214

Банкеръ

преди 4 месеца

Тая госпожица как ще изкара парите за глобата?Ако приемем,че мерца струва поне 100 х.евро.Трябва да работи поне една година в клуба на Божанов.Ще и изядат мазоли в устата и отдолу ще стане,като попски ръкав.Дано съдията е снизходителен.

213

Niki13

преди 4 месеца

До Анонименглобяват водача, не собственика, пълни глупости говори Владимир Тодоров

212

Niki13

преди 4 месеца

айде малко смирение, може ли веднъж поне да НЕ дадем думата на Българската асоциация на пострадалите при катастрофи. Ако някой се интересуваше от намаляване на жертвите по пътищата, щеше да чете статистиката и да реагира на причините за жертвите. Съчувствам на тези хора, но те не са гласа н разума. Не знам клипа колко е реален, но и да те арестуват след няколко дни, че уж си карал след употреба на дрога, не е редно. Защо полицаите престанаха да ги тестват за дрога?

211

Анонимен

преди 4 месеца

До кога ще ни занимават с " подвизите и интелекта" на МИС СИЛИКОНОВО ВИМЕ". Спрете се продажни ***! Децата ни са достатъчно опростачени. Справка- С. Трифонов и аверите му от ИТН.

210

Анонимен

преди 4 месеца

Що за въпрос?Разбира се,че трябва да и го отнемат,независимо дали е неин или не?

209

Анонимен

преди 4 месеца

Отнемат се коли само на плебеи.

208

Анонимен

преди 4 месеца

Не няма много е скъп.

207

НищоНовоПодСлънцето

преди 4 месеца

До Анонимен 213 Искаш да кажеш, че днес у нас някои момета чрез най-древния занаят може да стигнат до върха на социалната йерархия? А бе, то като се позамислиш, и по-рано постигаха това по същия начин някои комсомолски активистки.

206

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 204 - Защо да не вярваш? И нима си мислиш, че не го правят? Още помня 2005-а, как от Атака, ДПС и няколко кмета на БСП се бяха събрали на една кръчмичка. Изгониха ВСИЧКИ клиенти, докараха 15-ина момиченца, някои от тях едвам имаха 15 години и на два три птъи се видяха едни глави, да правят ***. Някой от тези момичета днес са адвокатки и жени на някой от синовете на господата. Явно такто в пробвал предварително ... Иначе, на песроснал ни метнаха по 20 лева и ни казаха, да си мълчим

205

Анонимен

преди 4 месеца

Ае нали имам банани, значи прехода е приключил

204

Юрист

преди 4 месеца

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

203

Анонимен

преди 4 месеца

Апаши - дрпайте ги тея коли бе!

202

Анонимен

преди 4 месеца

"Ако автомобилът не е неин, левовата му равностойност трябва да се плати от реалния собственик. Той ще бъде лишен от шофьорска книжка и ще плати глоба от 2000 лв." - Чаааакай, чакай, чакай ... искаш да кажеш, че ако хванат теб, да шофираш с чужд авотмобил, нямало да го отнемат, но реалния собсственик плаюал левовата му стойност?

201

а дано!

преди 4 месеца

Струва ми се, че много скоро арестите и затворите в БГ-то ще се напълнят със силиконови ку*ви. Заслужават си го. Но само в случай, че полицаите ги проверяват редовно на пътя. Тази кифла не е единствената. Има много като нея - и жени и мъже- които са опасни за нормалните хора.

200

Анонимен

преди 4 месеца

"Има домашен любимец в скута си, което е изключително опасно. - Е па ся стига. И без ръце - мии от авто пилотя има

199

Иван

преди 4 месеца

Нищо няма да отнемат. Целия цирк е за плебеите да цъкат с език и да се радват. Зрелища трябват, че хляба намаля.

198

Анонимен

преди 4 месеца

До Американ /15/ Но в такъв случай значи ще я набедят нея, че е откраднала колата, ако собственикът наистина се опита да се отърве по този начин. Изводът е, че кухата лейка сама може да си причини толкова много неприятности, колкото не биха могли да й причинят дори и пет нейни колежки, ако решат от завист да се обединяти да й правят мръсотии.

197

Анонимен

преди 4 месеца

За какво и е на тази труженичка стикер на Народното събрание?Не вярвам да е ходила там да я *** депутатите,много е нагло,а и тя не е много квалитетна.По-скоро е надувала флейти по поляните около София на задната седалка.

196

Интересни факти

преди 4 месеца

Знаете ли че в комунистическа КНДР няма силиконови миски? Много са изостанали.

195

реалист

преди 4 месеца

не "може да влезе за 3г." а "трябва да влезе".... да вземат автомобила на спонсорчето, малко последствия, за да може другите *** да мислят като карат... напълни се София с G-класи карани от подобни същества в последните няколко месеца РЯЗКО.....