25

Анонимен

преди 3 месеца

Бeниaмин Heтaняxy e вeлиk изpaeлckи gъpжaвниk.

24

Бай Онзи

преди 3 месеца

Заради това ли прасетата бяха блокирали НДК и трябваяше да ходя по подлезите ?Аман от араби ...

23

Къцамун

преди 3 месеца

До Веселинъ 7112136860Чакай малко сега, довчера евреите ти бяха най-големия проблем, а днес пискаш неистово в тяхна защита. Ти не знаеш какво искаш бе, момче. И така си бил винаги. То затова те натириха всички и отвсякъде.

22

Анонимен

преди 3 месеца

от 22 Това ги спасява украинците, защото руснаците ги имат за братя и ги щадят.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Знаете ли кое е лошото? Че както евреите започнаха да избиват тия и за няколко дни избиха 50 000 насекоми и за изведнъж спряха. Всичката му работа на евреина е такава...изсилва се изсилва се и дотам. А можеха да унищожат Хамас за една седмица. Щото ако бяха братушките на мястото на евреите, а на мястото на палестинците украинците дето избиха за един ден десетки хиляди евреи, познайте какво щеше да стане с Украйна? За 24 часа нямаше да остане нищоооооо от Украйна!. Това ги спасява все украинците

20

АнонимеН

преди 3 месеца

ИМАМЕ НАД 1000 ДУШИ ПАЛЕСТИНЦИ В БЪЛГАРИЯ! КОЕТО ПРИНЦИПНО НЕ Е ПОЛОЖИТЕЛНА НОВИНА

19

Поли

преди 3 месеца

ГОСПОДИН НЕТАНЯХУ,МОЛИМ ВИ,СПАСЕТЕ И НАС ОТ ТИЯ АРАБИ! НЕ ИСКАМЕ ТЕРОРИЗЪМ В НАШАТА СТРАНА!

18

пияница мистик

преди 3 месеца

Толкова ли сте tъпи, че не осъзнавате, че всичко това се организира от мутрафоновото посолство. Целта е да се внесе разкол сред българите. Всички до един са платени. Интересното е обаче пyтин0питeцитe, дето се кичат с измислените си достойнства, че са "православни християни" и "носители на семейни славянски ценност", са на страната на мюсюлманите и Аллаx, а не на евреите, дето са нацията на Иисус Христос, дето уж в него вярват :))) Голям смях, а? И видима намеса на Пyтлараx джуджето

17

Анонимен

преди 3 месеца

Hиkakвa nogkpena зa тepopиcти и изpogи cagиcти!

16

Анонимен

преди 3 месеца

Бълrapитe в Cъpбия и Penyблиka Cpъбcka Makegoния oт 100 rogини ca nogлoжeни нa reнoциg, нo зa тяx HПO-тaтa нe opraнизиpaт тakивa шecтвия... 3aщo, нaчaлницитe ли нe gaвaт, нe e reonoлитичeckи kopekтнo ли?

15

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Ама да се види...нека хубаво се види що за нищо са арабите.И като искат да живее Палестина що дирят в България и Европа,ами не отидат да се бият за тяхната Палестина?.Лицемери! А на тая пародия имаше ли лозунг,който оправдае изнасилванията на деца,момичета,жени,клането на ембриони,мъже и жени ,отвличанията на невинни хора в това число ЕДНО НЕНАВЪРШИЛО ЕДНА ГОДИНКА БЕБЕНЦЕ? ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ,АФАБСКИ ПЕДОФИЛИ И ТЕРОРИСТИ! ДА ЖИВЕЕ ДОСТОЕН ИЗРАЕЛ, ОКУПАТОРИ АРАБСКИ НА ЗЕМИТЕ НИ!

14

Анонимен

преди 3 месеца

На снимките - все копейки се събрали, да подкрепят другите си братя терористи.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Кмета спи ли? Къде са водните оръдия?

12

Анонимен

преди 3 месеца

Шествие на терористичната организация Хамас

11

Нали искате бежанци?

преди 3 месеца

Ето ги! Очаквайте повече от същото. х100!

10

Анонимен

преди 3 месеца

От Синагогата как не са успели да сколасат навреме да изискат кметът да забрани това шествие? Защото вече години наред пречат на българите да почетат паметта на генерал национален герой и на същата дата си организират шествие в прослава на терористката-убийца на този български генерал, хем без дори да поискат разрешение от Общината.

9

ВД

преди 3 месеца

Абе, интелЕгенцията, за подкрепа на българите не се явяват толкова хора, колкото на някакви ***, дето ако дойдат тука ше затрият мъжкото поколение, а жените ше ги направат робини, но ДА, свобода за тях. Срам и позор за българския народ!!!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Мда нека се набутат баш в газа брадясалите, оттам стават 11 правоверни държави, добави Турция дето е на ръба на правоверието и те, добави че Европа се чалмализира отсекъде и до 10 години православен Гaаню подкрепящия палестина може пак да му се наложи да носи фес. Не че му е проблем, щото Гaaню има само един Господ - парата.

7

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 5. Тия сигурно можеш да ги мернеш и на всички останали протести срещу или за каквото и да било. Останалите са се скрили под знамената и се не видят.

6

Анонимен

преди 3 месеца

ВСИЧКИ ДА ОТИВАТ ТАМ,ОТ КЪДЕТО СА ДОШЛИ И ДА ПОДЪРЖАТ ДЪРЖАВИТЕ СИ