152

Анонимен

преди 7 месеца

Няма практика в България министерство да се дава/или подарява/ на партия... Бойко пак не си е пил хапчетата!!

151

Реалност

преди 7 месеца

Ако не бяха спретнали шапка на Бойко сега щяхме да сме в Шенген с еврота в джоба и без инфлация, а Черно море щеше да е Дубай. Радев и младите меринджей ,които ни докара дойдоха с инфлация и спиране на всички проекти и далавери с газа и тока, субсидии за нищо ферми само по дукоменти. Бойко се ояде и взе да мисли за народа, а тия едно 5 години требва ги чекаме първо себе си да уредят.

150

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 7 месеца

Шарлатани управлявахте досега благодарение на Борисов Сега да ви видя какво ще лъжете и кого Оставка

149

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 7 месеца

Шарлатаните много си повярваха ИЗБОРИ Киро ако не беше Борисов власт нямаше да видиш ИЗБОРИ Киро без машини без ала бала

148

Анонимен

преди 7 месеца

Само така Боци, не им се давай!

147

Анонимен

преди 7 месеца

Изниква въпросът :Какъв ''атлантик'' е Борисов ?На теория , заедно с Пеевски се бият в гърдите , за ЕС и Шенген , но на практика , НЕ ИСКАТ , и то е ясно защо , защото ако сме там пълноправни членка , то ще им секне далаверата и търгаша !

146

Точно

преди 7 месеца

До Избори Тия дрок тестове се използват за да определят дали съмнителен водач (не може да говори нормално,неадекватен е кара на заиг-заг) да се води на кръвен тест и нямат никаква стойност . В нормалните държави само кръвен тест доказва вина и теста с джажата на катаджията няма никаква доказателствена стойност и не се гледа. А тук нешо което хващаше 20% от полицаите даже дрогирани като им правиха редовно тестове се използва за съсипване на живот и кариера и дори смърт на роднини от стреса!

145

Анонимен

преди 7 месеца

Борисов :Или Външно , или отивам при Путин !

144

Анонимен

преди 7 месеца

Хайде на избори , да видим тоя път ще успеят ли да купят пак гласове ГЕРБ и ПП/ДБ !!!

143

Анонимен

преди 7 месеца

Отивай в затвора ,а не на избори.

142

Избори

преди 7 месеца

Избори 2в1 , че квото барнат тия ПП -анархия. Катаджии рекетират граждани с крупни суми с фалшви дрог тестове, дори сами си купуват тестове и си ги нагласят. Дори самия производител на тестовете дава 9% стандартна грешка в идеални условия, а в багажника зиме- лете с калпави батерии и години без калибрация стандартната грешка е над 15% и без да сте пили лекраства. А правата на катаджията с теа тестове са огромни ; арест,досие, тараш на дома , отнемане на колата и клеймо на наркоман престъпник!!!

141

Ана

преди 7 месеца

Всяка сутрин се събуждаме с поредната словесна диария на АГЕНТ БУДА. Тази сутрин беше за децата на ДС. Този МУТРО-КОМУНИСТ не просто се бодиграва с "простия матриал", той направо се гаври. Агент БУДА и другият АГЕНТ САВА, Философа и хидроинжинера , така нар. ЕВРОАТЛАНТИЦИ са долни крадци и мошенци. БАСТА ***!.

140

Анонимен

преди 7 месеца

Плашилото плаши със себе си...

139

Аз

преди 7 месеца

И това няма да те върне на бял кон разБойко!

138

Анонимен

преди 7 месеца

ииии ни праснаха по главите да си сложиме *** със Султански Печат - Червената Петолъчка!

137

Анонимен

преди 7 месеца

Еххх мечти, мечти! Тупа се Тарзан по своите гърди! Страст ти ми днеска дай! Дай, Дай, Дай...Власт ти ми Дай, че единствено в гората ми е останало да си намеря момата! А там Райна Княгиня, знамето развя и изчисти по полята всичките лозя и Гроздова Ракия да пием всички ние Днес, се разнесе песен от село на село от град на град и дойде песента на "Ракията" в столицата Цариград и направи "Ракиен" преврат и Султана изчезна от Балканите със свойта власт! Но Султана с комунистите дойде обратно пак и

136

toti

преди 7 месеца

Цял живот ли ираеш ролята на плашило и ,брак по сметка и платена любов!!!

135

Изклатен демократ

преди 7 месеца

Бойко не може да плаши, той прави каквото му каже Посолството и Пеефски! Това е жалката истина!

134

Иван и Андрей

преди 7 месеца

Тюрлю гювеч ако не направиш машинките за изборите ще си останете пак Киро, Боко , Мустава ,Асен и аз . До кога бре джанъм ...? Аре закривай държавата .Бате Боко иска да купи всички избори май ..?

133

тикВа

преди 7 месеца

По добре избори отколкото герберастите да продължават да злепоставят България в чужбина