45

Анонимен

преди 6 месеца

Целият руски народ подкрепя специалната военна операция.

44

Анонимен

преди 6 месеца

Жълтонаcpaните павeтници колко хора събраха вчера след оглушителната акция в социалните мрежи - За Украйна. За Европа. За свободата. За демокрацията - бре бре брееее! Всички на площада!

43

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Смешно ми е как Кремъл дава милиони долари за пропаганда в медиите и социалните мрежи, а резултатът е смешно-плачевен. Помните ли новината за обиска на дома на един "украински терорист", при който бяха намерени "три броя СИМ карти". А на снимката имаше три броя от играта СИМС. Хайде сега червените близачи раз два три ГОЙДАААХАХАХ

42

Анонимен

преди 6 месеца

От 1330 години очакваме светло бъдеще! Мислите ли, че българина е наясно със себе си?

41

Анонимен

преди 6 месеца

Войната е еврейска жътва..

40

Анонимен

преди 6 месеца

Русия досега не е изпратила нито един войник на фронта от редовната армия. Всички които воюват са сключили договор по собствено желание.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Дмитрий Евстафьев: "Нашият проблем с европейския запад е, че форматът на този конфликт - подчертавам политически, а не военно - той е много комфортен за европейския запад, седи бюргера, гледа телевизия, и да, идва при него някой виртуално и всеки месец взима 200 евро от джоба - това е за Украйна, давай тук. Нашата задача е това да стане 500 евро, после 1000, а после в тази Украйна и неговите деца да бъдат довлечени да воюват в същата тази Украйна".

38

Русия е богата

преди 6 месеца

Русия има всичко, и енергии, и суровини, и всякакви метали и минерали, и плодородни земи, и води, и гори, и необятни територии. А ЕС са бедни като мишки, нямат нищо, пренаселени, изгониха ги от Африка, изгониха ги от всякъде, изцяло зависими от Русия, дори не могат да се изхранят сами.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Вчера по руската телевизия ръководителят на института за Световна военна икономика и стратегии към висшата школа по икономика Дмитрий Тренин каза, че войната ще продължи поне до 2026г.

36

Слава на Украйна

преди 6 месеца

Българи и Украинци са генетично свързани. Прабългарите са дошли по тукашните земи от древните Украински територии. Тоест ние с Украйна сме един народ, една кръв!

35

войната

преди 6 месеца

ще приключи когато нацизма и бандера бъдат смачкани в украйна въпреки помощите на България и запада

34

Анонимен

преди 6 месеца

До Ужас Аз пък си спомням, че екоактивистката Грета /не и знам фамилията/ преди много години каза "Птиците умират от 5G". Откога е обявена за луда не знам, ама може да е настъпила голяма котка.

33

Анонимен

преди 6 месеца

В Канада вкараха баща в затвора, защото се обръщал към трансджендърната си дъщеря не с "то", а с "тя".

32

Анонимен

преди 6 месеца

Русия за втори път променя света в новата история.

31

До 29 Ужас

преди 6 месеца

Да бе, сигурно.

30

Анонимен

преди 6 месеца

СССР разруши Британската империя, сега Русия разрушава хегемонията на САЩ.

29

Анонимен

преди 6 месеца

По-добре прочетете в ПИК "Кощунството-да-претопиш-българския-флаг-в-нечий-чужд". Има и снимки, претопен лозунг и т.н. Аз имам чувството, че ако нашите ... откажат да подкрепят Украйна, даже словесно, 1-во няма да има война; 2-ро медиите няма за какво да пишат 3-то НС ще се разпадне, защото "политиците" са така увлечени по пиесата, че не знаят къде са извън "политическия театър", пък ако трябва да кажат нещо от свое име ... ще последва нова криза.

28

Ужас

преди 6 месеца

Поляци пуснаха видео от жп вагони с украинско зърно от който ядът птици и малко след това птиците умират....

27

Анонимен

преди 6 месеца

Герои на Чалгария, да бягаме преди войната да се е разрастнала! Напред към тропическите острови! Превземете Бахамите!

26

Анонимен

преди 6 месеца

Абе един въпрос ме мъчи. Когато Украйна си върне Крим, дали ще съборят кримския мост или ще го оставят за транспортна връзка с Русия????