179

Анонимен

преди 4 месеца

До 181 Има и България не е бедна,а само я крадат имаш.земя обработваема повече от територията на някой европейски страни и то плодородна има много неща има злато дето сега ти го крадат

178

Анонимен

преди 4 месеца

Има украинци има проблем

177

Анонимен

преди 4 месеца

50 млрд, с които Украйна ще си купи от САЩ оръжие, т.е.даваме 50 млрд на САЩ. Украинците са предатели на родовата си памет и те ще бъдат изтрити от лицето на Земята.Украйна ще бъде дадена на евреите за да си построят Поднебесния Йерусалим и евреите да се приберат в климатично по-комфортната си прародина Хазария. Слав-слейв-РОБ, РОБИ СА БИЛИ И РОБИ ЩЕ БЪДАТ.

176

50 милиарда

преди 4 месеца

Тия 50 милиарда геювете от ЕС ги отпускат за могат да се платят оръжията и боеприпасите на САЩ от Ус-райна да се даде комисионни за правителствата гласували за това решение . 45 милиарда отиват за въоръжение и боеприпаси към Военно промишленият комплекс на САЩ 5 милиарда рушвети за мин .председателите гласували това решение и осталите 5 милиарда към Зеленски за кока и дрога

175

Анонимен

преди 4 месеца

Каиши , няма да се оправи България, който може да емигрира а и последния да угаси лампата че тока е скъп!

174

Анонимен

преди 4 месеца

До 180 Е не можеш заради 100-200 индивида да слагаш всички под общ знаменател щото тоя конак и сега щеше да го има

173

Анонимен

преди 4 месеца

Факт е, че всичко ще приключи със смъртта на 90% от населението на земята. До тогава всеки ще се мъчи да спечели войната.

172

Анонимен

преди 4 месеца

До 176 Е България ще се оправи тогава когато почнат да се гледат първи българските интереси,а не ,както сега само чужди това важи и за украинците пък за Русия те си гледат и сега техните

171

До Татул

преди 4 месеца

Ние какви ресурси имаме та да им трябват?Нужни са им *** да *** срещу Русия вместо тях ,само че удариха на камък.Ще ни смучат кръвта през сглобката още малко и ще се изнесат, тук няма нищо дето да си струва загинали американци ,а българите се вижда че няма да умират за еврогъйски ценности.

170

Анонимен

преди 4 месеца

Българите са преди всичко слуги. Из българските хроники: отива един българин в Конака и казва, че иска да стане мюсюлманин. Питат го:Защо? Българинът отговаря: Защото давате храна и един кат дрехи. Нима българинът Делян Пеевски не е в ДПС за единия кат дрехи? Или въпросният е в ДПС, защото се чувства в безопасност, защото мюсюлманите не закачат предателите?!(...и не ядат свинско)

169

Анонимен

преди 4 месеца

Най мъ кефи Урсула..... тая инфантилна невротичка .... каза вчера "ние даваме 50млрд. Евро и това е послание към Путин" е ..... ся има още укри..... А кат свършат на кой че дават пари?!? Че западните пенделчета нещът да са войници! Ай със здраве!

168

Анонимен

преди 4 месеца

До 171 Е щото не са българи,а тролей на НПО та даже не знаят кога падна комунизма и,че в България мобилния интернет не е лукс и е доста качествен е има и някой друг укопитек ,ама всички се пишат българи щото трябва да се пробутва украинската простотия .Е с преводача не е трудно,ама пак се познават щото речника име беден

167

Анонимен

преди 4 месеца

Според генетичните изследвания македонците са с идентични на нашите гени. Ние сме ларж и сме о.к.те да са отделна държава. Украинците и руснаците също са генетично идентични като наследственост. Руснаците не са о.к.с това украинците да са отделна държава. В очите на руснаците украинците са предатели на общата родовата памет. И в двата случая с Македония и Украйна големите играчи на световната сцена приложиха принципа"Разделяй и владей".

166

Анонимен

преди 4 месеца

Русия и Украйна ще се оправят някак си. България няма да се оправи. Именно, в това е трагедията, че допуснаха бивши комунисти- руски слуги да управляват държавата, която стана член на ЕС само фасадно." А още по-голямата трагедия е, че точно тия дори не са били и комунисти, а просто утaйката, която винаги си гледа интереса и е готова за пари и мaйка си да продаде и да сервилничи на всеки, от когото ще има изгода.

165

Анонимен

преди 4 месеца

Никой няма да победи, да това е вярно. Но на едните им помага целия свят, а другите се справят сами.

164

Анонимен

преди 4 месеца

УКРАИНЦИТЕ УМИРАТ СМЕЛО ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА САЩ. ДО ПОДЛЕДНАТА УКРАИНКА.

163

Татул

преди 4 месеца

До 171 Мхм, прав си брато, на американците ние не сме им нужни. Нужни са им териториите и ресурсите ни!

162

Анонимен

преди 4 месеца

До 167 НЕ Малко са ми дебели пръстите

161

Анонимен

преди 4 месеца

Меритократичната идея, че личният успех е смисълът на живота, че доброто лично битуване е успех, ще превърне България и Украйна в земя на прицел за всеки, който я пожелае. Нямам усещане, че живея сред българи. Живея сред хора, които оцеляват не в държава, а в животинско-битово непространствено безвремие. В този смисъл се чувствам емигрант в собствената си държава.

160

Анонимен

преди 4 месеца

До 167 Е има една приказка.Нд духай туй що не гасне, защото може да порасне