51

Анонимен

преди 4 месеца

До Гладни петли Успех ще е за тези, които са успели да избягат или за онези, над които руснаците са се съжалили да им запазят живота. Голям успех е това! Факт

50

Анонимен

преди 4 месеца

До Разследването Е да, те всички, като хванат на тясно руснаците, заявяват, че са готвачи и ако не могат да готвят, че са били санитари, а ако и за това не ги бива, почват да го бият на жалост и лъжат, че са доставяли вода и храна само до фронта. После като ги покажат на оцелелите цивилни, се вижда какви изверги са били и какво точно са прарвили с местното население. И тогава няма друго освен да ги разстрелят. Все пак, войските вървят напред не може да се бавят да се занимават с такива индивиди

49

Гладни петли

преди 4 месеца

Според офицери от ВСУ, случилото се в Авдеевка онзи ден е успех за тях

48

Разследването

преди 4 месеца

установи, че в Авдеевка не е имало наемници, а само журналисти и екскурзианти.

47

Анонимен

преди 4 месеца

Откога пълният разгром на хохлиme и огромният контингент наемници се нарича "опит за напредване"???

46

Анонимен

преди 4 месеца

До Логика 54. Е аз всеки ден питам по каква причина изпитват недостиг, но никой не може да обясни.

45

Логика

преди 4 месеца

Уж руските войски претърпявали тежки загуби, а после се твърди че украинските сили били изправени пред все по-голям недостиг на хора....

44

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 50. Амчи добре. А какво е "ад" ?

43

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна вместо да разследва има ли екзекуции на ранени, да се беше погрижила за ранените си войници и да ги беше прибрала.

42

Руснак

преди 4 месеца

Хахахахахаа Русия ОПИТВА да напредва пишат укрофашистите!Абе проамерикански ибрици Русия ви занули като държава и млади хора вие продължавате с играта хем си *** ама си чок аслан !!!

41

Анонимен

преди 4 месеца

путин ще гори в ада

40

Украинците

преди 4 месеца

Да си разследват за самолета с пленници по-добре.

39

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 45 По международните закони и спогодби, наемниците не се водят военни и не попадат под защита на конвенциите за справедливо водене на война. Навсякъде по света ги разстрелват. И това е справедливо. Какво търсят там? Някои от Мариупол ги освободиха, а те пак се върнаха в Украйна, защо сега да се занимават пак с тях, та да ги видят после за трети път срещу себе си?

38

Анонимен

преди 4 месеца

Аз нали ви казвах, че ПЛЕННИЦИ НЯМА ДА ИМА??? След касапниците в Белгород и Донецк на руснаците въобще не цепят басма на xoxлите! Мачкай нациста!

37

Анонимен

преди 4 месеца

До Путин будь проклят! Добре бе ай ся се успокой. Каза си клетвите. Зачете ти се.

36

Анонимен

преди 4 месеца

До40.По добре да бъдат вземани в плен и пратени в колонии на Руският север като Полярен вълк например.Там при минус 30 градуса ще им дойде акъла в главата набързо.Има и други такива колонии където има работа за всички.Там ще се превъзпитат и тези поляци,канадци и американци ще станат върли русофили за нуша време.

35

Анонимен

преди 4 месеца

До ДА,има екзекуции Нека ги разстрелват! Каквото повикало, такова и отвърнало. Ти ако си от Донбас и от 2005 година гледаш как тези изнасилват, разстрелват, убиват твоите близки и приятели, издевателстват над пенсионерите, изтезават пленници, как би реагирал да ти падне в ръцете някой от тези червеи, разписан от горе до долу с черепи и пречупени кръстове????

34

Анонимен

преди 4 месеца

До до 25 Леко и тежко ранените, зарязани в Авдеевка са около 7 000 човека по сведения от ВСУ. Твоята наивност и вяра в западната пропаганда са безгранични! Смени си източника на информация, да не се излагаш повече. Намери украински сайтове с филмчета от видео разговорите на осакатени украински военни от подземията с техните близки.

33

да

преди 4 месеца

експертите ще помолят руснаците....излезте, ако обичате, от града, да направим разследване! - дрън, дрън! абе, това е военна операция по разчистване от фашистки елементи, бе, да не е вечеринка!

32

ДА,има екзекуции

преди 4 месеца

Клипове в НЕТА показват,как руски войници разстрелват украински военни. Даже има и аудио запис,хъдето се чува ,,ета не наш,,Каква обаче е истината? Оказава се,че тези са били поляци и канадци.Руснацие са получили заповед да не вземат в плен наемници.Друг е въпроса дали това е хуманно.Шсе пак да не забравяме,че това е война,а във време на война всичко е позволено