67

преди 15 години

Как някой се е представял 10 и повече години за такъв какъвто не е и никой няма да разбере????? И то на управленско ниво. Нали ако се е представял за дясна ръка или шеф на политическия кабинет, тези на които се е представил така така и ще го търсят. Никой ли не е разбрал за това толкова време?????

66

преди 15 години

Атентат на гара Буново е най-големият железопътен атентат в българската история по брой на жертвите. Извършен е на на 9 март 1985 г. посредством бомба, поставена във вагона за майки с деца на влака Бургас - София.Същият ден избухва бомба в кафе-сладкарницата на хотел "Сливен" в Сливен.Атентатите са дело на членове на нелегална организация, наречена Турско национално-освободително движение в България. Мотивът са действията на държавната власт по това време, които са обединени под термина Възродителен процес.В атентата загиват 7 души, сред тях 2 деца.[2]. По други източници, жертвите са 3 деца и 4 жени,[3] девет души са тежко ранени[източник?]. Две от жертвите са глухонеми деца, избягали от своя пансион, за да си идат вкъщи.

65

преди 15 години

вагона за майки с деца на влака Бургас - София.Същият ден избухва бомба в кафе-сладкарницата на хотел "Сливен" в Сливен.Атентатите са дело на членове на нелегална организация, наречена Турско национално-освободително движение в България. Мотивът са действията на държавната власт по това време, които са обединени под термина Възродителен процес.Бомбата е поставена във вагона за майки с деца на влак 326, който се движи от Бургас за София. Бомбата е с часовников механизъм, а часът е разчетен да съвпадне с навлизането на влака в тунела в района на гара Буново. Там паниката и липсата на достатъчно въздух биха довели до възможно най-голям брой жертви.Атентатът, както и този в град Сливен, е извършен от български турци, членове на нелегалната организация, наречена Турско национално-освободително движение в България.Твърди се, че Емин Мехмедали (Елин Маджаров) и Абдула Чакър (Алцек Чакъров), са били агенти на окръжното управление на Държавна сигурност в Бургас през 70-те и 80-те години и са заловени по сверка с техни агентурни писания. На същото управление на ДС, само че по-рано, е сътрудничил и Ахмед Доган (Меди Доганов).

64

;)

преди 15 години

Prav si e choveka za pismoto,- zashto go e izmislil , ako naroda nqma da go prochete.........??????? ;)

63

преди 15 години

Не си прав 60-ти, определено не си прав! Какво лошо е казал или направил Вазов? Дума лоша не написал срещу никого! А темата е за Доган престъпника, който никой не отъждествява с турците в България, които са почтенни и работливи хора!

62

преди 15 години

продължаваа да виси. защо натривки за барутни частици са взети САМО от един човек, когато в сараите са били 26?????????????????

61

преди 15 години

Догане никой не мисли за етнически проблеми освен ти престъпнико и Бойко кмета /също престъпник/!

60

69

преди 15 години

До 37 цялата ви Бг. история се гради върху митове, легенди и простака Вазов.....Освен да сеят етническа омраза, произведенията на патриарха на Бг. литературата за нищо друго не стават...

59

IL..

преди 15 години

ot napisanoto se razbira, che za Dogan e mnogo " vajno",negovite hora da badat " Berni" na " Rodinata Balgaria". Po prozrachno ot tova nemoje i da bade.- MNOGO METOD NA DOGAN, DA SE DOKAZVA PRED BALGARITE.

58

преди 15 години

Има опасност от "развихряне" не на антитурска, а на антидогановска омраза. Всъщност тя вече се е развихрила. Много жалък опит в това изказване отново да използва етническата карта, като се крие зад целия етнос. Типично за изпечен терорист.

57

gjhgh

преди 15 години

Оно всички турци са евреи, всички масони са шопи а всички българи толкова Аспарухови българи колкото в гърците е останало нещо гръцко. При тия политици мишмаша е по-голям. Доган всъшност е гражданин на парите.

56

liglа

преди 15 години

Журналистите ! Вече на всички е ясно , че двамата крадливи *** и тяхните авери имат проблеми с някой над тях . По-добре разровете колко точно са откраднали , за да не се преструват от полицията ,че незнаят къде да търсят .

55

gandoni

преди 15 години

Да не би да навлиза някаква нова мода в килърството ... ??? Защото до сега изразът беше " ТОЙ ГО УБИ " , а от сега нататък , така ли ще бъде модерно да казваме ? " ТОЙ ГО САМОУБИ " ???

54

Дядо Петър

преди 15 години

дума на агента Сава (известен също и като Ангелов, Сергей)?Полковникът от ДС Тошо Тошев в своя *** , наречен вестник.ДС продължава да разиграва цял народ. Докога?

53

преди 15 години

Спокойно бе хора! Определени кръгове търсят да разбунят духовете, което надявам се няма да се получи. Не се поддавайте на манипулациите на Доган и ББ!

52

преди 15 години

Не се чувствам жертва или употребен.Това в писмото обяснява всичко или почти.Емин е жертва и употребен, но..другото остава за нас.А този Доган е направо жалък с хулите си към паметта на човека.

51

преди 15 години

Абе всички, които се занимават сериозно с бизнез знаят какви са финансовите въпроси на Доган. Доган го е подтикнал към това. Както и други преди него.

50

преди 15 години

Убили са го. зАНИМАВАЛ СЕ С ФИНАНСОВИТЕ ВЪПРОСИ. Не бил дясна ръка на Доган, по думите на Доган. Доган дрънка това от злоба и писмото е измислено.

49

ro mapp

преди 15 години

part 2 най-чистия и позитивен момент в омразата-рефлексивния-той дава пътя за излизане от това временно неприсъщо състояние у свръхчовека.останалите0ресентиментни страхливци-само хленчат,само се жалват,само лозунги вдигат,'зъбят се на тирана'но скрито го величаят-500 г и тази е сторията на този род!веднъж не прояви мъжество.една голяма широкоотворена pudenda/ п-у-н-д-а/ какво ви интересува доган...знаете ли програмата на дпс,чели ли сте поне един техен документ.невежеството е сил-както казва оруел..и това е силата която държи от векове неуката пасмина в страх.жез никаква свян цитират вазов.имате ли идея що е това епопея,каво е хероизация,плана на историята,вечността,вечно противопоставяне на трагически непримирими сили.да сте чели захари стоянов някога.той е далеч по-реалистическия художник.а статиите му след 'освобожднението' в канаФката няма дух..има гниене

48

mapp.rob.Le Tor

преди 15 години

"съдбини на българия".турски тани служби..бате гойко,вади пищаците и огън по туркея.какви съдбини..какви клишета..българия е в ес и нато.турция също е в нато.какви съдбини има българия,встрани от европа и ес.какви турски тайни служби.че бългярските ориентализират страната от 60 г сами..без никаква турска помощ,че истанбул е много по цивилизовабн и европейски град от софия.какво биха искали да научат едни турски тайни служби за тази тука канафка и за тази кофа..какво е нивото на гниенето.и дегенерация ли..,като тази страна е пълна с *** и нещастници.защо им е да се овоняват на свинско и *** в канафките..това е характерно за тукашните представители..те се ровят..те не оставят дори смъртта да излекува и заупокои душата на човека.анадолски поганци ,вампири и таласъми.явно това е резултата от 60 години социализтм и руско влияние.българите никога не са били толкоз поро3ти.човекът в лицето на смъртта е написал -не съм предавал българия,това е неговата страна.това е важното послание.другото е ровене в мръсотия,какво ,кеф ли ви става да има мръсотийки ,бе мерзавци..тоз народ с такива изродясали *** няма никакво бъдеще!представям си социалното дередже на тия дето са закрепени през най -долните мръсотии заполитич.ежедневие на бг.горките..няма ли кой да ви гръмне с ккармазепиновата пушка!***,наричащи се патриоти..ако това е субстрата на българия-че вие сте за претопяване.ставате единствено да хвурлим на кофите и моментално да ви отнемем социалните помощи и пенсиите .незабавно преосвидетелстване по ТЕЛК на "патритарите ,дето живеят около кофите.нравствени клошари!нямате уважение и пред смъртта.гнусни българливи ***.как земята не е хванала ортикария от вашето присъствие..какво знаете за дпс..единствено 'доган e от дс..че тук кой не е бил от и не е от дс'то що толкоз страх е всят тука..свобофния човек не се страхува.от 3,или 4 год слушаме едни и същи олигри бълващи психиатрични фрази..параоидно депресивни буйства..изстъпления на психисяли хора.провалени във всичко..дори и в омразата,продажните социолпсихолози ви лъжат ,че вие сте били изпитвали омраза.това омразата не е лесно нещо..тя е качество на силния.той мрази..за кратко..тя е функционална.за да премахне онова,което презира.всички вие,големите патриоти..някой от вас застана ли пред един поне автобус с тези ,които уж идвали да гласуват за дпс от турция.това би било омраза.да си готов да пожерваш и себе си..защоо смисъла на омразата,като психологическа даденост е да може да те еманципира от обстоятелствата..а това,коео виждаме е страх,,омразата те прави безстрашен.притъмнява ти моментно,ако трябва жертваш себе си в такъв момент./ботев/.но ти презираш дори себе си,заради ова че мразиш.заради ова тя омрзата има своя логика,транзитивност,симетричност,еквивалентно ст и -рефлексивност.най-чистия и позитивен момент в омразата-рефлексивния-той дав