352

SUSPENSE SUSPENDER

преди 4 месеца

ШОПААРААА СЕ Е ВЖИВЯЛ В КОЧИИИНАТА СИ В ДОЛИНАТА ЗА НОВ РОБЕСПИЕР НА ШООПААРИТЕ И С ГРУБО КВИЧЕНЕ ПОРУГАВА КОНСТИТУЦИЯТА И СЕ НАМЕСВА В РАБОТАТА НА НЕЗАВИСИМИТЕ ПРОКУРАТУРА И СЪД, НО АКО СЪМ МАГИСТРАТ ВЕДНАГА ЩЕ ГО ЖИГОСАМ С ГОРЕЩОТО ЖЕЛЯЗО МЕЖДУ БУТОВЕТЕ И ЩЕ ГО СГОТВЯ НА ПУШЕНА ШУНКА!!! А РЕАЛНИТЕ МАГИСТРАТИ ОЩЕ ЛИ ЩЕ ТЪРПИТЕ ОТВРАТИТЕЛНАТА МУ УЗУРПАЦИЯ???!!!...

351

Анонемен

преди 4 месеца

Най големият мафиот и престъпник в държавата тръгнал Президента да гони. Окраде Булгартабак, майка му на времето тотото източи, този по Магнитски го съдят тръгнал Радев де плаши. До сега за 7 години никой не каза какво окраде Радев от президентството този *** взел да се напъва срещу Радев.

350

Стартът е даден

преди 4 месеца

Започват "МАЗНИТЕ" борби!

349

Анонимен

преди 4 месеца

Ще има отстрели тази пролет, ББ си трайка и се е покрил, ДП е активния, но дали се е разгонил или усеща пусията та така надига вой ? Когато много знаеш и си в голямата политика/бизнес не е добре да вдигаш шум. Парите обичат тишината.

348

свинарят доган

преди 4 месеца

Ха да видим сега коя сви ня е най-умна , моята или Банкянската.

347

Анонимен

преди 4 месеца

Идеален момент на Боко да думне най-накрая Грухчо и да излезе чист от ситуацията.

346

до Пурко

преди 4 месеца

Шиши го извадиха от ко.ч.ината! А там му е мястото.

345

тити

преди 4 месеца

Ей Шишка, имаш толкова много кинти, дай малко за себе си, научи се да говориш и вложи малко за логопед, че нищо не ти се разбира.

344

Анонимен

преди 4 месеца

Грух

343

e

преди 4 месеца

Брилянтен ход на Доган да отстрани Пеевски.

342

Анонимен

преди 4 месеца

Дали този шoпap ще падне с един куршум или целия пълнител трябва да се изпразни?

341

Анонимен

преди 4 месеца

Пилот ще излети

340

Анонимен

преди 4 месеца

Този ще съсипе ДПС. Прекалено бързо нараства тази черна дупка. Даже като гледам ще засмуче всичко около нея. Това герб, ппдб, конституция, съд, прокурор... вярно зареди Магнита повечето българи ще намразят и думата евроатлантизъм, ама няма как да се спре...неконтролируем е

339

Бесепар

преди 4 месеца

Мисирките на фигурантинът се заливат от диария. Мутрафоът рундьо в затвора.

338

Кеш

преди 4 месеца

Ето значить деньги по ***

337

Сатир

преди 4 месеца

Какво в същност е Пеевски. Какво остави Мама и какво награди той??? Бог да го прости Илия, беше близък с разни хищни птици. Това ли пътя на разбирането?е

336

Анонимен

преди 4 месеца

До --- Съмнявам се, че ДПС е проруска партия. Доган беше известен като сдържан и с умерено поведение политик. Да пусне такъвцопетнил се с участието си в КТБ-аферата човек сега, в тази напрегната обстановка и да мълчи , има нещо гнило. А Пеевски да отвори тази уста при положение, че е 'намагнитен', или са го хванало от Козяк 16 яко за топките,или Д.П. иска да изкупува стари грехове. Само че от Държавния департамент не обичат такива неконтролируеми 'политици' и след употребата ще му теглят шута.

335

МАГНИТСКИ ZZZ

преди 4 месеца

В НОВИЯ СПИСЪК ВЕЧЕ СА ВКЛЮЧЕНИ И ПРЕЗИДЕНТИ ОТ БЪЛГАРИЯ И УНГАРИЯ... КЕШ КЕШ КЕШ.....

334

мдаа

преди 4 месеца

Надявам се, че този индивид осъзнава, че е депутат само защото е назначен за такъв от Доган. Той е в НС, защото Доган така е наредил на електората на ДПС. Той сам е никой. Без ДПС и Доган е никой. Щял да чака Радев на терен?! Защо не се яви на предните президентски избори? А назначеният за депутат, който е в списъка Магнитски да говори за корупция е меко казано перверзно. Говорителят на сглобката е като самата сглобка, фалшив и лъжлив.

333

Прасето го

преди 4 месеца

Махнаха от Магнитски . Ей дебелак Радев е позор а ти си за Затвор