56

Анонимен

преди 4 месеца

Навални е бил национален предател!!! И в България трябва да се въведе такъв закон с националните предатели

55

Анонимен

преди 4 месеца

Запада и Украйна имат много по-голяма изгода от смъртта на Навални отколкото Путин. А това криминалистите наричат Мотив!

54

Анонимен

преди 4 месеца

Путин избра точния момент да го убие. Това е ясен сигнал за възможната опозиция, че такава в Русия няма да бъде допусната.

53

Анонимен

преди 4 месеца

Баба каза че Навални ще липсва на много противници на Путин, защото те свободни си псуваха, присмиваха и хихикаха на Навалния, а са нема да гъкнат дорде ново некое чудо се непръкне. Я ски днес има Булевард на името на Академик Сахаров. Да де ама Навалеця беше портиер хулиган в сравнение със Сахаров.

52

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Съветските интриги ми минават през едното ухо и излизат през другото.И баба Надежда от село Едикое си е починала със сини и, о никой не разследва турските и украинските криминали,които крадат и при.Ядрото на СССР беше именно Русия и Украина! Следователно нито смъртта на Навални евреина,нито смърта на евреите Путин и Зеленски мине зле дошла. Нито един народ от СССР не е друго,освен месо за Бартра! Все сте ни тая Съветски Антибългарски Руско-Украински Вампири ! Издишайте !

51

Анонимен

преди 4 месеца

Защо арестуват хора че слагат цветя бе , това по какво законодателство е забранено? 400 човека арестувани че слагат цветя в Путинстан!

50

Анонимен

преди 4 месеца

Навални е курбан на запада. Колко трябва да си наивен да вярваш, че Навални се връща в Русия, за да се бори срещу системата? Навални е муле. Пратиха го обратно в Русия, за да имат мотиви да петнят Путин. Нещо като Троянски кон е. Но Путин няма да си остави магарето в калта. Скоро всичко ще се изясни. Жена му и децата, екипът му ще получат парите, които е получил, за да се върне.

49

Анонимен

преди 4 месеца

Следващия след Навални е Зеленски

48

Анонимен

преди 4 месеца

я по-добре трайте да ви посред нощ не почука на прозореца некой аутопсител

47

Анонимен

преди 4 месеца

Извън Русия Навални е бил ненужен за Запада. Затова трябваше да се върне в Русия, за да бъде герой. Употребен човек. Жалко. А Путин е могъл отдавна да го убие. Това не е проблем. Особено в диктаторски страни. Защо му е сега да го прави, и то в затвора? Нелогично. И точно преди избори! И някак си смешно беше, че пет минути след съобщението за смъртта всички западни медии вече обявиха, че е убит!

46

Анонимен

преди 4 месеца

Вместо да го натопят с още неко Магнитски и Оффшоритски, та да изкара едно 35 години в затвора, след кйоето да бъде избран за президент по подобие на Нелсъ Мандела, та кат почине с държавни почески, хубав кофчег, гроб, паметник и всекогодишно честване на неговия РД- той май вероятно бе отровен от последните си офицялни посетители да се помине за Св Валентин, ама на човекът се оказа силен, здрав и свеж и устиска до 16 Фев. Съратниците му го убиха. Разходен матрЯл. Даже и Зелненяро намаза милярди

45

да питам

преди 4 месеца

абе нинова и костя нема ли да кажат нещо за навални ?

44

Анонимен

преди 4 месеца

Жена му ако се кандидатира срещу Путин в този момент ще го отвее въпреки наречените избори!----Още един жертва ли искаш?

43

Анонимен

преди 4 месеца

В болницата е тялото, разбрахте ли беее?? Ще го лекуват с аутопсия.

42

Анонимен

преди 4 месеца

До жена му ако се кандидатира. В момента тя е една щастлива вдовица с доста милиони, за какво са и избори и да рискува

41

Абе,

преди 4 месеца

щом се крие тялото, 2 дни няма аутопсия, арестуват хора че слагат цветя, не го връщат за погребение.....кой знае как са го убили, майка им *** кагебистка, както избиха милиони хора!

40

Анонимен

преди 4 месеца

За какво да го аутопсират, като много добре знаят причината. А и няма как да го дадът веднага, защото ще излезе и причината за "внезапната смърт".

39

до 37

преди 4 месеца

Навални беше е каторжник с 29 годишна присъда. Няма как да се даде тялото на роднините веднага. Те може да инсценират друга причина за смъртта. Трябва да се установи причината и след това се връща тялото. В България дори при едно убийство на клошар не връщат трупа, Вие очаквате да го върнат Навални още топъл?

38

Анонимен

преди 4 месеца

ето нещо което хич не ме интересува, а съм сигурен че и на 99% от хората у нас не им пука за тая платена американска марионетка. Каквото търсил намерил

37

Анонимен

преди 4 месеца

Русия изобрети спътниците благодарение на който имаш интернет, запомни го двойкаджия