14

Анонимен

преди 3 месеца

"Освен това лицата, търсещи убежище и регистрирани преди това в Румъния и България, трябва да бъдат върнати от Австрия в съответните страни." -!!!! Граничните страни винаги ще са пренебрегнати, а вътрешните облагодетелстване с това правило! Кога Австрия е била външна на, ЕС? Правилно - НИКОГА! И сега нашите мишоци и псевдо академици какво ще кажат за" ГОЛЯМАТА ПОБЕДА ЗА ШЕНГЕН"?

13

НЕ

преди 3 месеца

КУПУВАЙТЕ АВСТРИЙСКИ СТОКИ

12

Анонимен

преди 3 месеца

Всички транзитни стоки за Австрия поне по един ден пълна проверка на нашата граница и те ще ни молят да влезем в тоя Шенген.

11

Христо Христов

преди 3 месеца

До 5 "А защо да отстъпва като не правим нищо срещу това? " - про'с'так неграмотен, в последния доклад на ЕС пише, че проблеми с границите, корупцията и върховенството на закона у нас няма. Затова и Рюте ни пусна в Шенген.

10

Христо Христов

преди 3 месеца

И правилно! Всеки презира про'с'таците дето гласуват друг да ги управлява!

9

Вижте го

преди 3 месеца

Пернишки мутри тероризират Виена години наред, това нормално ли е!? Благодарение на Юлиян Борисов Георгиев от Перник и МВР за НеШенген!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Направете онова гнсно молецоподобно насекомо външен министър да ви преговаря докато им мие чиниите и им сервира кафето. Той после ще ви каже, че е постигнал Безспорни успехи като не са ни приели, но ще вземем хиляди бежанци бухахахха :))) Комунистите така управляват, без да питат. Някой пита ли ви за реакторите на АЕЦ за 20 милиарда, дето в САЩ са станали 70 милиарда? Никой, но Ники иска да лети бухахаххаха ккреееетттееениии

7

Честито

преди 3 месеца

Никога няма да ни пуснат в Шенген. Ще бъдем буферна зоно на ЕС.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Всяко зло - за добро. Нищо чудно точно това да се окаже.

5

rambaldievskievich

преди 3 месеца

А защо да отстъпва като не правим нищо срещу това? Трябва цялостен контрол и завишаване на изискванията за всичко, ама за абсолютно всичко от австрия. Въвеждане на строг паспортен и визов контрол. Налагане на високи мита за всички техни стоки. И т. н., и т. н. А ние какво правим? Само преговори водим с тях, които са от нерезултатни - по-нерезултатни.

4

Крайно

преди 3 месеца

вреве е управниците ни и заблудените симпатизанти на евроатлантизма да разберат, че ако ще челни стойки да правят, нито в Шенген ще ни пуснат, нито безвизово в САЩ! Денков го плюят, той мисли че дъжд вали.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Важното е, че Денков отстъпи и ще ни напълни с мигранти.

2

Чакайте Шенген

преди 3 месеца

МВР използват и.зроди за следене и убийства на хора, същите бяха засечени в Austria Wien през 2022 и август 2024 година, тормозеха Българи и Австрийци!

1

Дедо

преди 3 месеца

Австрия няма излаз на море и това ги побърква. За какъв морски Шенген се бият в гърдите ,че са ни разрешили ?