21

Който

преди 4 месеца

и да е стрелецът трябва да му издигнем паметник. Имаме такива вековни традиции, и да го наречем Паметник на незнайният отмъстител.

20

Нено от Тутракан

преди 4 месеца

Какво значи професионален килър, да му го пиша в трудовата книжка ? Или за професионализма съдим по резултатите ? Съдейки по това, с какви случайници бяха пълни навремето групите на бай Миле и на Поли Пантев/Женята не е до професионализъм, а да не те търсят много от властите.

19

Време е

преди 4 месеца

Тоя мирабъл държава или да се изчисти от корумпираните в МВР и службите или да изчезне от лицето на земята!И съседните държави да си примерът заграбените от България незаконно територии и нормални хора да живеят тук.

18

Анонимен

преди 4 месеца

На некой му е кипнало и е раздал собствено правосъдие, естествено полицията никога нема да открие килъра :)))

17

марсиянец

преди 4 месеца

Всички около измамника ги приберете, осъдете щото така се прави. Убиецът е свършил работата на дълбоко спящия корумпиран съд. Жена му хич не е читава.

16

Баш това е проблема!

преди 4 месеца

Че не е професионален, демек всеки един от народа може да му хрумнат идеи за други със заслуги, достойни за такива пожизнени награждавания.

15

Академиите на МВР

преди 4 месеца

Са Повощни училища за Аутисти даващи нелегитимни дипломи да вишу.

14

Може пък нарочно

преди 4 месеца

Да са искали да го убият показно

13

Гневен българин

преди 4 месеца

То щото не е професионален, та затова не можете да го намерите. Такива набедени доценти обучават кадри в МВР академията и резултаът е налице - излизат само шебеци със закърняли мозъци, които получават заплати от нашите данъци.

12

по принцип

преди 4 месеца

нека продължава, има още 100-ици такива тарикати на едро и дребно, които смазват всичко добро, което може да се случи с държавата. По принцип обаче някои са по-тегави за отстрел, щото ги пази НСО

11

Ами

преди 4 месеца

то и ноевия ковчег е бил строен от аматьор, а Титаник - от професионалисти ...

10

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото хвана на Алексей Петров килъра

9

бг смешки 2

преди 4 месеца

Марто "Нотараиуса" , Пепи Еврото , Красио Черния и още ли какви не съдебни "служители " им а у БГ ...ТИЯ СА СИ НАПРАВИЛИ цяла паралелна съдебна система където нещата се уреждат със схеми и и врътки ....а простият български народ седи и ги гледа години наред !

8

баба мара

преди 4 месеца

кои знае на колко хора е отнел имущество и пари напълно заслужена съдба мврняма защо да си губи времето и ресурсите да се занимава с подобни индивиди всичков папката и в коша няма да се разкрие убииството както и на трактора

7

Kreti

преди 4 месеца

Ще се моля за душата на Убиеца , според мен е свършилл добро дело за оществото. Нещо което СЪДА НЕ Е СВЪРШИЛ ДОСЕГА

6

Анонимен

преди 4 месеца

Па зафанахте с " упражненията " , въобще ме не интересува кой го е гръмнал и защо държавата сега се " разтичва " да изпълнява някакви си свои " задължения " , интересува ме къде е била тази държава да изпълнява функциите си на защита на гражданите от такива като тоя " нотариус " , говорело се , знаело се за неговите престъпления , но немало време за се занимават с дребнотемията му да върши престъпления .

5

Сайга 12

преди 4 месеца

Какво значи, че не е професионален килър, след като РЕЗУЛТАТЪТ е 100%?

4

Чоко

преди 4 месеца

Ако убийството е извършено в 19.30 часа и то пред свидетели, защо линейката заедно с полицейска кола пристигна едва към 20.30 часа ? Изстрелите бяха два с разлика от 3-4 секунди. След това пълна тишина. За един час никой ли не го е видял при положение, че убийството е извършено до входа на подземния паркинг ? Освен това вратата на колата беше отворена и имаше допълнителна светлина.Той спираше извън гаража на място на което той беше изградил собствена система от камери и осветление.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Да кажем чао на булсатком явно даса живи и здрави повече няма да плащаме

2

Тото

преди 4 месеца

Най - хубавото е, че са го застреляли тоя противен наглец.