230

Анонимен

преди 4 месеца

Ми да вземем да го понабием копейкин нали към това зове да не спазваме законите.

229

Новини

преди 4 месеца

Парламентарната група на Възраждане започна да се разпада, Костя Копейкин е в амок!

228

Разумен

преди 4 месеца

По-правилно е партията на Копейкин (в която има само ypoдu и руски роми) да се нарича ***, а не Възраждане.

227

За да си

преди 4 месеца

русофил,трябва да имаш някакво руско геномче в кръвта си.Аз благодаря на моята прабаба,че се е крила от руснаците и сега съм си Българофил.

226

Чакам

преди 4 месеца

Чакам институциите да се самосезират за безчинствата на екстемистите от Възраждане! Все пак Конституционния съд е висшият орган на независимата съдебна власт в Бг!

225

Анонимен

преди 4 месеца

До 248 Ако беше така нямаше да драпаш.като.мишка в леген ,а го правиш.от страх и такива дето.пишат за разни копейки вместо да им извадят очите им изписват вежди

224

Истината

преди 4 месеца

Възраждане са пржсто идни платени тъпонари.

223

Парадокс

преди 4 месеца

Възраждане са една жалка глуха опозиция, която не може да прокара Нищо Конструктивно и нищо от това, за което нейните избиратели мечтаят. Те са просто едни агресивни безидейни крясльовци. Нищо градивно за българския народ няма в тази фалшива партия Възраждане.

222

Юлиян

преди 4 месеца

За съжаление съдебната власт в България,както и всички останали държавни институции са независими само на книга.Реално всичко,включително и решенията на Конституционния съд, се диктуват от "Посолството".

221

Анонимен

преди 4 месеца

До 243 Ти май не си наясно,че общинските съветници не са депутати

220

Анонимен

преди 4 месеца

До 241 Е ти не разбра ли че с тия копейки където ги повтаряш.само увеличаваш бройката на тия дето ги подкрепят щото повтаряш.една опорка на Сглобката пък нея никой не я харесва ,както и украинците

219

Хахахах

преди 4 месеца

До 237. Да бе да, затова трима от вашите членове на Възраждане гласуваха против волята на партиата в СОС и ги изгонихте. Скроро симпатизантите ви ще ви потърсят сметка за глупостите, които вършите там от Възраждане! "Възраждане" падна до четвърта сила в НС, след като изключи трима депутати заради избора на шеф на СОС!!!

218

321

преди 4 месеца

Е кво да ги разпускаме Разграждане, те се само разпуснаха. Вече нямат група в СОС, а в парламента рязко намаляха. Добре , че им остана Борован . Това винаги се случва с партиите , които се базират на отричане. Всички знаем че Възраждане са против ЕС, против НАТО, против Еврото, против либерализма, против САЩ, против ваксините, против екологията, против субсидиите(но иначе ги взимат) а някой знае ли ЗА какво са.

217

Анонимен

преди 4 месеца

До 238 И от кой е правени и платено от досега нищо.от тия проучвания не беше близо до истината даваха им на последните избори 8 процента ,а те имаха 15 и колко повече лаете толкова повече се увеличават

216

Анонимен

преди 4 месеца

Съгласен съм да спрем да се съобразяваме с държавните разпоредби, всеки да хване по една кОпейка и да и строши главата !!!

215

2000 безработни

преди 4 месеца

пропадняци си играят с късмета, с колкото и вълнени пуловери да сте, тейзъра хваща и ще пискате като на умряло, не сте никакви и не си играйте с държавата

214

Защо, бе хора?

преди 4 месеца

Еййй, ама как така, ама нашите Копейки от Възраждане толкова надежди възлагаха на Конституционния съд да ги изкара прави, пък то каква стана тя - измисления им референдум бил отхвърлен. И сега като не стана на тяхната, оплюват Конституционния съд!

213

Анонимен

преди 4 месеца

Видяха вчера на социологическите проучвания че подкрепата им пада и са вече четвърти, както и трима вече напусняха ПГ и отчаяно се разлаяха

212

Анонимен

преди 4 месеца

До 235 Е размечтал си се

211

Анонимен

преди 4 месеца

До 233 Ами ей така щото това не е държава щом не се съобразява с мнението на хора достатъчни да се свика референдум