8

плюс

преди 3 месеца

Ще спадне и търсенето на $ и евро за да внесеш нефт. Така дълга ще спадне и няма нужда бг да купува скъп $ и евро от еврозоните и САЩ.

7

Антикомунистка София

преди 3 месеца

6 Царска България е била развита европейска държава 44та рускосъвецкага под х уйна гоморашка чума я разграбва брутално и унищожава тарода подлагайки го на Геноцид убийства грабежи.Сега В О М И те и Альошите ше им пазиме като недостойни руски про сти тутки трябва и да сме им благодарни че са унищожили Бъргария Да Мр Е тая Заддунайска ко чина Не заслужава да е нормална европейска държава просперираща и развита с такъв жа лък плебейски про ст робски народ!!!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Бензиновите замърсяват много повече от което плащат.

5

Георги Илиев Митев

преди 3 месеца

След като има такса " родил се в Република България " , всички други изнудвачи е логично да се възползват въвеждайки всякакви такси .

4

Анонимен

преди 3 месеца

Правителствата доста изнагляха, само ДДС им стига, но те дерат кожи по всевъзможен начин, крадат парите ни за екскурзии до САЩ и ала-бала!

3

Важно Уточнение

преди 3 месеца

Не важи за Италия те всъщност са откраднати от там като идея.

2

БеГе Пребеи

преди 3 месеца

Ако отидете в Америка и нидите колко сте изостанали и умствено включително в сравнение с свободния западен свят ще се гърлите от Бруклинския мост в следствие на колтурния шок.Бяло Зелено и Червено цветовете на срама!

1

Чичко Клаус

преди 3 месеца

Няма да имате нищо и ще сте щастливи. Няма да имате дом, кола, книги, но ще сте много щастливи, докато папате печени скакалци.