272

Анонимен

преди 4 месеца

До 262Забраниха референдум за АЕЦ, въпреки че имаше над 800 000 подписа!)))Само където такъв референдум се проведе през 2013г. и той се провали защото участваха едва 20%,1,4млн. от гласоподавателите. А, трябваше да бъдат минимум, 4,5млн. колкото са участвали на последните парламентарни избори.Не може 850хил колкото са отговорили с Да, да налагат волята си на останалите милиони не гласували и на 533хил с отговор НЕ.

271

Анонимен

преди 4 месеца

Какво четем тези глупости, като че ли нямаме собствена държава?

270

Анонимен

преди 4 месеца

СССР пазел златото ни от ядрена бомба и хоп през 1962г. ....32 тона Българско злато от подземията на Българската Банка в София отива за Москва.... и все още там го вардят!

269

Анонимен

преди 4 месеца

Българи за Украйна се бият вероятно за повече пари ,никой не се бие , за 2000 евро ,ведяхме последните случеи на шите въздухяри как мрът като мухи в Украйна ,напомпани мускули ,с мускули не става трябва да имаш мозък в главата си

268

Анонимен

преди 4 месеца

Това, че на шепа небългари им текат лигите от умиление по всичко руско си е болестно състояние. С времето по нормален път ще изчезне. /с една дума Ще измpът/ Ние не сме славяни колкото и да се иска на някой. В гинотипа ни славянския ген е 5% колкото е и тюркския. Православието ни е водеща религия но само в Дунавската част. Почти толкова са и другите религии. Така, че панславянството няма място тук. Това, че са ни освободили от Турско робство си има своя цена. Тя е платена дори и в повече.

267

ха-ха

преди 4 месеца

До Qwerty-Русороб е баща ти, както и тези преди него.А ти ако си мислиш че като евророб си нещо повече ,просто си в заблуда.Роба си остава роб!

266

уточнение

преди 4 месеца

До Зозо-Виждал ли си как изглежда настоящия президент бай Деменци, на любимата ти Велика Кравария?А онова чъъърно нещо военния им министър?За генералите с жартиери и плисирани поли върху токчета дори не питам.Гладните непалци ще опердашат чъърнилявата краварска армия за секунди.Краварите могат да воюват само с хуси ,палестинци ,йеменци и подобни , и то ако са на поне 5000 км от обора им.Факт.

265

Qwerty

преди 4 месеца

Някой pycopoб ,ако може да ми отговори защо богата на ресурси и евтина енергия Русия,има градове без постоянен ток,канализация и асфалт? Защо всички държави на Запад са светлинни години по икономика и стандарт на живот от Русия и всички бивши държави от съветския блок. Който ми отговори адекватно,му купувам билет за него и цялото му семейство за Русия и два месеца му плащам квартирата ,докато започне работа! Да вкуси малко от руския рай.

264

Анонимен

преди 4 месеца

Две са държавите неговорещи Индоевропейски езици в Европа - Португалия и Финландия!

263

Анонимен

преди 4 месеца

Златната "Библия Бесика" - Библия на Родопските Беси е най старата Библия намерена в река Марица!

262

българите са 34 000

преди 4 месеца

и работят за по-малко, но все пак ще имат гражданство в най-голямата европейска държава

261

Зозо

преди 4 месеца

Копейкаджиите да кажат защо Государят им в Мордор е с дръпнати очи, Шойгу е индианец, а Коньо Лавров и църен азиатски индивид - кръстоска??? :)))))))))))) И какво общо имат българите с азиатската cгaн??? Ай сиктир!!!

260

Анонимен

преди 4 месеца

НЕПАЛ на 142 място по индекс на човешко развитие- изход- на фронта и комуналка в раша

259

Анонимен

преди 4 месеца

Именно тази дъндърска фирма за добив на злато в българия е ужким от канада с канадска технология за добиване на злато е собственост на руски олигарси.

258

Анонимен

преди 4 месеца

Чух слухове за 200 хиляди чуждестранни наемници на страната на Украйна. Плащали им от собствените държави, а не Украйна. Били главно от САЩ, Великобритания, Канада, Австралия, Нова Зеландия и Полша.

257

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Защо не ходят тукашните рософили да *** за Путин за 2000 евра? Аз ще им дам още по 50 стотинки на калпак да си вземат направо чувала.

256

ФИНИТОТО

преди 4 месеца

АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ РУСНАЦИ,ГЕРМАНЦИ,ЛИТОВЦИ,ЛАТВИЙЦИ,ЕСТОНЦИ които НЕ СА КАТО КАТО КОРЕНЯЦИТЕ НОРД ЕВРОПЕЙЦИ ЕСКИМОСИТЕ трябва изключително безжалостно да се ИЗБИЯТ защото завоювали ЕСКИМОСКА територия........................Най ми е жал за дивашко варварска НИКУЛДЕНСКА ФИНЛАНДИЯ..............ФИНИ сходно име на Финикия,Картаген знаете БИБЛИЯ е име на ФИНИКИЙСКИ ЕЗИК Кръстено на финикийският град БИБЛОС.............Не Дядо Коледа а незнам какво да им подариш Варварите дивашки пак Варвари дивашки

255

До 258

преди 4 месеца

Думата "съюзник" предполага, че е бил в равноправни отношения с монголците, а то не е било така. Макар и формално да запазва властта си, не е бил напълно свободен и независим във външната си политика.

254

Анонимен

преди 4 месеца

Стори ми се, Ленин изведнъж се затвори в себе си, за да чуе още веднъж тази "музика", достъпна само за неговия слух... След малко се появи другарката Крупская и ме предупреди, че съпругът й е уморен и много болен. Изхарчих двадесет хиляди долара, за да видя жив този легендарен мъж, и мисля, че не сгреших... Преведе от италиански: ОГНЯН СТАМБОЛИЕВ из сб. "Разговорите на Гог". Милано, 1936г.

253

Анонимен

преди 4 месеца

Проблема е че руснаците искат да се бият в Дубай а не в Украйна. Синовете на Медведев, Песков отдавна се сражават в Дубай.