258

Анонимен

преди 3 месеца

Укро-Бандера се активирал да дава минуси! Ех дорогие, вас ждьот в Германии .... нужно работает дорогие ! Ха хахаха

257

от ЮАР

преди 3 месеца

До До ЮАР - Русия си има граници, международно признати и няма никакво право да излиза извън тях. Що се отнася до НАТО, то се разширява по мярата на страните, които се присъединяват към организацията. НАТО не е държава и разширението на НАТО не е по никакъв начин свързано с експанзия на една държава. Отговорът е ДА, НАТО може да се разширява колкото си иска, но никоя държава не може да се разширява.

256

до 263 Анонимен

преди 3 месеца

Като гледам, робите сме ние - храним ги, поим ги, подслон им даваме. Те, за сметка на това, не работят, а се шлаяят. Стават и все по взискателни и нахални. Не ми приличат много на роби.

255

Деди

преди 3 месеца

Много започна да "разбира" и от война този пишман-експерт по емиграцията! Защо не се задоволи само с оценка на миграцията? "Демократичният "Forbes му е изпил акъла, за да пише такива глупости - видите ли Тръмп ще прати американски войници да се бият на европейска зеля!? На тези "опорки" нама кой да повярва! Не помни ли пкакво казват рашките - ако има война, този път ще е на американска земя! Иначе, добре оценява миграцията - кравари и евро-зелки да празтварят кесиите за "гладните" укри.

254

от ЮАР

преди 3 месеца

Статията е доста аргументирана. Дори може повече да емигрират. Ако си представим България да е отново окупирана от Русия, това значи поне 3 милиона да емигрират или избягат - никой не ще да живее под една мракобесна система, а повечето хора са живяли при соца и са яли тая попара. Ще останат пенсионери, за които е трудно да се местят, плюс едно малцинство от заблудени хора, но поне половината население ще се изнесе.

253

Анонимен

преди 3 месеца

На Еврогейропа им требе работна ръка и нови осеменители и "фурни" щото бежанците не чифтосват с обратни

252

До ЮАР

преди 3 месеца

Добре де, излиза, че НАТО може да се разраства колкото си иска, но Русия не може, така ли? Логика?

251

пльоснал Трайдънт

преди 3 месеца

Що не смеете да напишете?

250

Анонимен

преди 3 месеца

а украинки към Дупница ще идват ли ??? питам за един приятел че е женен и не смее да попита лично ...

249

до ЮАР

преди 3 месеца

И кога е бил победен СССР бе, ЮАР?! Купиха си един невежа, наивник и продажник - Горбачов, после пияницата Елцин почти съсиша Русия, но с Путин всички се съобразяват, защо ли?! Западът е свършил - Западна Европа скоро ще е Ислямски Халифат! Германия е в рецесия, а ЕС се крепи само на нея!

248

от ЮАР

преди 3 месеца

До Анонимен-252- Путин ще атакува Прибалтите и Полша, стига да има възможност. Лавров, през Януари 2022, още преди агресията в Украина, се опита открито да рекетира Европа, като попита, какво търсели в НАТО България, Румъния и Прибалтите и че трябвало било всичко да се върне както е било 1997, сиреч, НАТО ги било заплашвало. Ама тая работа с цяла Източна Европа да бъде заложник на Русия и буферна зона, ще трябва да забравят. Европа НИКОГА няма да има отношения с Русия след агресията в Украина.

247

от ЮАР

преди 3 месеца

До Анонимен-253- Не е вярно, че ядрена сила не може да бъде победена. СССР беша ядрена сила и се разпадна. Грешка на Запада беше, че взеха да помагат тогава на Русия, включително с храни. Е, сега ще стане същото, само че, Западът ще ги остави да клекнат съвсем и ще помага само при предварителни условия.

246

Анонимен

преди 3 месеца

Да емигрират отсега значи, защото няма как ядрена сила да бъде победена! Това и децата го знаят! И не става въпрос за Русия, а дори и за Иран или Северна Корея! Ако не беше така, САЩ отдавна да си ги нападнали! Ама май много не им стиска, защо ли?!

245

Анонимен

преди 3 месеца

Стига сте писали глупости само да шашкате народа. Нищо друго няма да атакува Путин освен Украйна. Европа сама ще си развие пак добри отношения с Русия понеже има файда от това. На един континент сме, нормално. Не сме в Канада, че да ни е друг интереса. Стига глупости. Всичко е интереси.

244

Анонимен

преди 3 месеца

До Наблюдател_те бягат от война, а ти защо не си в родината си, тук война няма..

243

българина

преди 3 месеца

по скоро ще се върнат, евреин на власт става така

242

Анонимен

преди 3 месеца

на тяхно място да изпратим нашите путинофили

241

Реалист

преди 3 месеца

А бе, Масква може и да спечели, но на каква цена? Стотици хиляди убити рушля ци, огромни разходи, пълна изолация от целия цивилизован свят за десетилетия напред и намразени завинаги от украинския народ. И за какво им е на Кремъл тази територия, която ще бъде тлеещ огън, обезлюдена и разрушена и превърната в същата клоака като останалата част на просията. Хахал да им е с тези средновековни разбирания.

240

Анонимен

преди 3 месеца

До 246. Глу.пости, точно обратното. А ти откъде ги имаш тези цифри, от Конашенков ли, дето 5 пъти унищожаваше цялата украинска армия?

239

Анонимен

преди 3 месеца

Съотношението на загубите е от 1 към 3 до 1 към 5 в руска полза... Загинали украинци около 350 хиляди, руснаци гонят 100.. заедно с ранените от Украинска страна над милион... От руска 300 хиляди...