215

Анонимен

преди 4 месеца

Ей, няма да приемем еврото със или без референдум. Ще ни затрият с това американско гориво за АЕЦ. Тези *** си играят със сигурността ни. Ще плащаме скъпо и по скъпо за ядрено гориво което може да ни взриви, отпадъците ще ги складират в нашата плодородна земя . За това пуснаха и тази статия за да отклонят вниманието.

214

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 227 - По времето на Бай Тошо чакахме гнилия капитализъм всеки момент да падне и да дойде комунизма. Вместо това, комунизъма/по думите на Т.Живков/ не дойде, а вместо капитализма падна гнилия социализъм. Та всякакви приказки за разпадането на ЕС и отпадане на еврото са преждевременни и се разпространяват от тладните и мързеливи комунисти и техните последователи.

213

Анонимен

преди 4 месеца

Знаят че награда ще гласува не на евро ,много нагли хорица

212

ЗА ЧИИ НИ Е?

преди 4 месеца

Демокрация.. Незаконно еда те питат по въпроса за това дали да имаме БНБ и незавивисима монератна политика, дали да имаме борд или не, дали да се освободят няколко милиарда, които са гарант за борда и да заминат "по направление" и ДАЛИ ИСКАМЕ ДА СТАНЕМ СОЛИДАРНО ОТГОВОРНИ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА ЗАКЪСАЛИТЕ ГЪРЦИЯ, ИТАЛИЯ, ИСПАНИЯ И ПОРТУГАЛИЯ. ДАЛИ ИСКАМЕ ДА СПОДЕЛИМ ДЪЛГОВЕТЕ НА СТРАНИТЕ ОТ ЕВРОЗОНАТА (НИЕ СМЕ С НАЙ-ДОБРИЯ ПОКАЗАТЕЛ НА КОЕФИЦИАНТА ДЪЛГ СПРЯМО БВП). ЕВРОЗОНАТА СЕ НУЖДАЕ ОТ НАС, НЕ НИЕ

211

Русия=выгребная яма

преди 4 месеца

България влиза в еврозоната, а руснаци ше идват да ни чистят тоалетните. Все пак за същата работа в България ще взимат 3-5 пъти повече пари отколкото в Русия!

210

Анонимен

преди 4 месеца

До Русия=выгребная яма-И двете

209

Ваксинирани копейки

преди 4 месеца

Споко момчета, само пушилка вдигаме. Нали знаете, че ако имаме депозити ги държиме в евро!

208

Ицо Хазарта ПП

преди 4 месеца

Да идват турците да ни пазят както всера се договориха , че Възраждане ще вкарат Руснаците в България, и пак ще има Руски Казачок и Руски Филми всеки Петък от 20:00 часа по Първа Програма...А ВТОРА ПРОГРАМА (ЕФИР 2) Я ПУСНАХА чаааак в 1987 година .

207

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става в Германия?

206

Анонимен

преди 4 месеца

Във Франция фермерите щурмуват Париж, навсякъде безредици. Хората ги посрещат с овации, полицията не се намесва и казва, че и полицаите не са получавали заплати. Свалиха от пилон знамето на ЕС и го запалиха. ЕС отива на кино, затова сега зора е България да влезе в еврозоната да гепат парите от гаранционния фонд на валутния борд, и ще вкарат България на всяка цена в еврозоната.

205

Анонимен

преди 4 месеца

Няма значение лев или евро, все ще си останете бедни, защото сте неудачници с робски манталитет

204

Народа,а приори

преди 4 месеца

Чрез референдум да закрие народното събрание и закриване на ДеПеСото и дупетатите във Белене за лечение с АК-47.

203

ДПС затри

преди 4 месеца

България и спешно трябва да се изхвърли в канАЛА, където е мястото на престъпната организация.

202

Това е загуба

преди 4 месеца

На суверенитета и даваш цялата държава под наем и загубваш всичко Българско и родно на консигнация за жълти стотинки които ще плащаш за нещо което няма да стопанисваш нищо без разрешение от ЕС.Честито на измамниците които опропастиха Българската държавност и нация след 1878г.България е още в чужда власт като свободна и правова се движи към пропастта.

201

Анонимен

преди 4 месеца

До Русия=выгребная яма - Да де, не даваш обяснения, защото нямаш, а не защото не искаш да ги дадеш. По-долу защо ми отговори, че Швеция и Дания не са били под руско робство? Пак ли не искаше да даваш обяснения, но даде някакво пък било то и ялово? И да, познах... отговорът ти като цяло е "плоскоземи русофили". Толкова си можете. Човек с малки възможности дава такива отговори хахаха Хапчетата си ги пии ти. И ваксина да си биеш против Ковид задължително.Така е модерно на Запад, а ти си Европеец!

200

Анонимен

преди 4 месеца

До 207. Мнозинство само в парламента и то само с ала бала. Иначе сте едно много мъничко малцинство. Иначе нямаше да се страхувате от референдум. И няма вечно да сте мнозинство в парламента ще си отидете някъде след юни.

199

Анонимен

преди 4 месеца

До 219Е пък ние не дължим обяснение на разни *** за решенията , които взима българския народ и на тия дето са правили ала-бала на изборите

198

Русия=выгребная яма

преди 4 месеца

Да бе, позна. Ще давам обяснения на някакви плоскоземи русофили. Take your pills, comrades.

197

Анонимен

преди 4 месеца

До Русия=выгребная яма - Чаках да ви пуснат тази опорка, за да добавя към списъка Полша и Чехия. Членки на ЕС от повече време от нас и не бързат с еврото. Били са част от Варшавския договор т.е. опорката, че ние сме били под руско робство, а Швеция и Дания не са и затова ние трябва да приемем еврото, а за тях може и без, отпада, защото Полша и Чехия също са били под руско робство. Хайде сега питай "умния" си шеф какво да ми отговориш. Предполагам ще е нещо от сорта "копейка", "Путин" и т.н.

196

Анонимен

преди 4 месеца

Избраха си съдии, които сега ще съдят в тяхна полза