21

--

преди 3 месеца

Аха тамън субсидиите си намалете ,а може и без субсидии.Да видим тогава дали ще си веете парц-Алите по света.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Хич не защитавайте картела, защото те сами си решават какви цени да сложат. В другите бизнеси има някаква конкуренция все пак. При тия няма. Дават ви 5 000 мегабайта интернет, но в ЕС имате 20 000 в същия план. Познайте защо.

19

до 21

преди 3 месеца

пии една ракия и се прибирай в обора!

18

Анонимен

преди 3 месеца

Намаляване на партийната субсидия от 8 лева на 1 лев за Просто Киро :)))

17

Петя

преди 3 месеца

Операторите пак ще ви изклатят, защото работят в картел. Какво като си прекратите договора? При кого ще отидете? Там цената ще е по-висока и за нови и за стари клиенти. Това е прах в очите. Трябва да се направи така, че по време на срока на договора, операторите да нямат право едностранно да променят цената. Толкова ли е сложно?

16

Анонимен

преди 3 месеца

А айде да помислим, през последните две години, кой точно бизнес не повиши цените? Аз съм в бялата техника и ние сме ги повишили с около 30% за тези години. За хранителните продукти даже няма да коментирам. А защо Корни и Киро са се фиксирали точно в мобилните оператори? Дали защото техни клиенти са почти всички, а идват избори!? Малко популизъм никога не е излишен. И както обикновено - държавата ще оправи нещата с една регулацийка. Да, да, ама не!

15

Прах

преди 3 месеца

Прах в очите

14

Анонимен

преди 3 месеца

Онанисти прости , това не са договори а ултиматоми за ползване на услуги , ако имате грам мозък променете законодателството да се изготвят истински договори със задоние , оферта и сключване на договор с представяне на условията на всяка от страните , сега клиентът го няма никъде като страна , или подписваш типови ултиматоми , или фаташ пътя .

13

Алекс

преди 3 месеца

Бездарниците от ПП си намериха подходящата дъвка-мобилните оператори.При положение,че консумативите се увеличават/ток,гориво,наеми,заплати и т.н/ операторите как да държат крайната цена без промяна? Няма такъв бизнес.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Ще се откажеш от единия договор и ще се натресеш на другата фирма със същия договор гениално бухахахахахах

11

Анонимен

преди 3 месеца

Тези за пореден път доказват колко популистка партия са. Давай сега да мачкаме злите мобилни оператори, че са решили да вдигнат заплатите на персонала и не са им стигнали парите. Ами дайте направо да ги национализираме. Така лично Киро ще определя колко ще струва минутата разговор. Цени се свалят с осигуряване на конкуренция и отваряне на пазара за нови играчи. Никога не е ставало с държавни регулации. Някой да знае печеливша държавна фирма?

10

Анонимен

преди 3 месеца

Договори не подписвам и заеми не вземам. Ползвам само предплатени карти в които периодично зареждам 5-10 лева колкото да има някакви пари за спешни случаи. Реално почти никога не ги ползвам тези пари за обаждания. Ако някой има зор, той ми се обажда. Вече навсякъде в градовете има безплатен wi-fi, имаш един куп безплатни приложения за разговори. В смартфона дори нямам карта.

9

Пак нищо

преди 3 месеца

Не само при повишение на цените. Щото те като ги повишават, ги повишават всички оператори. Така трябва да е по принцип - не съм доволен от вашата услуга или Вашите условия господа, за това се прехвърлям при другите. Е те тогава наистина може да говорим за някаква реална конкуренция...

8

баба Пена

преди 3 месеца

Предлагам да спрем да плащаме на ПП-ДБ защото са по зле и от операторите

7

Анонимен

преди 3 месеца

Да важи и за вече скючени договори

6

Наблюдател

преди 3 месеца

Популистите надминаха популиста! :-)

5

Анонимен

преди 3 месеца

Ми тя комисията се избира от НС. Ако имахме работещо НС щеше да има работеща комисия. Господин Ивайло Мирчев явно е забравил че неговата партия, предполагам и с неговото гласуване удължиха с 2 години мандата на ръководството на КЗК, що не избраха ново ръководство като е недоволен от КЗК.

4

и какво от това?!

преди 3 месеца

Моб. оператори са в картел, като се преместиш от един към друг, все си прецакан.Защо никаква инст. не реагира на самоволните увелич. на таксите на мобилните отпадъци/оператори?!

3

Анонимен

преди 3 месеца

В статията има две пунктуационни грешки. Докога за драскачи ще се наемат хора със съмнителна езикова култура? А уж журналисти и филолози.

2

Герен

преди 3 месеца

Е нещо хубаво да измислят и тия за народа. Не кът закона за съдебнаъта система. Пълен провал.