23

Христо Грозев

преди 3 месеца

се бил заканил... а не го ли беше страх от Путин?

22

Зоро

преди 3 месеца

Къв е тоя ицо грозев?

21

Анонимен

преди 3 месеца

Най големият враг на руснак е руснак не случайно Сталин е избил 50.000.000 руснаци колкото в втората световна война русофилчета заминавайте в расия райска градина

20

Анонимен

преди 3 месеца

Ристьо чак от САЩ вижда какво става в Русия, сякаш е там.

19

Хмм

преди 3 месеца

До АнонименЗа съжаление се заблуждавате. Господин Грозев е доста повече от никой. Той е висш служител на негово величество крал ЧарлЗ, който мародерства сред българската общност във Велика Британия с цялата сила на короната зад себе си. Животът на всеки, който не му сътрудничи, става много тежък. Затвор без доказателства, депортация, съсипване на бизнеса, който са имали до момента.

18

Анонимен

преди 3 месеца

До Европеец с главно Е! То и ний така прайм бе с единствента разлика че не лъжем като него.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя и другия бесен пропагандист Аасан Геновооглу да ги вържат в един волски впяг и цял ден "дий воле дий" на нивата. Тогава вече ще са полезни на Родината.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Че тук какво е по-различното? Нима нямаме вълна от екзекуции?

15

Кукумяу

преди 3 месеца

Грозев, не се прави на много тъжен. Вече имаш драматичен финал за филма, а и няма нужда да се криете повече с г-жа Навалная по евтини хотели и чартърни полети, че нямаше да изглежда много добре да се разбере, че я шлякaш докато мъжо й мъченика, за когото правиш филм, е в руския гулаг. Сега и пари от филма ше изкараш и госпожата ще активно и явно ще задоволяваш и даже шефовете от ЦРУ ще са доволни за PR удъра върху Путин.

14

Европеец с главно Е!

преди 3 месеца

Трябва да се гордеем с хора като Христо Грозев. Независим журналист и човек, който казва без страх каквото мисли. Смел българин. Путин още не може да проумее как се прецака с това влизане в Украйна и не очакваше, че целият Запад ще се застъпи за нея. Идва краят на диктатора, а Русия навеки ще бъде заклеймена като агресор, убиец, останал някъде в Средновековието си като мислене. Цивилизованият свят никога няма да прости това зло, което бе сторено на един славянски народ. Слава Украина!

13

Жиката

преди 3 месеца

Е това си е между руснацит.При американците е друга работа,те трепят по целия свят.

12

Оня

преди 3 месеца

Ама толкова ми е важно мнението на този господин, че не мога да живея без него. Ако попитаме турския паша през 1873 г. той вероятно ще каже че Васил Левски е бил терорист, престъпник и прочие, но не и радетел за свобода. Че тук е същото - въпрос на гледна точка. Е моята и на поне още 3 млн. българи не е същата, като на г-н Грозев.

11

Пират Понтийски

преди 3 месеца

Какво е истината?

10

Анонимен

преди 3 месеца

О ня сенатор Греъм ли къф беше вече е обявен от Русия за идирване за същите лъжи без доказателства, а ти не си и пощаджия бе...да ме извиняват пощаджиити. Ит си никой бе Грозев. Абсолютно никой.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя нама род и е обикновен слуга. Жалка история

8

Анонимен

преди 3 месеца

До Интересно!? Тва не е в Русия. В Русия няма кой да се занимава с такива глупости.

7

Анонимен

преди 3 месеца

И твоя ред ще дойде

6

Интересно!?

преди 3 месеца

Защо в Русия лозунгът на снимката е на английски, а не на руски. CIA, свършиха ви парите за преводачи ли?

5

Анонимен

преди 3 месеца

Как управляват държавата ни от посолството!!! С документи черно на бяло!!! https://youtube/watch?v=X9Oc2fIFJkU

4

Анонимен

преди 3 месеца

После да не се чудиш що та дирят или дали пък няма да те намерят като оня пилот а ? Най-трудно се отглеждат Ристю и пуйче. И тоя не можли на човек да го напраят.