229

Анонимен

преди 8 месеца

Гърция ще бъде част от Турция, като султан Ердоган ще си направи майтап с тях, като им остави само Атина и ще ги нарича Елада, както в древноста.

228

До Сът.

преди 8 месеца

Пълни глупости пишеш. Прочете ли,че ЕС има голямо "постижение" с 27% е намаляло потреблението на енергия. Ако не знаеш потреблението на енергия е пряко свързана с качеството на живот. Това значи,че си стоял на студено и заводите ти са намалили работа с 27% и ти си по-беден с 27%. Има един икономист ще го перефразирам:" Енергията глу.пако". Без евтина енергия не може да си конкурентен и идва свиване на икономиката ти и рецесия. Защо ли се занимавам да пиша? Пий си ракията и ЕС ще те направи богат

227

Анонимен

преди 8 месеца

САЩ ще възнагради Румъния с Южна Добруджа за участието й в бъдещата война на НАТО срещу Русия. Турция сама ще си прилапа почти цяла България от Черно море до Адриатическо море, заедно с Македония и Албания.

226

Анонимен

преди 8 месеца

България отново ще бъде на три морета, разбира се с помоща на Русия.

225

Анонимен

преди 8 месеца

Най-голямата лъжа на нашето време е либералната демокрация. САЩ са най-голямото доказателство за това. Печатай пари и властвай над света. Доларът е покорил целият свят. Който се е проивопоставил на тази философия е унищожен. Която държава не е пожелала да се кланя на долара е покорена, чрез насилствено "демократизиране". Идва обаче краят на тази власт. Ще бъде кървав край, но ще се сложи новото начало на многополюсният свят при което, ако доларът не се свие и примири с новият световен ред, ще трябва завинаги да се раздели с територията и държавата си.

224

Русофил

преди 8 месеца

Всяка вечер лъскам пред портрета на вожда Путин.

223

Анонимен

преди 8 месеца

Какви славяни, като в хрониките на византийците се споменават само дивите българи :))) Тя България е била в няколко региона и все се е казвала България :)))

222

Анонимен

преди 8 месеца

Всъщност мантрата за ЕС и обединяване на всички народи е единствено и само за 6e3pogHuцu на които единствената цел е да прилапат, колкото се може европари от еврофондове, чрез европроекти и за тия които се обезличават влизайки в структорите на управление на ЕС заради високите доходи, а дали ще стане или няма да стане тази философия за ЕС, тях не ги интересува. Ако не стане зад океана има страна на свободата. Там ще отидат с натрупаните и откраднати пари. Ако стане - докато стане, какво пък ge6uлuTe си го заслужават. Никой не ги кара насила да вярват в утопии.

221

читалище заря

преди 8 месеца

*** тръка постове, и си води дискусия между различните браузери. днес са му харесали две думи, едната е утопия. художествена самодейност на фона на битов алкохолизъм

220

Алахакбар Евразинов

преди 8 месеца

До Евразин Алахакбаров: И що на пешо ди ерсте щерка му е наричала тия племена slave-яни, и кой и е матерния език? Май се оплиташ в г'лупостите си. ....................................... А и какво общо има това с темата?

219

IQ 3.14

преди 8 месеца

До аз да ви обадя продажбите беха факт преди да почне войната. руснаците унищожиха китайска собственост за милиарди евро, и продължават. по същата причина близнака на "москва" още не е потопен

218

Не е ли ясно?

преди 8 месеца

До Сът: Това, което пишеш не е утопия, а просто русофобска пропаганда. Могат да повярват на това само хора, които вярват на тези опорни точки. А истината е малко по-различна. Например за 2024 година по предварителни данни Русия има ръст на икономиката с 3.5% - повече от почти всички от държавите в ЕС, в това число и от тези, които се надяваха със санкции да сринат икономиката на Русия.

217

аз да ви обадя

преди 8 месеца

войната ще продължава , защото зеленскиЙ продаде земя и пройзводства на чужди компании , се оказа че в момента са под руска окупация и бизнесмените искат да влязат във владение

216

Анонимен

преди 8 месеца

До Сът Историята е доказала, че подобно обединяване е невъзможно. Няма как при постоянен приток на хора от бивши колонии на повечето европейски страни, част от ЕС, да се обединят в името на нещо което те са дошли да унищожават, а не да градят. Европа ще бъде в руини. Ислямът ще властва. България няма място там.

215

Евразин Алахакбаров

преди 8 месеца

aбе, така ли ми се струва, че руснята си присвоява леко заслугите на т.нар първа българска империя? и по интересното, че задунайските индотатари са напълно ок с това? преклонена главица сабля не я сечало. сабля не ама шобля сто процента

214

До Сът

преди 8 месеца

Пич, руската пропаганда е като пухкаво мъничко котенце в сравнение с това което прави ЕС. Лидерът в ЕС(Германия) е бита като куче държава в две световни войни и трябва да си направиш извода, за какво става въпрос. Киро и Асан ти казват,че Русия е бензиностанция с ракети.Това е вярно ама пропускат да ти кажат,че не са бити, има огромна разлика. И коя е България да изразява мнение?България, бит пес от всеки след освобождението, първо място в света по изгубени територии.

213

Анонимен

преди 8 месеца

Хитлер не е мислел, че сме славяни, но щом рашките казват, значи сме некакви там измислени от една немкиня славяни :)))

212

Надя

преди 8 месеца

До Силвия Готин е наистина. И като политик и като мъж...

211

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 231 Хич да не ти пука. Ние не сме славяни.

210

Сът

преди 8 месеца

Не е утопия,а руска пропаганда и слабо мислещи хора,които се поддават на нея. А тя разчита точно на тях!