169

Offf

преди 3 месеца

Егати откачения народ, пак Байдън е виновен... И за неосъщественото светло бъдеще на русофила, пак той. Не мога да си представя както става в главите на такива хора...

168

Анонимен

преди 3 месеца

Краварски измишльотини. На Путин не му трябва да отрови или убива Навални в затвора.

167

Анонимен

преди 3 месеца

Нормална диктатура. Вожда коли и беси. Тези дето си спомнят за времето на бай Тошо позабравиха това грозно лице на комунистическия режим. Кажеш ли нещо лошо срещу вождовете и веднага получаваш досие в ДС и отиваш на разпит. Боят е лека превъзпитаваща мярка. Ако не харесваш комунистите ставаш враг на народа и цялото семейство е отлъчено. Децата ти и работа едвам можеха да си намерят. Точно заради това хората намразиха комунистите. Не заради глупваите истории с бананите и подобни

166

?

преди 3 месеца

Путин показа че между него и Лулашенко разлика няма.

165

Анонимен

преди 3 месеца

Търсеният ефект от смърта на Навални излезе твърде ялов,освен активирането на псевдо"демократите"в източна Европа включително и шепата головодници у нас масови протести и то най вече в Русия няма няма и да има!

164

Анонимен

преди 3 месеца

До Диктстура 200. Ама верно ли е тей там ?

163

Анонимен

преди 3 месеца

Навални е патриот, колкото е и Тагарев..една и съща школа са завършили.

162

Анонимен

преди 3 месеца

До Име. Друг път в събота в 7 часа да видиш статия...рано рано са задействувани всички мижави силици.

161

Диктстура

преди 3 месеца

Русия е диктатура овладяна от КГБ.Там опозицията е в затвора. Единствените двама кандидати срещу Путин им бе отказано да се явят на изборите след месец.Руския народ е роб на господаря си, както беше преди 1989.Ако кажеш нещо срещу Путин те арестуват. Ако кажеш нещо срещу войната те арестуват.Колониите в Сибир ще растат. А Европа е време да се готви за война за соята свобода.

160

Анонимен

преди 3 месеца

До Наблюдател. Според прозападните кречетала Путин доста народ е затрил пък не се плашат бе така че какво е това поредно сплашване ? То нема ефект. Не съ плашат ората и тва е.

159

Име

преди 3 месеца

Видно е, че днес на козяците са им раздали грошове от кесийката. А мисирките да вземат да напишат какво се случва в Авдеевка.

158

Този

преди 3 месеца

Навални е толкоз борец за демокрация и справедливост, колкото нашия Божков.

157

до долните

преди 3 месеца

гнусни наZZZрани тролчета долни

156

Анонимен

преди 3 месеца

До RIP Достоен човек??? Абе ти луууд ли си или си си засрал очите? Навални е съден и осъден за мошеничество и изнудване на френски бизнесмени. Той открадна значителна част от парите във фонда си за борба с корупцията събирани от глупави руснаци, за да ги харчи за свои кефове. Доказан лъжец беше. "Великия борец срещу корупцията" се оказа по-корумпиран от всеки друг в Русия. И тоя ти е ДОСТОЕН ЧОВЕК????

155

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ и НАТО убиха навални! За да засилят отслабващата помощ за войната им в Украйна.

154

Жалко

преди 3 месеца

За будалата, тарикатите приятелчета го използваха наистина докрай.

153

Анонимен

преди 3 месеца

до 186 Ще ти нападне тиквата, кравар!

152

Русоробски фронт

преди 3 месеца

Дори Пyтлараx Аkбар е подписал декрет че aHyсuте на русофuлите са негова собственост и ще разполага с тях както намери за добре

151

Ss

преди 3 месеца

Колко много полезни и....ти. очаквам версия, че Джо Байдън го е убил, заедно със Зеленски...

150

Наблюдател

преди 3 месеца

Брутално показно убийство за сплашване на всички останали ! А руските Тролеи продължават да циклят, че някакъв виртуален Запад бил виновен, и че не било нищо специално! Навални извади на показ далаверите на Путин за милиарди, неговите дворци , яхти... А някои щатни недоразумение ни пробутват, че това било..." педателство"? Какво да се прави, и с увредените мозъци, роби на Лъжата трябва да се оправяме!