10

Анонимен

преди 3 месеца

Да ги оплачеш, че малко ли е бре. Аз живея с 5лв на ден

9

Асенчо Икономиста

преди 3 месеца

Да *** ду#ат бедните !

8

Новия квартал

преди 3 месеца

На Варашевци е пълен с доволни от живота в БеГе пенсионери,Патриоти.Има и комунисти с червени петолъчки.

7

Наката

преди 3 месеца

Да ги ожалиш живи родните ни пенсионери,близо 1 милион от тях са с пенсии под и до 524 лева,месечно!Срам!

6

Американец от БеГе

преди 3 месеца

Обичам Америка националния флаг на БеГе не означава нищо за мен.

5

Аз

преди 3 месеца

До БеГето Е Боливия - първо провери колко е тавана на пенсията и после пиши глупости..... сега ГомуниЗтите и фат *** ците са ти виновни че ти си работил на черно и не си се осигурявал когато е трябвало

4

Анонимен

преди 3 месеца

Увеличаваш инфлацията за да покажеш несъществуващ ръст и добри показатели. Зацелта теглиш МНОГО КРЕДИТИ. Това го правеха Гърция и Италия навремето, знаем как завършиха. После увеличаваш пенсиите с 50 леа, ама то инфлацията релно е вече 50 %. После викаш, че ще бориш инфлацията, т.е. да подкравяш данни за да те пуснат в евро зоната.

3

От хората

преди 3 месеца

Така ще е,господа пенсионери. Доволните между вас са не повече от 500 хиляди ,а останалите 2 милиона блеят и забравят,че избирателите в България са 5 милиона. Извода е ваш.

2

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Появата на тази тема е изразителен сигнал,че някой се готви да вкара в България още поне триста хиляди индуси,китайци,виетнамци,латиноамериканци,араби,турци,украинци,руснаци,че уж да вдигали стандарта. А стандартът може да се вдигне само ако Народът бачка за себе си без участието на чужденци.

1

Анонимен

преди 3 месеца

"До левче на месец държавата е доплащала на над 2458 души. Още толкова са сбонус между 1 и 2 лв., за да стигнат минималната пенсия."-Ега......ти подигравката.