18

ХА ХА ХА ХА!

преди 4 месеца

Време е да заменя Ламборджинито с чисто нов Майбах! БЛОКАДА, НАРОДЕ! Подкрепете ме!

17

МафиятаСиИмаДържава

преди 4 месеца

Мафията мъти водата. Нещо голямо ще се случи. Явно много милиарди ще бъдат откраднати тихомълком. Щом толкоз народ са изкарали на улиците... Това не е спонтанен протест а е по нареждане на някой. Въпроса е КАКВО КРИЯТ ?

16

До 12

преди 4 месеца

Отдавна в столицата няма вкусни и чисти зеленчуци, отделно е с пъти по- висока от цената на доставката. Всичко е от прекупвачи от борсата, купуват най- евтиното, европейско, с най- много трайност, пълно с пестициди и от ГМО разсад. Ядем храна, която си е направо вредна. Затова има толкова рак. Да покажат исканията на земеделците! Задължават ги да ползват европейски одобрен разсад и техните торове. Иначе няма субсидии. Все още има вкусни зеленчуци, но не са по магазините.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Защо не пишете за протестите в Полша??? Нали бяха най- върлите поддръжници на Зеленски? Пишете за блокадите на тирове по границата. Има на още две места. Вчера са разишали 2 украински тира със зърно. Кому е необходимо украинското зърно в Еврппа? Къде се е пласирало преди? И не само зърното? Свят голям. Като британците са им уж верен съюзник и имат голямо влияние във флота, защо не го изнасят на нуждаещите се? Или тези нуждаещи се не го искат? Какъв е проб;емът на НАТО и на ЕС в пласмента?

14

Куриозен

преди 4 месеца

Кой ли ги подкокоросва?

13

Анонимен

преди 4 месеца

Спасяване на земеделието трябва да има, но от некадърността на работещите в него. Значи ако съм *** овчар и фирмата ми не върви- държата ми е виновна за това?! Не всеки става за управител на ферма или за търговец. Уви всички си мислят, че да го правиш е супер лесно. Е по-добре да фалирате. Никаква помощ за вас.

12

Наблюдател

преди 4 месеца

Демокрацията разсипа България икономически са ни окупирали кравари англосаксонци и фашисти.Гибелта на плана ранът продължава.Напишете плана Ранът и ще ви стане ясно съдбата на България.Турци бутат историята ни и ни окупират наново

11

До 8

преди 4 месеца

Няма значение дали си софиянец или не си! Тези, които стачкуват не са никакви фермери, а мутри. В България от дълги години не се консумира българска продукция

10

Анонимен

преди 4 месеца

Браво! Подкрепям ги!

9

Аз

преди 4 месеца

Аз не разбирам докога ще ги търпим тези мутри?!? До си стачкуват, но да не пречат на нормалните хора да ходят на работа! При тикв.ун им беше удобно, защото си въртяха далаверките, а сега не могат. Това е обяснението на цялата ситуация.

8

()()

преди 4 месеца

Пуснете ,крави, прасета ,коне ,козички всички на протест.Атракцията за накрая всички пчели от кошерите на свобода.

7

До СофиЕнец

преди 4 месеца

А ти като си от София, не ядеш ли, на фотосинтеза ли си? Грабни мотиката и си изкарай сам храната, а после говори, че земеделците нямат право да си търсят правата.

6

ze nigmar

преди 4 месеца

Аз нямам проблем да ме подпомогнат с 150 милиона:)))

5

СофиЕнец

преди 4 месеца

Тези индивиди нямат работа в София, да си хващат полетата!

4

Анонимен

преди 4 месеца

7 лева кило краставици.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Искам ново Бентли!!!

2

Да бе.

преди 4 месеца

Да бе. Мутрите си искат кинти от данъците на балъците. И защо да се дава на мутрите с 3 милиарда евросубсидии на година. При това всичко е Шменти капели на Шефа защото по пазарите няма нищо българско.

1

Анонимен

преди 4 месеца

БРАВО! ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА ОТСТОЯВАТ ПРАВОТО СИ НА АДЕКВАТНО ЗАПЛАЩАНЕ!