8

Анонимен

преди 2 месеца

Шансът да са се изравнили. Шопите отдава скъпо! Никъде няма такава скъпотия за софийска мизерия. Потърсете ме, ако търрсите апартамент в провинцията за по 1000лв. на месец.

7

Анонимен

преди 2 месеца

До този отдолу. На тези цени си ги дръж жилищата за себе си. Баламите свършиха приятел. Всичко надценено седи и не се продава освен някоя балама тук таме да се излъже. Подготвяй се за рецесийка и да ти паднат цените на имотчетата.

6

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 1, 2, 3 - Вместо да кълнеш тук като стара бхаратка, по-добре помисли как да се сдобиеш с жилище. Най-сигурният начин все пак е човек да започне работа, за да има някакви доходи и според тях да се опита да си устрои самостоятелен живот.

5

собственици

преди 2 месеца

България е уникално добро място за живеене и бизнес. Просто сегашното управление на България е скапано. А в големите градове на България наемите са ниски и цените на апартаментите са също ниски. Очаквайте цените нагоре.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Гледам Подгрявате яко хората с наемите,ама реалността е съвсем различна,като изключим София нещата в провинцията са съвсем различни,хиляди жилища седят празни и очакват наематели които реално няма откъде да дойдат!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Ни апартаменти на ния цени ни наеми да се наемат а дано празни да седат и да трупат данъци и амортизация!

2

Анонимен

преди 2 месеца

В България големи градове няма първо. Второ иска им се на брокерчетата да се изравнят ама няма. Дано празни да седят от алчост. Дано!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Изравнили са се бабините ви. Иска ви се. Стога алчност. Нека празни да седят!