200

Анонимен

преди 3 месеца

До Генерал Луков как позна, че монархо-фашистката власт в България не е била фашистка, бе??? Явно някой те е излъгал или си жертва на промиване на мозъци. Най-малкото, отиди да прочетеш архивните вестници от това време, ще се учудиш на българските булеварди "Адолф Хитлер" и "Дуче Мусолини" и още много неща ще ти светнат, ако имаш поне малко мозък.

199

Анонимен

преди 3 месеца

Аналогията между действията и оватите на Хитлер и Путин е почти пълна , погледннете трезво. Наппага съседите си по измислена причина , убива политическите си противници и неудобни - Политковская , ген. Лебед. Борис Немцов , и накрая сега Навални , та дори и Гебрев бе отровен. Е що за държава агресор е това ! Светът ще помни и ще обвинява на съд !

198

Анонимен

преди 3 месеца

До 201. Имат се за равни с американците и англичаните и това не им харесва на запада. Не им трябва партньор в лицето на Русия, а роб.

197

Анонимен

преди 3 месеца

До До 203 Това, което си описал не е СОЦА а периода на трансформация на Соца в капиталистическо общество

196

Путин е най-великият

преди 3 месеца

Терорист и убиец . Търсен е от международния криминален съд жив или умрял за отвличането на хиляди деца.

195

Анонимен

преди 3 месеца

До Колективната тезисите ти са за САЩ нали? Обаче понеже си краварче, си прилепил там Кремълска вместо Американска нали???

194

факт

преди 3 месеца

всичко което путин иска е въстановяването на ссср и контрол над източна Европа , това го знаят всички . другото са празни приказки от кремъл , европа и сащ

193

До 203

преди 3 месеца

А видя ли соца, пълна мизерия, опашки за храна, празни магазини, фалит, поне 20 години чудовищна бедност.... и зад всичко,великата ти Русия! И кой пръст ще си мръднеш с наднормено тегло и кисненето пред компютъра?

192

Колективната

преди 3 месеца

Кремълска фашистка хунта иска да тероризира съседите си и да им краде земите. Скоро кремълската фашистка хунта се срива и ще плаща всичките нанесени поражения с лихвите.

191

Анонимен

преди 3 месеца

До 190. Видяхме го европейското развитие и у нас. За такова европейско развитие няма да си мръдна и пръста да го защитавам . Не европейско а само гейско.

190

Генерал Луков

преди 3 месеца

Определено не е фашист, това са комунистически категории и клишета, както в момента пълна фашистка държава нарича Украйна фашисти! Украйна и България не са били и не са фашисти! Но не е и нужен марш, той е един военен герой, както и генерал Вазов,Тошев, Колев....и други! Те са военни, а не идеолози!

189

Грозната истина

преди 3 месеца

Русия и да иска не може да е част от равноправен колективен договор от типа на ЕС. Това е защото руснаците се имат за нещо повече от всички останали народи. Русия иска да е империя и да си има зони на влияние. След разпада на колониалната система, СССР си запази всичките колонии и част от зоните си на влияние, при разпада на СССР това се прехвърли на Русия. Сегашната война е опит да се спре разпада на последната колониална империя. Но срещу прогреса Путин е безсилен и разпада е неизбежен.

188

Баро

преди 3 месеца

Боли ви,а? Русия мачка,а вие ще бъдете все по слаби и по слаби!

187

Путин.

преди 3 месеца

Немога. Да. Разбера. Зашо. Определен. .кръг. от. Хора. Неиска. Да. Има. Луков. Марш. Това. Е. Един. Голям. Българин. Участвал. Във. .първа. световна. Воина. За. Луков. Марш. Неможе. А. За. ***. Лесбийки. И. ***. .може. да. Правят. Паради. Срам. И. Позор. От. Такава. Държава

186

Вкъщи редът е такъв:

преди 3 месеца

Не мога да си купя хубав телефон, дори и баба да ми е дала пари за него. Едната ми баба кисне всяка седмица у нас а другата идва само когато татко го няма(татко казва,че е неприятел и когато идва прави пропаганда и иска да раздели нашето европейско семейство). След работа татко пие бира и ракия а майка готви(татко казва,че такъв е световният ред). Когато сме недоволни татко ме наказва и понякога пляска майка и мен като после ни обяснява,че клатим демокрацията и искаме да правим комунизъм.

185

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците печелят информационната война, те там са с богат опит, Савушкина 55, платените маргинални политици в ЕС които ползват демократични свободи, ембицила Тръмп, фалирал и възстановил милиардите си с руски пари, купища,,полезни едеоти " наречени така още от Ленин, милионите мързеливи и глупави за които им е виновна държавата и свободата, прочее хаховци....е ето едно 20-30 процента ги имат даже в развити държави с доходи 10 пъти колкото в Русия!

184

Путин.

преди 3 месеца

Всеки. Които. Се. ***. Със. Матушка. Русия. Ще. Яде. Руската. Карабина

183

шмatka

преди 3 месеца

Брей,рушал се ''световния ред ''!2И кой световен ред? На тези ,които искат цялото човечество да превърне в роби без собственост ,без мнение ,без желания и мечти,хранещи се с *** предизвикващи бърза смърт!Е,Русия и по-голямата част от света не иска такъв ред!Само нашите продажни гъссомийници са съгласни българите да изчезнат за чужд хатър ,а те да лапат чужди пишжлоци!Е ,няма да е така!

182

Путин.

преди 3 месеца

Слава. На. Русия. И. На. Президента. Путин

181

Анонимен

преди 3 месеца

Истината е, че руснаците печелят тази война срещу НАТО и наистина трябва да им се отдаде заслуженото, особено като се има предвид, че използват електроника от перални машини, ракетите им свършиха още миналата година, а президента им умря преди няколко месеца и го крият в хладилни камери!!!