119

Зозо

преди 7 месеца

Другари, Психото в Мордор нема деньги другари. В Блатная винаги едно и също се случва. ФАЛИТ на 100% :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

118

Анонимен

преди 7 месеца

Западът, в частност САЩ, се опитват да се измъкнат по-малко позорно от ситуацията, в която се намират, като си измислят глупости. Вова ясно им показа, че може с преговори, но и без преговори да си постигне крайните цели на СВО. Въпрос на разум е украинците да бъдат натиснати да преговарят за мир, но западът не иска мир и ще има секира.

117

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 124 И тази теория не върви. Измисли друга!

116

Анонимен

преди 7 месеца

до 124 Кравар, ЪЪЪЪм ади уаааа...НАТО ти що не се намесва УААААА? Казвай бързо уаааа, кравар? Русия да не ти е Сърбия, Афганистан Либия Ирак Сирия...Кажи уааааа, кравар????

115

Анонимен

преди 7 месеца

Закучи се войната. НАТО не дава нищо модерно на Украйна, Русия използва средновековни, но огромно количество оръжия. Няма да мине на повече от 20км от границата- това ясно. Но и Украйна не може особено да се противопостави без модерни оръжия. Иначе, намеси ли се НАТО във войната, Русия свършва за 2 дни- ясно е. 1 милиард население срещу има-няма 120м останали крепостници по терлици.

114

Украински медии:

преди 7 месеца

Украинските медии продължават да твърдят, че президентът на страната Владимир Зеленски е твърдо решен да се отърве от Валерий Залужни да го отстрани от поста главнокомандващ на Въоръжените сили на Украйна. Изданието Зеркало недели, позовавайки се на източници, близки до Залужни, съобщава, че Зеленски наистина се е срещнал с главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна и го е поканил да подаде оставка. В същото време не е предложена друга значима длъжност на Залужни.

113

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 119 И да направи партия, няма да има избори. Друга теория намери за раздора в киевският нацистки елит.

112

Анонимен

преди 7 месеца

до 118 Какъв Харков, каква Одеса, какъв Херсон и Николаев те гонят бе? Путин си иска само Донбас. Я виж кои територии са в Донбас! И условията не са различни. Наркоманът сключи ли примирие с Путин....тези градове ще са украински. Путин си иска САМО Донбас. Понял?

111

Анонимен

преди 7 месеца

"До края на годината ще има възможност за преговори, смята Джеймс Ставридис" - Русия винаги е готова за преговори, и сега има възможност за преговори. Разбира се, само на условията на Русия.

110

Анонимен

преди 7 месеца

Залужни не могат да го застрелят (всъщност могат, но сега не е момента), за това ще го държат главнокомандващ, иначе ще нащрави партия и става заплаха за Зеленски.

109

Анонимен

преди 7 месеца

Русия е готова за мирни преговори. Но сега условията са различни: Минимум Харков, Херсон, Николаев, Одеса и одеска област до Приднестровието - това е минималният вариант. Публичен трибунал за правителство в Киев и военопрестъпниците. Оставят им полиция и пожарна на останалата част от Украйна. Руски военни бази за гаранция. Училищната програма и медиите се контролират от Москва, всеки ден училищните занятия от първи до 11 клас започват с покаяние и преклонение пред жертвите на украинските нацисти. На който не му харесва да ходи в Европа и в Канада при бившите есесовци.

108

Анонимен

преди 7 месеца

Бъркаш са ше свърши като Хитлер :)))

107

Анонимен

преди 7 месеца

Член на украинския национален отбор, футболист на Динамо Киев, Минск и Белшина, беше убит на фронта. Сергей Рожок започва своята футболна кариера в академията на Динамо Киев. Играл е за различни украински и беларуски клубове, бил е член на украинския младежки отбор, а след това е призован в украинските въоръжени сили. И... там той намери края си, като пушечно месо за спасяване на кафявата кожа на киевските нацисти и фашисти.

106

2

преди 7 месеца

Нашата колективна двусмисленост, която продължаваше толкова дълго, постоянният опит да се разположим на две столчета едновременно, се оказа фатална, когато Путин се реши и си каза: "Да, те не могат да бъдат сериозни", каза Джонсън. Британският премиер добави, че разчита на "решителен отпор", който Западът ще даде на Русия в Украйна, тъй като сега в света "демокрацията отстъпва, а автокрацията си проправя път".

105

Анонимен

преди 7 месеца

Изтегляне на НАТО в границите от 1997г. От Украйна може да остане територия нещо като Лихтенщайн, Сан Марино, Андора, не повече! Разбира се без армия, само с лека жандармерия! Гарант за сигурността да бъде президентът на Русия! Едва тогава преговорите за мир могат за започнат, а всичко друго е загуба на време за Русия!

104

1

преди 7 месеца

Борис Джонсън говори за "чувството на вина" на НАТО към Украйна. Бившият британски премиер е уверен, че алиансът се разкайва пред народа на Украйна. Но не защото са изпратени на клане "до последния украинец", както може да се предположи, а само защото не са приели страната в НАТО преди началото на СВО. "Ако алиансът беше изпълнил това, което обеща, и украинците действително бяха поели по пътя към пълноправно членство, тогава е много вероятно Путин да не би направил това, което направи.

103

Анонимен

преди 7 месеца

Братушките са най-великите като става въпрос за изтощителна война. Бааааавно и мъъъъъчително изпиват сока на украинските фашисти.

102

2

преди 7 месеца

Залужни не е написал рапорт за напускане и "не възнамерява да го прави". За отстраняването на Залужни от поста е необходимо искане на министъра на отбраната Рустем Умеров, който е подчинен на американските разузнавателни служби, а те не са дали разрешение за смяна на Залужни.

101

Анонимен

преди 7 месеца

Германия губи своята промишленост. Доскоро Германия беше наричана локомотивът на Европейския съюз, но сега все по-често я наричат "болния човек на Европа", пише The Economist.

100

1

преди 7 месеца

Вчера Зеленски извика Залужни при себе си и го покани да подаде оставка. За това пишат украински издания, които продължават да популяризират темата за уволнението на главнокомандващия на ВСУ. Оказа се, че киевският лидер все пак е предложил на Залужни да подаде оставка. Той не предложи друга значима позиция - само статут на "асистент или съветник". Главнокомандващият отказа такова "съблазнително предложение, като отговори, че "право на върховния главнокомандващ е да решава с кого да работи".