194

Анонимен

преди 4 месеца

Таксиджийчето извози цялото сибирско плeмe!

193

Ц

преди 4 месеца

Треперят сатанистките маcтии! В америка демократите искаха да му забранят да се връща във ФАЩ! Страх ги е , че за пръв път някой ще изложи и другата гледна точка и ще им лъснат лъжите пред цял свят! България и истинските българи сме със славянските си братя. Останалите са предатели и трябва да бъдат прогонени!

192

Изклатен джендъраст

преди 4 месеца

Клатиха ме и Янки и Англетата и Германци и Франсетата! Рязах паметници, затварях централи, доказвах се все, че съм по Католик от папата. Но папа не станах. А тия дето ме клатиха накрая ме хвърлиха като съчка в огъня! Но аз все още обичам Бидоня, Ришито, Макрон, Урсулка и Жозеп а джуджето Зе е моя гуру!

191

Ексклузивно

преди 4 месеца

Интервюто ще бъде засекретено и излъчено след смъртта на Путин! Ще дава насоки за развитието на света! Нещо като, Завет!

190

Анонимен

преди 4 месеца

В ЕС има свобода на изразяване на мнението?! Не думай!!!

189

Журналист

преди 4 месеца

Това е в пълно съзвучие и с интервюто на товаришч Путин, Цар на Руссия с щатския джърнълист.

188

Анонимен

преди 4 месеца

Каквото и да се случи, значи Путин, така го иска! Аз му вервам!

187

Журналист

преди 4 месеца

Навремето, Илия Павлов караше журналистите да му изпращат въпросите си предварително и след това даваше интервюто. Преди текстът да види бял свят, журналистът изпращаше текста до Мултигруп, където джуджето-пресаташе Вол Сид изчиташе всичко много внимателно, редактираше творбата, подписваше се на всяка страница и чак тогава въпросният текст беше публикуван.

186

Анонимен

преди 4 месеца

Вие май не си давате сметка, че целта на Русия е точно да се достигне до такава позиционна война. От една страна проточвайки нещата изтощават Украйна, а армията на Укрите се нанизва на отбранителните линии на Руснаците и така с минимално собствени жертви постигат максимално жертви на противника. От друга страна цените на горивата се вдигнаха и им идват свежи приходи. Защо да приключват нещата бързо! Танкове губят, но си произвеждат нови а това още повече стимулира икономиката. 3% ръст за 2023.

185

Анонимен

преди 4 месеца

Матреал за Св. Валентин, за мокри сънища....

184

Интервюира се сам

преди 4 месеца

Имам познат, заклет евроатлантик! Америка му е все в устата. Западна Европа била люлката на цивилизацията и навсякъде течало мед и масло. Тия дни го видях. ГОВОРЕШЕ СИ САМ!

183

Изклатен демократ

преди 4 месеца

След пълната денацификация на руските украйнини Русия следва да декурвоизира и депедерастизира ЕС, първо да започне от най-концентрираните ППиДБ, след това от БГ парламент и после Франция! Напред Русия, с теб сме!

182

Зелената друсалка

преди 4 месеца

Друсалка джудже Зе, май започнаха да те зобят с най-долнопробната дрога и започна съвсем да изпращяваш. Единственото,което можеш да направиш е да се намажеш обилно с вазелин и да ходиш да се молиш на Путин за пощада,това е. Но се съмнявам,че масов убиец-фашист ще бъде пощаден!

181

А с Магарефф кога

преди 4 месеца

Бай Дрън каза: Имам голямо доверие в Магарефф защото той докато е протестирал изтропвайки се миналата година пред паметника на Съветската армия по време на хей парада, е бил насилствено обладан 10тина пъти от лгбт активисти. Така той на дело се е доказал като атлантик и въплътил нашите евроатлант ценности !!! Не е пожалел и задните си части в името на нашите ценности !!!

180

Анонимен

преди 4 месеца

Като не е излязло това интервю, как аджеба има статия за него и как Путин съжалявал, че нападнал Украйна :)) Откровенна пропаганда от Запада, но те явно наистина не са в час :)) Путин иска да е световен полицай, каквито са янките в момента, говори за руски свят... съжалявал моля ти се...хахахахаха :)))

179

Анонимен

преди 4 месеца

Всички солдати в отходните тръби на Авдиивка! Утре да зарадваме вожда, преди интервюто!

178

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 184. Сори, но не е каквото ти се иска на тебе. Можеш само да блееш отстрани.

177

Аз

преди 4 месеца

До Анонимен184 - И ще бъде, когато в Хага започнат да пазаруват в рубли :)

176

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 184. Еми не е.

175

Анонимен

преди 4 месеца

Трябваше да е директно, от Хага!