84

НИКОЛА

преди 7 месеца

СРАМ МЕ Е ДА ГО ЧЕТА-ТОЗИ КОЙТО ГО Е ПИСАЛ НЕ Е ЛИ ХОДИЛ НА УЧИЛИЩЕ?ПЪЛНО Е С ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ!!!

83

Анонимен

преди 7 месеца

Накрая ще се окажат контролирана опозиция.Искат да сменят президента,за да сложат зеленясала дрогирана марионетка и да си крадат на воля.

82

Сенеката

преди 7 месеца

Не мога едно да разбера...има някакви сигнали срещу хора от президенството а не срещу Радев...докато има не само сигнали ами и снимки и записи срещу Тиквата ,Пеевски,Доган,сега срещу тия палячовци от подмяната...явно цялата *** страх я тресе от партия на президента ...когато такива хора го обвиняват и плюят освен да му вдигнат рейтинга друго не могат да постигнат...пита се тия глупави ли са или пак правят димна завеса за да прикрият някой евроатлантически зулум?!

81

Рендету

преди 7 месеца

"Мадам Н.", благодарение на Радев, влязохте в Парламента!!! Жаждата ви за еднолична власт в "б/рдея", в който превърнахте БСП, е очевАден и за най-твърдия й електорат!

80

Скуиртваш ли

преди 7 месеца

Нинова

79

анонимен

преди 7 месеца

Единственото което казва тази жена е БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА,само че ТЯ зависи САМО и ИЗКЛЮЧИТЕЛНО от НЕРЕФОРМИНАТА ПРОКУРАТУРА,във средите на която ОЧЕВИДНО има КОРУПЦИЯ и повече от ОЧЕВИДНО.Всичко друго са празни приказки от рода ПОДАДОХМЕ сигнал,резултати НЯМА.

78

БКП КПСС БСП

преди 7 месеца

Дрогари направихме България най социалната държава на света за дърти опикани комунисти от ДС ,милицюнери и фат *** ци..Народа избега в чужбина.

77

Анонимен

преди 7 месеца

Радев ви каза, че има алтернатива. Нинова се изплаши яко, защото ако това се случи, ще си загуби електората. Затова наддава вой.

76

check spelling

преди 7 месеца

От къде намирате толкова неграмотни хора? Някой чете ли какво е написано, преди да публикува статията.*** Христова с начално образование ли е?

75

Рундьо Кеша

преди 7 месеца

80 Никога повеме няма да гласуваме за теб

74

Мизийски

преди 7 месеца

Виждам,зная,че си ***.на до ушите,но търсиш миризмата да дойде от друго място. Готви се,да отговаряш за голямата далавера свързана с "ТЕХНОИМПЕКС",по времето на Ив.Костов.Отиваш към дъното със столетницата,от където няма излизане. Най добре върви при Магнитски,белки останеш над водата.

73

Банкеръ

преди 7 месеца

Върхушката в БСП ще осъзнаят,какво им се случва,когато останат извън Парламента.Др.Нинова ще създава после бойни групи и партизански отряди.Кой ще и се върже на празните приказки за Социална държава.Тази *** ходила ли е в Скандинавските страни да види какво е това Социална държава.

72

Милионер

преди 7 месеца

Приятелките ми *** и модераторки от ДЗнес, не го познават г-н ДРАГОМАНСКИ. А той е републикански шампион на БЪЛГАРИЯТА по автомобилизъм за 2023. Шофьор от над 40 г. А и ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ.

71

Анонимен

преди 7 месеца

БРЕ, ПАРТИЗАНИТЕ И НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ СЕ ГУШНАХА В ПОТРЕС.

70

Певец, от народните

преди 7 месеца

ЩЕ МУ Я ИЗПЕЯ СПЕЦИАЛНО НА Г-Н ДРАГОМИР. Която иска. Защото ми е приятел и ги излежа трите дета арест, вместо мен. КОЛКОТО Е ВИСОК И ГОЛЯМ, толкова е и ДОБЪР ЧОВЕК. Хайде шофьорите на българията ни. С тези на МАРКОВ.

69

До В РУСИЯ НЯМА ПАРТ

преди 7 месеца

хубаво е да прочетеш малко за "Режим на пълномощията" и какво се случва с икономиката, правосъдието и всичко като цяло тогава... :)

68

Анти бсп

преди 7 месеца

Нинова като гушне букета правя банкет. ДГД и президента.

67

Куку

преди 7 месеца

Спокойно,времето слага всички по местата!!!Радев ще отиде при Първанов и след няколко години никой няма да си спомня за него.Това е истината!

66

Дон Кикот

преди 7 месеца

Новата партия ще се казва - ПППП - Полупрезидентска полупартия.

65

Анонимен

преди 7 месеца

Радев не е създал ПП, Борисов е създал ПП.