43

40-ти

преди 3 месеца

До АнонименИсторията ще покаже!Ти със сигурност, няма да останеш в нея!

42

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Последните двадесет и четири часа на Хитлер са далеч по-късно от обявената му официално смърт.След престоят в бункера той отпътува за Англия и става актьор,чието име знаем като Чарлз Чаплин.Що се отнася до евреите,то самият Хитлер е бил такъв. Хитлер е бил със сефардска кръв,което е ортодоксално различно от Ашкеназката кръв. Германия бе Идиш Държава и хората,които фюрерът избиваше бяха Ашкенази,а не сефарди. Хитлер жива спасен именно от Сакскобургота-Кралското семейство на Англия.

41

Капец

преди 3 месеца

Още малко и пендос хайли лайкли да натисне вассалите вьв София да издигнат един скромен мемориал на недооцененият художник, пострадал от Съетската Армия, димек жертва на сталинизма.

40

38

преди 3 месеца

До АнонименИ слава на Бога!Само *** може да убива жени, деца и въобще хора- невинни!Бадбягвай се със сянката си фашаго!

39

Анонимен

преди 3 месеца

Хитлер и Наполеон са най-ярките и влиятелни исторически личности за последните 250 години. В сравнение с тях такива като Путин са все едно поръчани от Али Експрес.

38

Хмм

преди 3 месеца

Дърпате дявола за опашката скоро много вероятно ще се срещнем със новия фюрер! Но България отново ще бъде от губещата страна!!

37

Анонимен

преди 3 месеца

Най-големият идол на Путин, но кремълският сатрап е много далеч от гения му.

36

ХИЧО

преди 3 месеца

Загубил войната и се оженил...ето ти две причини да се гръмнеш в главата.Поне да беше само едната беля....

35

Христо Христов

преди 3 месеца

Както Ердо заяви: разликата между Хитлер и Нетаняху - йок.

34

Анонимен

преди 3 месеца

До УНИЖАВАМ русофили Евреи винаги печелат от всяка война,че дават заемите.

33

УНИЖАВАМ русофили

преди 3 месеца

Хитлер и Наполеон с всичките си недостатъци, са били велики личности, защото са изб1вали много умело ръшистанските н1щожества. Грешките му бяха богатите евреи... ако не ги беше закачал, САЩ нямаше да спасят оср1ния г1з на просия и мъсква щеше да гори за наше всеобщо удоволствие. Не забравяйте, че българите сме европейци и винаги с Германия срещу монголоидите!!!

32

Анонимен

преди 3 месеца

СССР победи Германия и ЕС трябва да им върне ГДР най-малко компенсация за 20 милиона убити. Не може сега санции а тогава няма и за много повече убити.

31

27

преди 3 месеца

До АнонименНе понасям простите!Простотията ме отвращава!Простащината е за простаците!

30

Анонимен

преди 3 месеца

Зеления наркоман няма да има време да се надруса. Ще се гътне на мига.

29

Друг въпрос:

преди 3 месеца

Колко гривни са били последните бонуси и грантове на Кукунела Снайпера,изплискала тоя безсмислен словесен 6ъл804 под формата на статия?!?

28

Голямо мъчение

преди 3 месеца

Беше, докато прочета тази неадекватно списана статия, явно изцяло е в някакъв механичен превод. До къде я докарахме, ами така ще е след и като премахнаха Аз съм българче, ще барбуцвме неграмотни творения!

27

Анонимен

преди 3 месеца

За последните 3 дни починаха двама мои познати, ненадейно и бързо. До скоро постваха вицове във фейсбук и изведнъж изчезват завинаги - много е странно. Та за последните дни на Хитлер. Те нямат никакво значение.. последните няколко дни не вълнуват нито човека който си отива, нито наследството и спомените които остава след себе си

26

Анонимен

преди 3 месеца

Тая статия намигване към путин ли е?

25

Селски пръч

преди 3 месеца

Били са като на последните 24 минути на Пейо Пеев.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Каквито са били и на Сталин. Двама диктатори убили милиони човешки съдби. Зеленски е същия диктатор и трябва някой да го спре, защото очевадно не може да чете историята. Зеления няма да има време, защото е без мозък от белото.