15

Анонимен

преди 3 месеца

До До 12. Не знам какви сте ми лансъри-мансъри но аз вземам толкоз на час.

14

Анонимен

преди 3 месеца

До до 6. Никакъв АйТи не е а фантазьор, който си мисли че като напише нещо такова глупаво е голяма работа. Обаче не може да схаве, че нищо не е понеже всички са "Анонимен" и хвалбата му отива на вятъра и можем да се гъбаркаме с него колкото си искаме.

13

До 12

преди 3 месеца

Драги ми смехурко, програмист в България, фрийланс, взима около 1000 евро на ден, ама работи 3-4 часа. Иначе казано- за месец слугуваш за толкова в "Англия" ахахахахах.

12

Анонимен

преди 3 месеца

До до 2. Аз със един клик ги отварям програмисте.

11

Бай Дрън

преди 3 месеца

Иначе румънеца кара почти само нови коли. Такива втора, трета ръка, рядко съм виждал. В румъния преди 25 години имаше над 2 млн римляни, днес сигурна са 4млн. Да не бъркате римляните с румънците?

10

до 6

преди 3 месеца

Ти счупи ***. Сигурно си АйТи, всичките сте комплексари и се мислите за велики. Мияч на чинии в Англия или Германия печели повече от програмист в Бг, ама скоро AI ще ви оправи.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Нашенецът по начало си е мързелив и няма идея какво да яде. Гледам ги бедняците- купуват разни саламища, струващи на килограм повече от телешко месо... Редят се за баници с канцерогенни мазнини, струващи повече от домашна такава с топ продукти и италиянско биволско масло. Какво да говорим. Много били работели и нямали време да готвят- това е оправданието. А, ако давате повече от 2-3% от дохода си за храна у нас, има доста накъде да се развивате.

8

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 1. Един вид румънците хапват по повечко, гледат се, глезят се. С тия класации и проценти мога да докарам каквото си искам както си искам.

7

Бай Дрън

преди 3 месеца

Това поръчкова статия на Денков ли е?

6

до 1

преди 3 месеца

Нетните заплати в Румъния не са по-високи от тук. Гледате някакви брутни суми и си мислите колко добре са румънците. Ми не са...

5

до 2

преди 3 месеца

Някакъв бачкер в Англия (който я е в Англия, а и той не знае в коя част на ОК е), печелещ на месец там, колкото тука програмист на ден, да не се изказва. С 2 клика отваряме сайтовете на Лидл, Теско и която верига си харесаш и виждаме, че цените на качествените стоки са двойно на тези в България. Да не говорим за гурме фермерски продукти- петорна разлика.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Тази класация е в сила оттреди 30 години, отпреди 25 години, отпреди 10 години, ... и все така. Може да си я запазите да си я имате и след като прием еврото.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Ха,ха,ха!Най-богатите отделят най-малко за храна.Е много ясно!

2

Анонимен

преди 3 месеца

защото е най-скъпа!! Живея в Англия и всичко в БГ в суперите е по-скъпо. Всеки път като се прибера имам чувството, че ме обират в Кауфланд хаха

1

Анонимен

преди 3 месеца

С тази разлика,че румънците са с по-високи заплати и пенсии,което означава,че не те,а ние сме на първо място по разход на средства за храна.