186

Анонимен

преди 3 месеца

Като са толкова невинни колхозниците що не пуснат международни експерти? Щото ше лъснат още един куп свинщини които се извършват в Мордор

185

Анонимен

преди 3 месеца

Съвсем естествени неща са това да се случва при мнонголоидните азиатци. За това и тукашните копейки дори и опити не правят да идат при рая на путинака

184

Анонимен

преди 3 месеца

Ако нямаше нищо нередно, нямаше да крият тялото

183

маалатъ

преди 3 месеца

Тц,тц,тц... ако тлените останки на Навалняка бехъ у Германия, баба Меркел лично щеше да извърши аутопсия на трупъ му и да установи, че смърта е настъпила от Юмрукъ на Баширов и Петров!!! Амъ, ха, де...., как да го вземат ся у Германия, втори път не мой излъжат Путин!

182

Сега е моментът

преди 3 месеца

Обявен е конкурс за най-*** твърдение как е УБИТ Навални. Отхвърлят се по презумпция дори намеци в смисъл, че той изобщо не е убит, а си е умрял като милионите други хора, починали неочаквано поради неполитически процеси в организма им.

181

Въйййййй...!

преди 3 месеца

Явно тази фалшива новина е измислена от фен на филма "Индиана Джоунс"! Там вадеха с голи ръце сърцето от гръдния кош!

180

За Родину

преди 3 месеца

Съкилийник може да го е убил,ако се е заяждал с него.Защо му е на Путин да го убива,там накрая на светът в това забутано сурово место. Каква опасност е за него и властта му Навални, отделен от цял свят.Един на хиляда могат да оцелеят в тези колонии при този зверски режим.

179

Брус ли

преди 3 месеца

аха, секретна техника. дезинформация, врели некипели и художествена самодейност

178

Рендету

преди 3 месеца

Либерал-Демократични Извънземни от ЛГБТ Комуната на Галактика Андромеда със станция под Лунната повърхност са Телепортирали Навалняка на Марс, а са оставили негов дефектен аватар/копие в затвора!!!! Опровергайте тази хипотеза и предявете доказателства, че не е Фейк!!!

177

Анонимен

преди 3 месеца

Аз открих друго. Залели са навални с вода и е замръзнал като снежен човек след 2,5 часа във вризера.

176

маша

преди 3 месеца

защо истривате и блокирате

175

Анонимен

преди 3 месеца

Лъжата и клеветата са тежки грехове. Прочетете в Библията какво пише за хора, които измислят и умишлено разпространяват лъжи и клевети.

174

емо

преди 3 месеца

поредният пасквил на русофобката христова - цитират се някакви неизвестни хора, а също така и съпругата на навални, и официални представители на русия и от този миш-маш се внушава, че навални бил убит, без никакви конкретни факти за това. русофобската редакция на днес ни има за ***.

173

Анонимен

преди 3 месеца

А Брусли как го утепаха, как го утепаха Брусли, с какъв удар го утепаха Брусли?

172

Стига глупости

преди 3 месеца

До Руските фашисти: Фашистите (по-скоро неонацисти) са в Украйна. В трета щурмова бригата на ВСУ (която първа избяга от Авдеевка) са с татуирани свастики. А превратаджиите в Киев обявиха Степан Зеленски (нацист и сътвудник на Германия от ВСВ) за национален герой на Украйна.

171

Анонимен

преди 3 месеца

Когато Джет Ли в филма "Безстрашен" убиваше с юмрук в сърцето с завъртане накрая чак костите изпъкнаха от към гърба - нооо това е все пак филм неуважаеми паветножълтеняви

170

Анонимен

преди 3 месеца

Крим беше и отплава. И никаква Украйна никога повече няма да има, ще има Югозападен федерален окръг на Русия.

169

Анонимен

преди 3 месеца

Авдеевка е най-значимия и най-укрепения пункт в цялата 1300 киломтрова фронтова линия.

168

пълно опростачване.

преди 3 месеца

Не ви ли ясно, че щом се дават такива "доказателства" от официалната антируската пропаганда на запад, след години ще съдят вас и вашите деца в съда и ще получавате присъди с точно такива "доказателства". И на никой няма да му пука дали сте русофили, русофоби или някакви други.

167

11

преди 3 месеца

Само лакърдии. Точно най-малко пък Путин има сметка да го свитне тоя преди изборите, още повече, че не му е конкурент и да беше извън затвора, пак щеше да е така.