106

82-ОМБР

преди 6 месеца

НАТО не блафираме! Су-34 си замина заедно с пилота тази сутрин в област Херсон му-ха-хаа

105

Анонимен

преди 6 месеца

До Ивов Като взе да говори на американската си марионетка за история, направо се хванах за главата :))) Сегашната Русия почва от 16 век, няма нищо общо с варягите викинги и Киевска Рус, но си верва чиляка :)))

104

Ивов

преди 6 месеца

Путин не е наш президент и не ни управлява, че въобще да се налага да му вярваме. Лично аз не вярвам на Путин, но най-много не вярвам на Урсула Фон Дер Лайен, Байдън, Пеевски, Бойко Тиквата, Кирчо и Кокорчо.

103

Анонимен

преди 6 месеца

На Путин единствено му остава, да блъфира с ядрените си оръжия, ако не беше този блъф, отдавна щяха да му разкатаят майката :)))

102

Анонимен

преди 6 месеца

Глупости на търкалета , трактори да изсипват тор в Москва няма нали в рецесия Русия не е нали и тн.

101

Каквото и да стане

преди 6 месеца

Трябва да има непроницаема, желязна завеса за русия на путин,свързаните с нея терористични режими и КИТАЙ. За едно е прав Тръмп...Китай е опасност,защото е комунистическа т.е. терористична държава. Отделен е въпросът,че не особено умният българин все още вижда Русия на путин,като държава освободила ни от османско владичество, а не като терористична държава, която може да унищожи целия свят.

100

Анонимен

преди 6 месеца

ГОСПОД ВЗРИВЯВА БАЛИСТИЧНИТЕ РАКЕТИ ПРИ ИЗСТРЕЛВАНЕТО ИМ ! ГОСПОД ВЗРИВИ САТАНА КОГАТО КРЕМЪЛ СЕ ОПИТА ДА Я ИЗПРАТИ В КИЕВ ПО ВРЕМЕ НА ПОСЕЩЕНИЕТО НА БАЙДЪН ! ГОСПОД ВЗРИВИ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ АМЕРИКАНСКА БАЛИСТИЧНА РАКЕТА ИЗСТРЕЛЯНА ОТ АМЕРИКАНСКА ПОДВОДНИЦА КЪМ БЛИЗКИЯ ИЗТОК ! И ОЩЕ ДЕСЕТКИ ДРУГИ СЛУЧАИ, ПАЗЕНИ В ТАЙНА, ЗА ДА ПЛАШАТ СВЕТА С ЯДРЕНО УНИЩОЖЕНИЕ ! НЯМА ДА ИМА ЯДРЕНА ВОЙНА ! А ЯДРЕНИТЕ БОМБИ ДА СИ ГИ ЗАВРАТвЗАДНИЦИТЕ !

99

Анонимен

преди 6 месеца

Не се напъвайте, няма да има голяма война, а цирея Украйна, който всява дразги, смут, конфликти и рекетира държавите, ще отиде в канала заедно с нацистите! Нищо особено няма да се случи, жалко, че Зеленски и Коломойски изтрепаха толкова много славяни, съд за него!

98

Анонимен

преди 6 месеца

ДНМ .

97

Анонимен

преди 6 месеца

Янките гледат на Европа, като своя втора родина, виж за нег рите не знам, те се пишат афроамериканци, което е удобно за белите :)))

96

ХХХ

преди 6 месеца

Българите трябва да са интегирани както ние интегрирашме чернокожите ! Мългарина е достоен да подлежи на къмшика ! Руснака е луд ! Той е звяр ! Не е питомно животно като българина !

95

Анонимен

преди 6 месеца

Това е много странно, явно рашките немат никакви ВВС, както казва техната пропаганда, за самолетоносачи да не говорим :)))

94

Анонимен

преди 6 месеца

След три месеца ,започват да летят 60 самолета F 16 и за руските сви.не, ще настъпи истински ад !!!!! Спасението е бягство ,през глава към Монголия ! Ако ПУТИН не се предаде на Зеленски и Украинската армия, Русия я чака пълна разруха и разпад ...Няма време ..

93

агент Мъдлър ЦРУ

преди 6 месеца

Русията сама се унищожава. Западът гледа фойерверките. От мен шампанското.

92

Анонимен

преди 6 месеца

Че той кой нормален вярва на Пyтuo? Никой не иска с пp0cuя всеки иска със Запада

91

САЩ

преди 6 месеца

Басси якото :)

90

Анонимен

преди 6 месеца

След три месеца ,започват да летят 60 самолета F 16 и за руските сви.не, ще настъпи истински ад !!!!! Спасението е бягство ,през глава към Монголия ! Ако ПУТИН не се предаде на Зеленски и Украинската армия, Русия я чака пълна разруха и разпад ...

89

Анонимен

преди 6 месеца

Голям смях беше, когато в кафене в Чехия, влязоха украинци и собственика пусна химна на СССР до дупка, онези бяха втрещени! Съпротивата е навсякъде!

88

Анонимен

преди 6 месеца

Там е работата комрад, че си продължават търговията чрез трети страни, не от източника :)))

87

82-ОМБР

преди 6 месеца

Не информациона война срещу русия,а гореща такава,ако не вярваш питай родителите на тея дето хаймарса ги отърва от умората оная вечер на 15км.южно от Кринки