18

До Истината

преди 4 месеца

Тук се говори за технологична революция, не за връщане в каменната ера, при изостаналата болшевишка Русия. Там обикновените работници още ги третират като крепостни.

17

до до5

преди 4 месеца

.....ИТ-тата нямаме нужда от ремонт на скоростите, защото караме нови коли...де да беше така, само дето новата кола 5 г ходиш при нас да ти смъкваме кожата за всяка дреболия по гаранционната поддръжка на Новата ти колица

16

Анонимен

преди 4 месеца

Това е пътя но на първо време трябва да се запази 5 дневната работна седмица. А четиридневното да е със смени понеделник- четвъртък и вторник- петък. Така всеки втори уикенд ще е четиридневен.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Доживотна държавна ясла и нема кадри са двата паралелни свята на евроатлантическата шизофрения . Само членството ши ва опрай . За 30 години ще сте оправени и после ще се направят нужните промени а до тогава от същото до самия евро край на България . България никога и през на тежки войни не е давала толкова жертви както през евроробство наречено ,,членство,,

14

Анонимен

преди 4 месеца

И тук трябва да стане така. Искам да работя два часа отгоре до четвъртък, но да имам след това 3 почивни дни. Да не говорим че у нас за миризливите 1500 лева работят по складовете и събота и само една неделя им остава почивка. Е това живот ли е, почивка ли е?

13

Анонимен

преди 4 месеца

Нормално, както някога са преминали на 5 дневна раб. седмица, сега ще минат на 4 дневна, но проблема е частника. Например касиерка в хранителен магазин, работи 12 ч., отива в 8, но я пускат почивка чак в 2 ч., което не е нормално, като приключи работа в 20 ч., но не си тръгва защото тепърва трябва да се отчита, т.е. всеки път я задържат над работното време и не и се заплаща, както и работата през празнични и почивни дни. Естествено институциите спят и не виждат нарушение на закона.

12

нафърфорий

преди 4 месеца

А, може ли да минем на Двудневна работна седмица, моля!? Така ще съ разреши проблема с безрабтицата не само в Германия, но и по целият свят!!!

11

до 8

преди 4 месеца

ИИ до 3 г ще вземе от твоя хляб, от хляба на строителя, хлебаря, нефтоореработвателя лекаря няма шанс.

10

В.Узунов

преди 4 месеца

Аз съм със седемдневна неработна седмица и се чувствам отлично. Производителност никва,а консумация каквото закача от някой. Лошо ми е единствено сутрин ако няма какво да пийна.

9

Анонимен

преди 4 месеца

А 0 работна седмица съвсем ще ги реши. Горката Германия. Беше ми фаворит като държава. Но като си окупиран от 70 години от САЩ всичко заминава. Къде са заводите на Мерцедес сега? Някой да ми припомни, щото не са в Германия.

8

до 4

преди 4 месеца

само че му се вижда края на Ай Ти бума. Да не говорим че новото поколение бързо избутва чичовците и лелките от тоя бизнес. А и те сами излузат пиради здравословна амортизация.

7

До 5

преди 4 месеца

ИТ-тата нямаме нужда от ремонт на скоростите, защото караме нови коли. Ти му мисли бачкерите като ИИ им вземе работата какво ще работиш, защото те коли няма да имат ;)

6

Анонимен

преди 4 месеца

идва ама в белия свят, не в сателитите като България, дори Румъния въведе 4 часа раб ден в петък от година вече

5

Автомонтьор до 2

преди 4 месеца

Нека тогава твоят прехвален ИИ да дойде да направи ремонт на скоростна кутия вместо мен....Да му мислят пишман IT тата какво ще бачкат тогава

4

Анонимен

преди 4 месеца

От 15 години съм на 4-дневна работна седмица. Както и половината ИТ сектор. Нищо интересно. Отделно, че се работи и по 2-3 часа от понеделник до четвъртък, де. Учи, мама, де не работиш. Вече за бачкери не важи.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Никаква революция не идва. Идва икономическа, демографска и екологична катастрофа на всички нива.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Много хора се смеят, че ИИ не бил ИИ и не осъзнават, че много професии ще станат излишни до 15-20г., а с това и те самите. Продължавайте да се смеете на технологичната революция...

1

Истината

преди 4 месеца

Проблема може да се реши като се върнат нормалните търговски и икономически връзки с Русия. Факт !