

Аргирови живяха живота си в Швеция, където стандарта е много висок...Защо са им тези 500 лв, Кристина Димитрова всеки ден е на рулетката в Интерконтинентал...Не знам как гербаджийте ги предлагат тея неща да се *** с нашите данъци.

10

Мутри Сър

преди 3 месеца

Маричков го бяха качили да танцува на маса на Борисов в един ресторант, е как няма да има пенсия, не пенсия ами и кола ще му купи!

9

Ехеей

преди 3 месеца

Аргирови не заработваха ли в скандинавието като пеещи жигола в по-голямата част то активната им кариера? Какви пенсии в България търсят:))

8

Анонимен

преди 3 месеца

а га прибираха кеш и нищо не внасяха на държавата, колко са работили на сиво някои това отчитате ли го

7

Тенгри кан

преди 3 месеца

Българина винаги е бил жесток към сънародника си, независимо длаи е заслужил или не. Затова им отпуснете поне 1000 лева. Така или иначе парите в държавата се дават за супер глупости и потъват незнайно къде. Тия поне са направили поне 1 песен като хората в живота, затова поне 1000 лева им отпуснете, кво е тва 500 лв, т.е. 5 лв!;))) Идва галопираща инфлация и след това хиперинфлация!

6

Хахаха позор сте

преди 3 месеца

Просяци певци и дърта мутра, супер няма що!

5

Маричков е просяк

преди 3 месеца

А когато имаше гаджета маджета, хубаво беше, сега ще крадат и от работещите за дарения на тези просяци като Маричков! Ууууууу

4

Анонимен

преди 3 месеца

Мързеливи певци, вие сте позор за България!Банда просяци!

3

Срам тотален

преди 3 месеца

Като нямат стаж няма пенсия бе мързели нагли! Борисов е Българиубиец и справи Пиар с тези мързеливи певци!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Аз съм против тези пенсии колко пари са прибрали кеш по концерти и други да не би да са плащали данъци,пък и с нищо не са повече от обикновените хора

1

Хемус

преди 3 месеца

Много държа г-н седераста Кирил Маричков да каже какъв е бил баща му при "гладния" социализъм