45

Анонимен

преди 4 месеца

Жужака няма да тръгне на Запад. Украйна му стига. Иска да прави СССР 2. Не му трябва западния коочинстан. Но, ако западните психопати се обединят и нападнат Мечока, тогава вече ще има мегатонни цар бомби хвърчащи към евро столиците, най-вече Лондон!

44

Анонимен

преди 4 месеца

До HOHO. Какво бърка бе след като още имат колонии но ги наричат по друг начин.

43

Анонимен

преди 4 месеца

Една война на острова ще бъде голям дар за човечеството. Всички имаме нужда да си починем от острова.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Мятай им ураня на бритоните, Владимире! Фъргай им ядрени гъби щом толкова искат. Крайно време е да има война на тяхна територия. Стига само са се гъбаркали с войни далеч от тях. Ще усетят руските ядрени слънца над Лондон!

41

Ге**й европеец

преди 4 месеца

Обединеното кралство,да се готви да стане Обезлюденото кралство.

40

Анонимен

преди 4 месеца

Беше тя Великобритания, одавна няма армия, флотът позастаря, а икономиката зацикли. Идете в Лондон, огледайте се по улиците - всичко е направено с довоечени богатства от колониалното минало. Идете в провинцията, погледнете колибите. Баня и тоалетна ли? Да, имат, но не ги ползват.

39

HOHO

преди 4 месеца

До ФактБъркаш се! Това е разликата между Англия и рашистан... рашистан още мислят че са империя ...

38

всеки си има мнение

преди 4 месеца

Очаквам интересни неща да се случат от страна на въоръжената гражданска армия , не виждам да си предвидил подобни варианти , що мислиш , че всеки нормален е обучен да ви служи безропотно на безумията ви , нарочили сте някого зо враг , а хората случайно може да привиждат враг и другаде , от собствена гледна точка .

37

Анонимен

преди 4 месеца

Истината всички я знаят, но не я изричат от страх. А тя е, че една малка клика, тормози държавите и света, налива масло в огъня! Множеството протести из Европа за мир и не само в Европа, които не показват в България, не спирали, хората и държавите, не подкрепят фашистка Украйна на Зеленски, който извърши геноцид на славяните и руши икономиките+търговията на държавите, факт!

36

баба Ванга

преди 4 месеца

Расия ке бие Украйна , ама на първи април.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Държат населението в страх, войната е приключила преди да започне.

34

Няма

преди 4 месеца

да им трябва подготовка. Ако такава война има, няма да е като тази в Украйна. Русия пази цивилното население доколкото е възможно. Жертвите са от паднали ПВО ракети и тук таме от свалени нападателни. При Британия ще има тотално остъкляване.

33

Анонимен

преди 4 месеца

До ФАКТВойна няма да има, а Украйна ще приключи някъде към 18 Април.

32

Шушака

преди 4 месеца

Като знам колко пропаднали са британците-само алкохол и др.ога им е приоритет, не виждам каква гражданска армия могат да сътворят. Каквито са скандалджии ще се изпотрепят помежду си.....

31

ФАКТ

преди 4 месеца

Така става, гражданска армия за да може да се набира по лесно пушечно месо защото хората нямат като преди интерес да се борят за нещо най малкото за изк.уф.ели дъ.рт.аци по високите етажи на властта.България на чело с хунтата и некоалицията е подготвена за да стане плацдарм на военните действия.Също така и Румъния и Полша които отдавна имат интерес пък за Украински територии.Стягайте каишите, Вие си го надробихте с помощ от USA.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Сега заменете "руска" с "британска" в статията. Те самите британци, също са слуги, даже част от кралското семейство им убиха, но не си го признават. Те знаят, че няма да спечелят и това е загубена кауза в която ще умират невинни хора, но вдигат пушилка(дано да е до изборите само)! Голяма злоба срещу Русия, ей!

29

Анонимен

преди 4 месеца

Чувате ли този изкукал салдафон Сандърс? Искал "гражданска армия". Трябвало да бъдат взети мерки, за да може при нужда обществото да бъде поставено на военна нога. Цялото общество ли бе, кукуригу? И синовете и дъщерите на управляващите ли? Принц Хари по време на службата си в армията се беше снимал в нацистка униформа.

28

Факт

преди 4 месеца

Англия все още си мисли че са империя а са остров пълен с имигранти и пудели на САЩ.

27

Анонимен

преди 4 месеца

По време на Първата световна война радостно са се записвали доброволци понеже са си мислели че отиват на цирк за няколко дена. После им се стъжнило. През Втората световна вона вече мобилизацията не е била особено весела. За третата сигурно ще търсят войници със следови кучета, термокамери и сателити.

26

Няма ли

преди 4 месеца

кой да обясни на Сандърс, че колониалната епоха свърши. Все едно е тръгнал някой да завладява остров, дето собственото си население не може да изхрани (ако още има такова). Ама какво да очакваш от хора, на които само кралици, принцове и други недоразумения съм им в главата. Да му имам бъдещата "гражданска армия", която явно сама със себе си ще воюва, че друг няма да ги вземе насериозно.