79

Анонимен

преди 3 месеца

Военната мощ на Русия - 30 превзети села с 406 000 загубени военнослужещи

78

2018 г.

преди 3 месеца

Нали всички се смяхте на анимационните филми които Путин показа. А сега защо не се смеете бе?

77

Анонимен

преди 3 месеца

Почти през цялото си съществуване Америка беше непревзиемаем остров, беше немислимо този остров защитен сигурно от океана да се атакува, някой да започне война със САЩ беше безумие. А днес спрямо военната мощ и военните технологии на Русия, САЩ е само едно островче което може за часове да се превърне в пепел.

76

Lavinia Valbonesi

преди 3 месеца

Колко беше БВП на страните от НАТО - 68% от световния БВП? Верно ли! И те са принудени да купуват от Еквадор изгнила руска военна техника за да я доставят на Украйна. Яжте банани!

75

Анонимен

преди 3 месеца

Сегашните клоуни които са начело на Европа без да са избирани от никого, предадоха интересите на европейците... Това е. Докато САЩ имат полза от войната в Европа то самата Европа се самоубива икономически... Даа, кой да повярва че след събитията от миналия век, европейците ще тръгнат по същия път, политиката пред икономиката... Това е пътя към ада, тоест Европа ще престане да съществува като една от движещите сили на икономическия прогрес.

74

Анонимен

преди 3 месеца

В по-голямата си част Украйна това са руски земи, а руските земи трябва да се върнат в Русия.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна не може да стане член на НАТО, защото това е неприемливо за Русия.

72

Ицо хаярсъзина

преди 3 месеца

Кашерния краварник е вече една бледа сянка на онази силна Америка,която олицитворяваше американската мечта.и беше притегателен център за огромната част на света.Сега краварника има неизплатим колосален дълг от близо 36 трилиона и е една изтърбушена територия,със замряла индустрия ,градове призраци в които милиони бездомни и дрогирани хора спят в кашони ,или бродят като зомбита .Америка приключи.

71

Анонимен

преди 3 месеца

При Тодор Живков когато бяхме с Русия Народна Република България беше 9 милиона, днес Eврогейска България в ЕС и НАТО я има, я няма 5 милиона от които едва 3 милиона са етнически българи.

70

Патрик

преди 3 месеца

Русия при Елцин бяха тръгнали в правилната посока след това се появи Джуджето което почна да ги управлява по съветски тип - с репресии. Нов фалит и разпад на Русия е неминуем.

69

Анонимен

преди 3 месеца

NATO се разпада.

68

Анонимен

преди 3 месеца

Докато в Русия се бият за яйца в магазините, европейска Украйна успешно се развива! Украинският премиер Шмигал поиска инвестиции за "украинското икономическо чудо". Шмигал заяви, че Украйна разчита на японски технологии и инвестиции в развитието на логистиката, енергетиката, автомобилната индустрия, IT технологиите, както и в селскостопанския сектор на страната.

67

Анонимен

преди 3 месеца

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

66

АНГЕЛ

преди 3 месеца

Запада много обича да кълне Путин но кво стана накрая. Американския военен министър и Краля на Англия се разболяха от рак.Слушайте да ви обясна. Путин ви е дар божи !! Освен него има още 3-*** кандидати за президент на Русия. Който и от тях да спечели ще бъде много по груб,безрасъден ,дори жесток спрямо западналия запад !!

65

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Не знам за света,но аз сметката съм я направил отдавна.Последното ,което може да вреди на Путин са проруските и протурски фашистки организации НАТО и ООН. Путин и Зеленски управляват Европа. Това е жалката истина.

64

Аз

преди 3 месеца

До Анонимен75 - ти си пиян! "оръжие, оръжие и пак оръжие за Украйна." - до сега освен оръжие са получили и над 100 000 000 000 долара и резултата е......... Херсон го няма вече на картата, над 50% от икономиката на страната също липсва, над 1 000 000 000 загинали а Европа продължава да чака "успешната контра-офанзива". Ти наистина не вдяваш че скоро освен оръжие ше им орябва и някой който да държи това оръжие..... Ти ли ще се пишеш доброволец?

63

bl

преди 3 месеца

"Байдън трябва да действа, воден от съображения за морална чистота и личен авторитет..." ... Ох, стига, ще ме уморите!

62

Анонимен

преди 3 месеца

Какво трябва да се направи? Трябва да се спрат единичните санкции. Колкото е виновен Путин още повече са виновни руснаците които го поддържат. За целта пълен бойкот на всякаква търговия с Русия и забрана на руснаци да пътуват на Запад. Нека си другаруват със Северна Корея, Иран и Китай. Второ оръжие, оръжие и пак оръжие за Украйна.

61

Аз

преди 3 месеца

е как каво - санкции! не виждате ли колко зле се живее в Русия след санкциите? Цените на енерго-носителите са х2, храните са х3, инфлацията за 3 години е 35%-40% направо ужасТ....... Извинявайте, обърках се, говоря за Европа.

60

ЕЛЕКТОРАТ

преди 3 месеца

РАМБО ПАК ЩЕ ПОБЕДИ!!!!Ха хаха хаха