193

Щерю

преди 4 месеца

- Що за честни избори са - демократите в САЩ да легализират десетки хиляди чужденци само и само за да победят с тези гласове консерваторите в някои щати? Това ли е демокрация?!? Това е нечестие, граничеш с демонизъм!!!

192

Анонимен

преди 4 месеца

Преврата ше изкочи от там от където най малко им се иска на еуро жендърити. Господина Залужни му духнаха под опашката

191

Анонимен

преди 4 месеца

Нищо подобно не говорят в САЩ. Виж в Башкирия си се трепят по улиците и арестите.

190

Обиден!

преди 4 месеца

За българите - в САЩ само с виза; за наркотърговци и всякакви диваци - може и без документи. Докога бе?!

189

Анонимен

преди 4 месеца

До 192Демократите имат за цел да вкарат тези нелегални емигранти и да им дадат гражданство под условието да гласуват за техен кандидат за президент)))Гражданство в САЩ не се дава от днес за утре. Трябва да минат години и не Байдан, а институции предлагат на кой да се даде гражданство. А тези институции се съобразяват със законите в САЩ. Не съм чул законите да са се променили така, че да се раздава гражданство по БГ тертип.

188

Баба Щанга

преди 4 месеца

ФАЩ ке ПАДНЕ!

187

А тази, новина !?

преди 4 месеца

Президентът на САЩ Байдън проведе консултации с членове на администрацията, включително министъра на отбраната и началника на Генералния щаб (OKNSH). Темата е в отговор на атаката срещу база в Йордания, където бяха убити трима американски войници.Според Bloomberg Джо Байдън се готви да вземе най-сериозното решение за своето президентство. По всяка вероятност то ще включва и директен удар срещу Иран.Междувременно най-малко пет самолета за зареждане във въздуха KC-135, които винаги придружават въздушните операции на ВВС на САЩ, са открити от радари да се движат към Близкия изток.

186

Анонимен

преди 4 месеца

Демократите имат за цел да вкарат тези нелегални емигранти и да им дадат гражданство под условието да гласуват за техен кандидат за президент.

185

До 187

преди 4 месеца

Нарича се информационни затъмнение, между другото добре се справят, Тодор Живков пасти да яде с Чернобил тогава удържа само 4 дни, а сега пресата демонстрира вече качествено информационно затъмнение, вече го правят професионално.

184

Анонимен

преди 4 месеца

Границата трябва да се защити.Нормалните американци не искат да бъдат тормозени от мексиканските нарко картели и техните воини.

183

Анонимен

преди 4 месеца

Байдън иска да анексира Тексас!Свобода за Тексас!

182

Анонимен

преди 4 месеца

Едва лино напрежение има.,

181

Анонимен

преди 4 месеца

Това което пишете го разбрах преди няколко дни. След три дена напишете че този петък е имало атака срещу Американска база в Юордания, а след седмица, че френските фермери са си пуснали овцете в градовете по време на протестите им. Има страхотни кадри на френски градове пълни с овце. Размърдайте я тая журналистика де. Много бавно идват новините.

180

Анонимен

преди 4 месеца

Стигна ги онова което направиха на Европа, демократичните си войни

179

Анонимен

преди 4 месеца

Ракеты, поставляемые Россией Техасу будут иметь дальность не более 200 км. Россия запретит Техасу обстреливать Вашингтон, а также все крупные приграничные города. Наведение ракет будет осуществляться через гражданские спутники ГЛОНАСС. МО не будет иметь к этому отношения.

178

Анонимен

преди 4 месеца

В България няколко политици корумпират съдебната власт и народа стават роби, в САЩ явно не става този номер, конституцията ги защитава.

177

До 180

преди 4 месеца

Запознай се с имиграционното американско законодателство,за българите вратичките са леко затворени така че не му се радвай веднага, подобно на Великобритания.Все пак едните много се учат от другите.

176

Анонимен

преди 4 месеца

Това е демокрация в споровете се ражда истината, нещо не мислимо в диктатурите където един човек определя кое е добро и лошо за държавата. За война е абсурд да се говори и двата лагера искат най-доброто за САЩ,а войната не е добро!

175

Анонимен

преди 4 месеца

До 178просто Байдън не може да разчита на гласовете на имигрантите които трябваше да вкара)))Теб кой те излъга, че мигрантите имат право да гласуват?

174

Анонимен

преди 4 месеца

Слава Тексас.Слава герои!