311

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен -"категоричния победител в София"- СМЯХ! СТРАШНО! ЖАЛКО! ПОДИГРАВКА!

310

И замириса на избори

преди 3 месеца

Червените и Розовите комунисти отново залаяха против ГЕРБ! Цялата предизборна кампания им беше такава! Само че забравят, че тъмно-червените комунисти са втора политическа сила! Да се цункат с Партията-майка и да управляват! А с цялата тази анти-ГЕРБ помия,смятат че ще пробият и при нови избори? А дано,ама надали! Колкото и да са зле ***, даже и те ще се събудят! За Радев вече се събудиха!

309

Анонимен

преди 3 месеца

Терзиев е работил във фирма на ДС. Терзиев няма образование на програмист. Вероятно става за бизнесмен, но не смятам, че става за кмет на София.

308

Анонимен

преди 3 месеца

КО МУЧИШ БЕ ЧАЛГАР? ДА СИ БЕХТЕ НАПРАВИЛИ ЕДНА СГЛОБКА БОЙКО, СЛАВИ И МИТКО ПАЙНЕРА... АМА НЕМА КОЙ ДА ВИ НАПРАВИ БЮДЖЕТ ЗАЩОТО СТЕ С ДВЕ ЛЕВИ РЪЦЕ В ГЗ ЗАВРЕНИ И ОСВЕН ГЛУПОСТИ ДРУГО НЕ МОЖЕТЕ

307

Анонимен

преди 3 месеца

"Васил Терзиев е имал фирма за компютърни технологии работила с най-големите световни компании в бранша" -- и какво търси в политиката щом е бизнесмен ? -- присъединил се е към партия на предатели и крадци, защото той самият е такъв по природа.

306

Анонимен

преди 3 месеца

Фирмата на Терзиев е наследник на фирма на 4-*** шефове на ДС занимаващи се с технологичен шпионаж. Терзиев е с икономическо образование, а единственият програмист в Телерик, вече работи в силиконовата долина. Свили са, намерили са лице за парлама на фирма, намерили са човек, който да може да презентира откраднатото и са го продали. Някой да има по-добра версия?

305

Анонимен

преди 3 месеца

Кмет на София е задължително да бъде роден и израстнал в София! Точка!

304

Реалист

преди 3 месеца

Че на кого не му е известно, че изборът на ПП-тата става с Алла-балата с машините ? А СлаФчо да не се прави на наивен, че и него така ни го натресоха като първа политическа сила! Даже и той самият се изненада и уплаши, та набързо се изсули...

303

Анонимен

преди 3 месеца

Борисов какво си ми ги събрал прошляците от актива за да пишат глупости? Ти какво направи за София? Беше заприличала на блато.

302

Анонимен

преди 3 месеца

До 320: очевидно е, че Терзиев не е за кмет. Отроче на комунисти, което не знае на кой свят принадлежи, но определено смята, че властта му се полага по право. Същото важи за останалите политически БГ БОК*лу*ци.

301

Анонимен

преди 3 месеца

Васил Терзиев е имал фирма за компютърни технологии работила с най-големите световни компании в бранша, а Бойко Борисов е имал малка фирма за охрана с наети пенсионери на които не е плащал добре за да охранява общински обекти, цял живот на гърба на държавата и общината.

300

Анонимен

преди 3 месеца

Няма кой да пусне Терзиев да командва парада! Но пасаран! Да си ходи!

299

магаревъд

преди 3 месеца

Абе къв беше тоя?... А да бе... бивш телевизионен водещ сега пачaвpа на рассийскайе пасолства.

298

Анонимен

преди 3 месеца

ДА, ТРЯБВА ДА ИЗГОНИМ СЕЛЯНИТЕ ОТ СОФИЯ. СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ БОЙКО БОРИСОВ И СЕЛЯНИНА ОТ УЧИНДОЛ СЛАВИ ТРИФОНОВ. ТАКА СИ Е.

297

Анонимен

преди 3 месеца

Както каза един равин: Чудесно е, че Европа се ислямизира. Така ще се следва волята на Бог много по-добре. Младите българи не знаят какво е да се гради, опазва и развива собствена държава. Случва се в историята държави и народи да изчезват. Чак не ми се вярва, че се случва.

296

Анонимен

преди 3 месеца

Това плевенско провинциално недоносче заедно с третата сила си позволяват да оспорват резултата на категоричния победител в София?

295

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да изгоним селяните по време на изборите в София,нека си гласуват по месторождение! Тогава ще имаме кмет софиянец за пример!

294

Анонимен

преди 3 месеца

До Алооуу,ГЕРБ СА ТРЕТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА И ЩЕ СТАНАТ ЧЕТВЪРТА

293

Анонимен

преди 3 месеца

Васил Терзиев е кадърен, интелигентен мъж българин. За разлика от Бойко Борисов и Светослав Трифонов.

292

Алооуу,

преди 3 месеца

...ГЕРБ са трета политическа сила, така че оправяйте се! Няма дълго да са ви все те виновни! Едно е да пускаш доноси за всяка крива плочка, друго е да управляваш Столицата!