156

Анонимен

преди 3 месеца

Днес Путин иска война, утре ще иска мир. Ама дали някой ще му позволи мир?

155

Анонимен

преди 3 месеца

Обаче там е имало и 20 украински военопленници...

154

Голямо Падение

преди 3 месеца

Нещастни бугаре. Каква каша им забъркаха евроАтлантицеските сили. Не че има нормален човек да знае какво е туй чудо "ЕвроАтлантик" и какво точно тоя отстоява. Най-дборе да питат Д. Пеевски, свинкята която по необясними причини е приютена от Бг муюсулманите. Та падението е голямо ...

153

Анонимен

преди 3 месеца

Крим руски ли е още? ----------- Нееееееееееее Путин се уплаши от Тагарев и върна Крим.. Не знаеш ли, Тагаренко е страшилището в Москва... хахаххах полу-имбацилите макар и умонКрасивиИмбацили са чакат паради.

152

ПЕНКО

преди 3 месеца

КЪДЕ Е ПРОБЛЕМЪТ ???????????? ЩЕ ЗАГУБЯТ И ХАРКОВ И ОДДЕСА !!!!!! БРИТАНЦИТЕ СЕ ОПИТАХА В КАЗАХСТАН И ВСИЧКИТЕ ИМ БАНДИТИ БЯХА ИЗБИТИ !

151

СпрехДаЧетаДезИнфото

преди 3 месеца

Путин е загубил всичките си генерали, от важни до най-важни. Путин е разбит както казва зеленски. Путин путин путин .. .Е кво и да драскате Путин е на власт и ще бъде поне още 6 години и ще има възможноста да погребе и ЕССР и останалите... Да не говорим за сглобки и български медии. хаххахахах

150

падение

преди 3 месеца

Нещастни руснаци. Каква каша им забърка Путин. Чудя се как му се ловят на фалшивите приказки. Не им ли стигнаха толкова години комунизъм за да се научат да различават питомното от дивото?

149

Анонимен

преди 3 месеца

Крим руски ли е още? Кво става с Донбас?

148

...!

преди 3 месеца

Руските Тролеи все търсят някакви "фашисти" и "бандеровци" за да оправдаят собствените си престъпления! Какво търсите в Украйна ,Бе? Освен да грабите и убивате да пари?

147

Анонимен

преди 3 месеца

За Путин България е неприятелска страна първи газа ни спря,той обича Кадировци,Ердоган и тем подобни.

146

Анонимен

преди 3 месеца

Няма нищо като е загубил важен генерал, Путин ще го замести с още по важен генерал например с гинерал Герасимов. Ха, къде е генерал Герасимов, защо се крие от Путин вече втори месец?

145

Анонимен

преди 3 месеца

Путин си ги пляска западните джендери, та знаели се, направо се гаври с тях. А тия санкции, та санкции, а Путин само си го мести на ляво на дясно

144

Анонимен

преди 3 месеца

Путин това,Путин онова,а нещо да напишете за това че Тагаренко го отрязаха от делегацията за САЩ,защото от Пентагона са казали че са незаинтересовани от среща с него.А той горкия толкова се стараеше да им се хареса. Хахахааааа

143

Фотограф 23

преди 3 месеца

Аххххх.....Брежнев как целуваше с език Бай Т. Живков и германеца....Как му беше името....?Снимките са историята на СССР и руснаците.

142

Анонимен

преди 3 месеца

Те украинците с голяма гордост обявяват поразяването на всеки танк или самолет,тоя пл ъ ъх долу тръгнал да иронизира руснаците.

141

r3v0lv3r

преди 3 месеца

Тридневната операция е толкова успепно, че вече в руските сводки изчерпателно се описват превземането на всяко дере, дърво,къща и хамбар. Някои реалистично настроени руснаци, коментират, че с тези тенпове ДНР ще бъде "освободен" след 2-3 години и това е ако американците не решат наистина да налеят оръжие.

140

Е. Е. 234

преди 3 месеца

Абе направо сии е убит. На руснаците да се вяра си е рисковано. Къде са труповете на загиналите украинци от самолета? Изпарени ли са?

139

Анонимен

преди 3 месеца

"Висш руски командир вероятно е убит в Украйна" ----------- а по-вероятно е укриите да са се били наадрусали (че нали така гонели военния синдром) и пак да са бълнували като са списвали "новината"

138

СБОГОМ МАРКС

преди 3 месеца

Около 1990 водещ ПОЛИТИК на САЩ публично по телевизията заяви :" АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЪЖАЛЯВА ЗА ОКАНЧЕТЕЛНОТО ИЗБИВАНЕ НА РУСКИЯТ ЕТНОС ЧРЕЗ САМОИЗБИВАНЕ (ОРГАНИЗИРАНО ОТ ХРИСТО СТОИЧКОВ И СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ) защото Руският винаги се е състоял от ВОЕННОВАРВАРИ и армейскодиваци които през цялата си история самички се самоизтребят чрез войни

137

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 127 Написано от някой посредствен журналист ала Мартин Карбовски.