113

Анонимен

преди 3 месеца

Ние не успяхме да се освободим сами защото бяхме насилствено освободени и с преначертани граници и история така че нямаме думата. Едно нещо не го ли свършиш сам нали знаеш някой друг как ще ти го свърши

112

БРИКС

преди 3 месеца

бележи икономически растеж Китай, Индия. Държавите участващи в БРИКС създават 62% от световната икономика. САЩ 33 трилиона дълг. Испания, Франция, Германия, Италия, Португалия, Гърция фалити, инфлация и дългови спирали. И да се пенявиме и да не се пенявиме, БРИКС е във възход. Европа загина.

111

Анонимен

преди 3 месеца

Абе тука един бриксаджия пише с Е оборотное. Такава буква в българския език няма. Откъде ли пише тоя человек?

110

Анонимен

преди 3 месеца

Само глупаввите русофили не са чували за БРИКС - приказното място където няма долари, инфлация и всичко е безплатно. Ако бяха чували, отдавна да са заминали за там.

109

Анонимен

преди 3 месеца

Толкова е прекрасно в БРИКС. Няма инфлация. Евтини ресурси. А ни един т.нар. русофил не е пожелал да живее там. Странно.

108

Как да не е фалирало

преди 3 месеца

ЕВРО. Като имаш печатане на евро, фиатни пари, срещу които нямаш реални стоки. Как да не са фалирали в еврозоната, като имат дългови спирали от 220% от БВП Еспания, Еталия, Эранция ,Гърция, Португалия. Това значи печатане на пари, инфлация, обезценяване на еврото. Затова хората инвестират в имоти, земи, злато.

107

Китай и Индия

преди 3 месеца

бележат икономически растеж, евтини ресурси. В Германия, Франция предприятия закриват и изнасят производства в САЩ и Китай. Дълговете стигат до 123% - 220% в ЕС от БВП. В България 2 завода за азотни торове затвориха. Земеделците в цяла Европа протестират. В България таксата за 3 години транспортни услуги се вдигна от 2.50 на 7.50 това е реалната инфлация. Само за мин. вода и вода ВИК годишно една месечна пенсия отива. От 2000 г. ток е поскъпнал с 300%, идват борса ток и евро. Ужасяваща инфлация

106

Фалиралото евро

преди 3 месеца

Европа е в рецесия, а еврото е фалирало и девалвирало. В същото време при средна годишна пенсия в България 9000 лева или 800 лв месечно, само минерална вода и студена вода ВИК, изяждат 1200 лв годишно. Като в Белгия, Германия, Франция, общините, в които Веолия бе изгонена, студената вода до 3 кубика е безплатна, без заплащане на загуби над 60%, включени в ОБЩИ ЧАСТИ. А с борса ток и въвеждане евро, ни чака ВТОРИ ЦЕНОВИ ШОК. След борса газ, санкции, инфлация до 120% храни и 60% услуги.

105

Анонимен

преди 3 месеца

Поне един русофил пожелал ли е да живее в БРИКС? Децата му да са там? Ми не.

104

До долния

преди 3 месеца

Ще направят когато му дойде времето. Политиката не е каквото казват тъпите тикви на евроджендърите. Те и за Китай разправяха,.че няма да се развие а видяхме какво стана.

103

иБРИК-С

преди 3 месеца

То пък една организация.... Щяха уж да правят заместник на долара и си останаха само с мераците.

102

Руси

преди 3 месеца

Как да са чували като тази информация е оскъдна по основните телевизии. Запада заглушава информация или ако я има тя е минимална и оскъдна по основните телевизии. Реално в една две телевизии се говори по нашироко,но те са непопулярни и достигат до много малко хора. Ако човек сам не се информира от достоверни според неговото виждане източници ,няма някой да ги налее тази информация в канчето. Нека има не само Брикс,а и Мрикс ако трябва! Да видят на запад,че народите и държавите не са агнета вече.

101

July

преди 3 месеца

Много от тези, които не са чували за това са с IQ по-малко от 70, а те в БГ са много.

100

Анонимен

преди 3 месеца

Близо 2/3 от света са бройлери. Те се интересуват какво ще си купят и къде ще си почиват от иначе безмисления си труд. За това има план да се съкрати населението на земята. Повечето хора са ненужни. Само ядът и акът. Едно време са били роби и са бачкали до смърт. Сега обаче имат пари - купуват си разни стоки, които после изхвърлят и тровят земята и водата. Тровят и богатите които владеят света. Така че обичайте близките си и бъдете с тях! Скоро ще започне прочистване

99

Анонимен

преди 3 месеца

Добре си поживя запада 100на годинки, дай да омиротворим тея и да им вземем нефтчето, на другите златцето, на трети атомчето и така на татък, мислеха, че тва ще продължи вечно и тъкмо се помислиха за б,о,г,о,в,е и цопнаха в калта.

98

Напиши в текста, бе!

преди 3 месеца

БРИКС = Бразилия - Русия - Индия - Китай - Република Южна Африка.

97

Анонимен

преди 3 месеца

Знаех си аз, че така ще свърши, дето е влязла България всичко се е разпаднало, и османската империя и СССР, явно дойде ред и на ЕС.

96

Информирайте се!

преди 3 месеца

Държавите в БРИКС представляват 46% от световното население. Догодина се очаква да се присъединят още държави което ще рече че над 50% от планетата ще част от БРИКС и общия му БВП ще се равнява на т.н.Златен Милярд който включва Англосаксонците и техните слуги. След 10г БВП на БРИКС ще изпреварва значително БВП на Англосаксонския свят понеже техния среден растеж е много по малък от този на държавите от БРИКС.

95

Лукчо

преди 3 месеца

А за ООН,?

94

Анонимен

преди 3 месеца

А с контра настУпа кво става, Г7 другия път в крим ли ще се срещат.