49

Анонимен

преди 3 месеца

Разперил е ръце като новия Исус за укрите :)))

48

Ясно

преди 3 месеца

Презокеанските господари решиха да похарчат зеления наркоман и явно гласят тоя чвор да го сменя. Президентските избори в Украйна са през март, освен ако водораслото не реши да ги отмени.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Абе хора - "и д и ги разбери" не е нещо нецензурно. Вярно изречението няма неонацистки лозунг вътре ама нали все още не е задължителен, а само силно препоръчителен.

46

Анонимен

преди 3 месеца

До 45 Е да всеки,който ти каже истината е русофил така ли те научиха във фермата,ама тук е а не урколандия

45

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам за рейтинга им в проценти и как го стъкмяват, но съм сигурен, че в абсолютна стойност намаляват по-бързо от рейтинга на Путин. Очаква се тази година до края да им намалее рейтинга с още няколко стотин хиляди. Но това защото им е висок процентно. Мазохисти *** ги разбери... Те е вкарват във войната на САЩ и с решенията си превръщат градовете на Украйна в руини, а мъжете ги загробват оставяйки жени и деца да се оправят сами, а вместо да се надигнат и да ги изметат се кефят и им се радват.

44

Анонимен

преди 3 месеца

До 39 Е за това като каза,че украинците трябва да се изтеглят от Бахмут зелето не го послуша и всички знаят , какво стана после.Сега е същото и в Авдеевка после щото зелето търси да могилизира още 500000 пък и май вече нямало кой щото някой трябва и остане да работи

43

Анонимен

преди 3 месеца

Не са русофилски мечти, а възможно най-реалното което наближава. На всички им е писнало от глупостите. Запекът с укро-мобилизацията показва, че хората може да мразят Русия, но предпочитат да си стоят у дома. Като нашите русофобчета, например.

42

Анонимен

преди 3 месеца

В това интервю Залужни казва, че освен няма да има красиво контранастъпление, говори и за причините за това. И виновника не е Зеленски, а липсата на достатчна подкрепа на Запада към ВСУ.Както казва САЩ не правят контранастъпление без авиация, а на ВСУ се налага.

41

Анонимен

преди 3 месеца

До 43Ако утре За арестува Зе, войната ще свърши бързо, с незабавни преговори. Често военните са по-миролюбиви от политиците.///О,русуфилски мечти! Миролюбиви украйнци към руснаци няма да се намерят в следващите 2-3века.Ако,пък случайно някой се подлъже и вдигне бялото знаме, ще бъде намразен, като Арестович и Бубка.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Чекаме следващата седмица да убият още некой "важен" генерал на Путин :))) Явно не разбират укрите, че в Европа всичко е на живот и смърт :)))

39

Анонимен

преди 3 месеца

Човекът просто не смята, че Украйна може да победи. Да се отбранява, да. И не се връзаа на налудничавите идеи на Зе. Ако утре За арестува Зе, войната ще свърши бързо, с незабавни преговори. Често военните са по-миролюбиви от политиците.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Каква катастрофа? Самолета е свален с украинска ракета. Даже по-точно с две ракети за което се похвалиха самите украинци. Ако не се бяха похвалили по всички медии отдавна да са дали на заден, а сега могат само да измислят разни небивалици. Почвам да си мисля, че над Украйна да се свалят пътнически или транспортни самолети и после да се отрича е някакъв извратен национален спорт.

37

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Все едно да кажеш, че китайците 2000 години са строили стена за да се предпазят от монголците :)))

36

Анонимен

преди 3 месеца

Кво значение има, Залужни има одобрение 90%,другия 80%, а най-важното е, че и двамата са върли русофоби и мразят рашистанци и Мордора чак до мозъка на костите си!

35

Анонимен

преди 3 месеца

7 години е водил военни действия и строил укрепления, което го прави най-подходящ за ръководител на въоръжените сили.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Укрите ако са мислили, че е като Холивуд, жестоко се лъжат, не е като филмите :)))

33

Анонимен

преди 3 месеца

До 33 Е ти ще изхвърчи обратно в урколандия щото тук явно е България и всеки си преценява кой ,какъв е .Пък повечето само констатират това,което са видели.Така,че леко у лево

32

Красив Мъж

преди 3 месеца

Много достоен и забавен. И умен. И можещ. А не като ***.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Залужний е разперил ръце като римски император, явно от там е името Залужний, нещо като Володомир :))) Много американски филми гледат укрите, но требва да знаят, че те затова са филми, недейте да им вервате безусловно :)))

30

Анонимен

преди 3 месеца

Чемодан, восказал мацква. Залужний е предател и ще нахрани прасетата със собственото си туловище.