160

Анонимен

преди 3 месеца

Най- ме накефиха кадрите от оня ден където снимаха наши депутати на посещение в Киев начело с председателя на парламента Росен Желязков как са се наврели в едно бомбоубежище в Киев защото завиха сирените за евентуална въздушна атака. И една наша журналистка и тя с тях и им снимаха посърналите физиономии. Гледаха като препарирани. Муахахахахахаа...

159

Вероятно

преди 3 месеца

Украйна ще бъде разбита на части и разделена от съседните държави............руснаците вече си взеха руската територия....Крим , Донбас, ДНР, ЛНР........Полша също ще иска част от баницата, както и Унгария.............дори комшиите мамалигари от Румъния ще искат част от баницата............мамалигите, дето са надута изкуствена държава, командвана векове от българските царе от Велико Търново!!!

158

До 162

преди 3 месеца

А Кирчо и Кокорчо са все още скрити хомота. Не парадират със сексуалността си. Но Урсулката като им нареди ще се разкрият. Няма къде да ходят. Ще сформират хомо бригада и ще ходят да се бъхтят в Украйната!

157

Анонимен

преди 3 месеца

До 144хан Аспарух ще бъде обявен за окупатор от Гърция и те ще си поискат обратно историческите византийски земи отпреди 1400 години)))Което значи, че и Италия ще поиска нашите земи, защото държава Византия през Средновековието няма. Има Източна Римска Империя или Ромейлика Империя, с население ромей. Понятието Византия, византиец е въведено през 16-17 век

156

Намачкани усти

преди 3 месеца

Ще има скоро понамачкани влашки усти! Влахундерите си мислят че като са в Нато няма да видят дебелия. Нато не дава безсмъртие.

155

Анонимен

преди 3 месеца

На салфетка както преди....за единия територии за другия сто синджира роби....

154

Bad Face

преди 3 месеца

Блaгoдapeниe нa "pуcкaтa вoeннa aгpecия" пpeз 1878 Бългapия ce пoяви oтнoвo нa тoзи cвят cлeд 500 г. туpcкo poбcтвo.Блaгoдapeниe нa "pуcкaтa вoeннa aгpecия" пpeз 2022 Укpaйнa щe ce ocвoбoди oт бaндepoвcкaтa пacминa и щe cтaнe нopмaлнa дъpжaвa.

153

ПП Путин ще Победи

преди 3 месеца

всичките Жълто0Паветници сме с него - направихме Милиарди от Далаверата с Газ и Нефт!

152

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки има претенции в Европа, то затова най-много войни са се водили там, като ние сме рекордьори, предимно срещу Византия :)))

151

Анонимен

преди 3 месеца

Да не вземат монголците да се сетят че Русь е монголска, че тогава дy.*** да им е яко на руските фашисти.

150

Bad Face

преди 3 месеца

Киeв caм пpeвъpнa Укpaйнa в пpoвaлeнa дъpжaвa. Кopумпиpaнoтo pъкoвoдcтвo пpинуждaвa хopaтa дa пoнacят тpуднocти. Киeв e гoтoв дa пoжepтвa мнoгo живoти, зa дa изпълни инcтpукциитe нa зaпaднитe cпoнcopи, блaгoдapeниe нa кoитo хунтaтa ocтaвa нa влacт.Укpaйнa oтдaвнa e зaгубилa вcичкитe cи финaнcoви и вoeнни pecуpcи и ce e пpeвъpнaлa в ЧВК в pъцeтe нa зaпaднитe дъpжaви

149

Украйна

преди 3 месеца

е една изкуствено създадена държава, името й значи на края на Русия..............изкуствено създадени държави са Македония(била част от България) и Румъния(с много територия, дадена от Великите сили)..............такива държави нямат бъдеще!!!

148

д

преди 3 месеца

глупава статия

147

кгб историк

преди 3 месеца

Володя от Кремъл е пълна скръб като историк. Точно както всичко останало с което се заеме

146

Украйна е

преди 3 месеца

Болен плод. Изгнил и леко вонлив. Свенливо приведен, с изсъхнала дръжчица, полужив. Откъсва се литва, полита за миг, но туп на земята размазан приключва животът си сив.

145

Анонимен

преди 3 месеца

Зозо, кравар, само ти ли още не осъзнаваш че с Украйна е свършено?

144

Анонимен

преди 3 месеца

Авторът забравя 50 км ивица в западната част на Украйна с 600-хилядния град Лвов, която е населена с поляци и в града се говори полски език.Полша ще си го вземе.В ЮЗ край на Украйна,където хората отглеждат лозя и овошки, населението е унгарско.Тази област продължава и в Румъния като автономна мисля че в Трансилвания. Унгарският президент хич не обича украинците и падне ли му сгода, ще си я вземе.В задкарпатието са румънци, много желаещи обединение с Молдова и Румъния. Не завиждам на Зеленски

143

Анонимен

преди 3 месеца

България също е получила сегашната си територия от Русия. И благодарение на Русия.

142

Зозо

преди 3 месеца

Хах, цяла статия за това какво бил казал някакъв изперкал путинист в Унгария и Румъния. Също като брътвежите на нашите копейки :))))))))))))))) Смешна работа.

141

Анонимен

преди 3 месеца

За влахундерите не съм изненадан, те винаги нападат когато някой техен съсед е в затруднение. Да се сетим как ни нападнаха в гръб през Балканската война и как окупираха Трансилвания, въпреки че уж излезнаха от ПСВ. Нахлуха в СССР през ВСВ и имаха претенции даже за Одеса.