122

Ъхъ !

преди 4 месеца

Прави са и умни младите хора ! Само така в България можеш да станеш мин.-председател, президент или дупетат ! Изброените всички показват неописуема неграмотност , безделие , наглост, безотговорност ,граничещи с идиотизъм.

121

117

преди 4 месеца

И кво? ИТтата ли ограбиха народа или мързелът и овцедушието ограби народа?

120

Анонимен

преди 4 месеца

Целта на западните мошенници е точно такава -- да ни вкарат във война с Русия, под някакви измислени предлози и поводи. На географската карта между западна европа и Русия е източна европа -- с лъжи и обещания ще я вкарат във война, както направиха с украйна. Те от това печелят, без различни войни по целия свят не могат да поддържат властта си у дома, и да увеличават богатствата си. Няма никакво значение, че не могат да спечелят война с Русия, губещи ще са в източна европа про ста ци те.

119

СДС е Чума

преди 4 месеца

Какво очаквате да видите в една жалка, но добре преджобена англо- ктавардка колония след 33г. опростачване на нацията, чието успешно начало положи СДС-Шайката,начело с Драгалевския Ай дук и под вещите напътствия на шпионите от Козяк ?Само че на църн Ваньо родата - щерки,зетьове и внуци нямат тези приблеми, защото охолно харчач гепените от Безродника милиони в Европата

118

Анонимен

преди 4 месеца

До Германец - Това беше досткаоро в много и от западните държави така. Ама им напълниха главите с "индивидуалност" и грандоманщина, като и с това, че като станеш на 16, тярбва да изредиш поне 15 от другия пол, преди да станеш на 20, а сега и 15 от твоя пол ...

117

Анонимен

преди 4 месеца

До ofe4 - Ама как! Ти си бил роб, не разбираш ли? Трябвало е да седиш у вас и да си калтиш кракта ... и такива ти работи. Шегувам се - браво, че все още има раотни хора. Вместо да се вайкатма и извъртаме, трябва да мислим, как да оправим системата и да пречим на експлоататорите, а не да си зараяме главата в пасяъка, с надеждата, че някой няма да ни надупи ...

116

Германец

преди 4 месеца

Каква е тая западна пропаганда? Не знаете ли, че всяко българско дете има дадено му от бога право да остане вкъщи, без да работи и техните да се грижат за него докато не стане на 45? По всички канони на традиционните християнски семейни ценности.

115

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки сам си ПРЕЦЕНЯ ко да бачка и да яде - и Урсула нищо не бачка :)))

114

ofe4

преди 4 месеца

Бачкам от 18 годишен, че като завърших даскало нямах и 50 стотинки в джоба, сега съм на 38. Взел съм пари само да си платя първият семестър, от там-нататък работа и изнасяне на квартира - барман, бране на ягоди, мъкнене на куфари, рецепция в чужбина и всеки лев в образование, за да завърша магистратура в някакъв университет. В последните 15 години нямам пропуснат работен ден, да чукна на дърво. Пари заделени пак нямам, но поне не съм висял на шията на роднини като воденичен камък.

113

Анонимен

преди 4 месеца

"Ама програмиста не дава възможност на други младежи да започнат работа в сектора." - ХАхах! Оябвтие спаднаха с 35% и все още има 40000 отворени позиции, ама видиш ли - Не давали! Пазели еснахите!

112

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 105 - Да, а Путин трябваше да почине от рак, а снарядите свръшиха май месец, 2022-а.

111

Анонимен

преди 4 месеца

"Лукойл 20 години не е плащал данъци в България." -- това няма нищо общо с Русия -- В българия си има данъчна администрация, която не си е вършила работата, през няколко години се сменят "демократични" правителства, които могат да контролират данъчната администрация -- какво правят лидерите на дем. партии в парламента -- това са крадци.

110

Хоши Мин

преди 4 месеца

Нали ще внасяте виетнамска работна ръка,какво плачете.Дойдат ли и бездомните кучета ще изчезнат.Две в едно.

109

Рамбо

преди 4 месеца

Най-бедните държави в света са съюзници на Русия. Русия скоро ще се казва Западен Китай.

108

Анонимен

преди 4 месеца

Преди четери дена имахме сбирка от клуба. Че едно младо "яре" и то се "ярчеше". Не работил, нямал нужда, не му трябвало, ний сме били загубени ... Само дето кухата картуна, не се усети, че един от кмпанията е адвокат на баща му. Като му изкара кави борчове имал, как някаква простутукра ги ограбила, как бащата ходил да се моли на прокурори и съдии, да му дадът само условна на ***, защото излъгал с лични данни за кредит ... смех, смееех, смеееех ... То яре за калне, ама за овен се има.

107

Анонимен

преди 4 месеца

Бум на стоителството на бомбоубежища швейцапските Алпи. В бункера Haberbach в горите на Алпите с дължина над 5 километра се събират образци на всички семена, човешка ДНК, информацията се записва на специални кристални носители които могат да издържат на всякакви екстремни условия. Вътре е като град, независим енергийно, с лаборатории, с учени.

106

Анонимен

преди 4 месеца

Икономиките на страните от ЕС минават на военни релси.

105

Анонимен

преди 4 месеца

Писториус: Въпросът не е толкова в подготовката за нападение, колкото в изчакването му. Но това може да се очаква. И ако трябва да се подготвите за опасност, която не знаете дали и кога ще се случи, тогава това означава, че ще трябва да се въоръжите. И това правим заедно с нашите съюзници от НАТО и е необходимо.

104

първите 36 часа

преди 4 месеца

Lt. Admiral Rob Bauer, Chairman of the NATO Military Committee : "Трябва да имате вода, радио и фенерче на батерии в къщата. Това ще ви помогне да оцелеете през първите 36 часа. Цивилните трябва да се подготвят за тотална война с Русия през следващите 20 години. Ако избухне война, голям брой цивилни ще трябва да бъдат мобилизирани и правителствата трябва да въведат системи за управление на този процес".

103

Българин

преди 4 месеца

Западът има технология за превръщане на покорили се и завладени земи в цъфтящи провинции. Но в България русофилите пречат страната ни да се превърне в цъфтяща провинция.